Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my tez testowalismy rózne blokady itp. i nic za bardzo nie działało, dzieci mają tylko zabawę z rozbrajaniem wszelakich zabezpieczeń Więc tez postawilismy na zawieszaną szafkę w kuchni i jest dobrze Bezpieczeństwo przede wszystkim
Mama05,
co dzis kochana gotujesz ? Ja testuję przepisy z nowej ksiązki Nigelli Lawson, ale cos dzis mnie wena opadła Chyba będą zwykłe nalesniki, tylko ze szpinakiem i ricottą..
Mnnniam ja tez uwielbiam jej przepisy
Ja dzis szybki obiad robie szybciutki.Zupa krem z cukini i grzanki czosnkowe do tego. Mama dziekuje za zyczenia;-)Jak tylko sie wygrzebiemy z dolka finansowego to bede drazyc temat intensywnie;-) Ewunia my tez mamy leki na najwyzszej polce w kuchni.Dzieci sa okropnie ciekawskie i wystraczy jedna chwila zeby cos sobie lyknely U nas sprawdza sie blokada na drzwiczki z ikei(taka montowana od srodka) Reszta zostala rozpracowana przez panow wszedobylskich
Hejka!
Jutro pogrzeb Piotra, maz dzis w nocy wraca wiec pewno pokaze sie juz po weekendzie.
Bylam wczoraj z Krzysiem u lekarza...plukanie ucha...i mial popcorn oblepiony woskowina dopiero wtedy sie przyznal ze jakis czas temy sie wyglupial i wpadla mu kukurydza do ucha ale bal sie mi przyznac a ze nie bolalo to szybko zapomnial...
Ewunia u mnie tez cala apteka, bo chlopcy alergicy ale szafke mam wysoko a ze u nas 3,5 metra to sama musze na stolek stawac wiec dzieci to musialyby z drababiny ;-D
Zuzkus ale jaja Dzieci to maja pomysly Dobrze ,ze tak sie skonczylo a nie jakims stanem zapalnym czy cos.
No a u mnie obiadek juz prawie gotowy, ciasto z dziecmi upieklam.Ale mialy radoche jak grzebaly lapkami w ciescie:-) ciekawa jestem czy da sie to zjesc bo to jakis przepis dla dzieciakow, taki z telewizji.Zobaczymy jak sie udalo to powiem wam jak zrobic. Mama mysle ,ze jednak to po zimie jakos bo w zimie duzo wydatkow nas czeka.Kto wie moze uda nam sie razem;-) byloby fajnie
rany julek, ja bym na to nie wpadła Na szczęscie skończyło się na płukaniu ucha tylko i wszystko jest dobrze ze słuchem Krzysia, to najważniejsze
Dużo sił dla Ciebie i męża na jutrzejszy dzień...
AneczkaK,
a jak robisz ten krem z cukinii ? Ja uwielbiam cukinię, niestety moja rodzinka już mniej, ale co tam ;-) Oby ciasto wyszło pyszne, bo dzieci na pewno czekają na nie z niecierpliwoscia, skoro same robiły ..
Mama05,
nie trać wiary kochana, my cały czas trzymamy kciuki i wierzymy, że w końcu się uda, ba - musi się udać
Witam sie i ja porannie :-) Maureen nie wiem czy wiesz ale w USA zebralo sie konsylium lekarskie z zarzutami przeciwko Nigelli ze propaguje bardzo niezdrowy tryb zycia i przesycone tluszczem potrawy Mieli jej przedstawic jakies oficjalne oskarzenia hahahaha
Zuskus - no to dal mlody czadu niezle moze to nie smieszne wcale ale....hahaha naprawde usmialam sie serdecznie nad samym tym faktem czego te nasze dzieci jeszcze nie wymysla. Mam nadzieje ze teraz badania sluchu wyjda z wynikiem rewelacyjnym
A ja dzis malo nie padlam, jade z Oliverem do szkoly a przed nami samochod z naklejka na szybie z rodzicielskiego sponsorstwa orkiestry szkolnej mojego Jonathana. Mam taka idendyczna na swojej szybie ;-) na poczatek roku placi sie jakas sumke na cele orkiestry i dostaje oto taka naklejke...na co Oliver radosnie krzyczy (po angielsku ale ja napisze po polsku)...."mama patrz taka sama naklejka! Skad on taka ma? Byliscie kiedys razem czy co?" mnie doslownie przytkalo hahahahaha Sam sie z siebie smial jak mu wytlumaczylam skad i po co ta naklejka jest
Pozdrawiam i narazie musze was opuscic bo jade najmlodszego odwiesc do przedszkola.