• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Weroniczka - gratulacje zdolniachy!!!! no i oczywiscie poklony przed najlepsza mamusia w okolicy ;-)

Mama05 - ale mnie rano w bambuko zrobilas hahahahaha :-D:-D:-D udalo ci sie naprawde ;-)

Bylam dzis na farmie dyniowej jak moj mlodzieniec byl w przedszkolu, kupilam kilka takich dorodnych wielkich dyn i ustawilam przed domem na schodkach. Taka prawdziwa i dojrzala jesienia juz powialo z ta dyniowa dekoracja ...

anawoj - czytalam rano twoj list i sprawozdanie z rozmowy z dyrekcja....dalej mi sie nie chce wierzyc ze po twojej wizycie w szkole synka nie wiele udalo ci sie w zasadzie wkorac. To jakas paranoja....u nas naprawde reakcja dyrekcji bylaby skrajnie inna. Ta kobieta w ten sam dzien pozegnalaby sie z praca, a do tego obowiazkowe wyjasnienia i sledztwo z prokuratura.

Weroniczka,

wspaniałe wiadomosci :tak: Gratulacje wielkie dla Ciebie i dla Tadeczka :))))))))))))))))

Pawimi,

ogladałam na FB zdjęcia Twoich dekoracji - są piękne :tak: Może minęłas się z powołaniem i powinnas zostać dekoratorka wnętrz ? ;-)

Ostatnio piję coraz wiecej kawy a i tak to nie działa na moje zmeczenie.. mam tylko wrażenie, że na jakis czas się nakręcam.. ale niekoniecznie tak do końca pozytywnie :no: jeszcze piekę ciasto i w końcu odpoczynek uff.. aa dzis przecież finał mojego Mistrza Kuchni - koniecznie trzeba zobaczyc :laugh2:
Gdybym już nie zajrzała - to życzę dobrej nocy :tak:

oj ja ostatnio pijam baaaardzo duzo kawy, doslownie spijam litrami i to tak z nudow w zasadzie :-)
Maureen - dziekuje ...ja muzyk z zawodu czyli taka artystyczna dusza we mnie troszke drzemie....myslalam zeby zajac sie profesjonalnie "dyzanjerstwem" ale niestety szkola ktora ksztalci w tym kierunku i daje rownoczesnie prawo wykonywania zawodu jest potwornie droga, a wcale nie gwarantuje mi pracy wiec musialam ustapic dzieciom bo ich ksztalcenie jest teraz wazniejsze, ja w sumie zawod mam ...a wiec jestem taki domowy niespelniony dekorator :-D

Hej, dziewczyny:)
moja Hanka dzisiaj to już przegięła ;) na 12h funkcjonowania spała 30min!! a jaki świetny humor miała:) szalała i śmiała się do ostatniej chwili. Tak jak mama05 kiedyś napisała, że ma dobre baterie. I to prawda...Ja mam trochę słabsze;)
anawoj- dobre pismo, konkretne, mam nadzieję, że dyrekcja zareaguje błyskawicznie-trzymam kciuki:)
Dobranoc Wszystkim

Hej. Ja tradycyjnie od godziny na nogach....Na mnie kawa wogóle nie działa, pije bo lubie.
Pisały dziewczyny ostatnio o wagach swoich rok i 7 m-cy, mój syn ma 8 i waży mniej więcej podobnie, czyli ok. 11 kg., dziś go dokładnie zważę w przychodni :happy:
Chciałam też sie odnieść do kobietek, które odeszły z dziećmi od męźów, mnie by sie chyba zdawało, że już nikogo nie spotkam, że skrzywdzę dzieci...ech... podziwiam was za ten odważny krok a jednocześnie jeśli mogę chciałam zapytać co ostatecznie zaważyło o takiej decyzji- jeśli możecie oczywiście.

no i z samego rana życzę ci kochana Maureen wszystkiego co najlepsze, słonka w te pochmurne dni, pogody ducha, sił na codzień i pamiętaj, że masz nas :-)

dziewczyny, napiszę cos wieczorem, poczytam. Mój m idzie na męskie spotkanie. A ja włśnie lecę na zakupy remontowe - ponowie remontowi jutro będą. Znów od samego rana :-(. Trzymam się jeszcze chwilowo w dwupaku - mam nadzieje, że za 2-3 tygodnie się skończy....

Witam i ja!
Domek odsprzatany, obiadek z wczoraj wiec moge sobie bezkarnie poleniuchowac.

Mauren STO LAT i wszystkiego dobrego!!!!

Weronika gratulacje dla Ciebie i Tadeusza!!!!! Ahhh jak milo takich pochwal sluchac!

Anna moj Macius ma 2,5 roku a wzay 12,4 kg...przez te choroby co zgrubnie to chudnie...no ale ja z M tez wielkoludy nie jestesmy ja 50 kg a maz jak bralismy slub mial 60 :szok:...teraz juz zmeznial...szczegolnie miesien piwny ;-) :-D

Pawimi ja lubie obrubke zdjec i nawet ostatnio robilam kilka na zamowienie filmikow i takich tam. wszyscy pytaja dlaczego nie zajme sie tym profesjonalnie a ja odpowiadam ze to juz nie byla by przyjemnosc ale obowiazek...i pewno by mnie juz tak nie ciaglo

Izulka to musisz sobie kupic jakas porzadna ladowarke do tych swoich bateri ;-)

Anawoj jak tam zdrowie? Zatoki to paskudna sprawa

Azile witaj znowu :-)

A Malinka gdzie sie nam zapodziala?

Pozdrawiam wszystkie i mykam z Maciejem na spacer puki nie leje

reklama
No tak ja wlasnie obiadek do zrobienia, chalupka do sprzatania i wyglada na to, ze u mnie z lenistwem chyba sie dzisiaj nie uda:sorry:;-)
Anawoj wiadomo cos wiecej w sprawie tej sprztaczki czy cisza narazie?
Izulka ja tez mam slabiutkie baterie:confused2: podobno porzadna kuracja z magnezem troche pomaga.Ja nawet sobie kupilam ale wiecznie zapominam lykac.
Weroniczka podziwiam Cie, naprawde jestes chyba dobrym czlowiekiem:blink:
Joas ja czekam na zdjecia z remontu.Chyba ,ze przegapilam juz jakies widzialam sliczna komodke jak narazie.
Dobra lece , moze wpadne na kawke potem.Paaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry