• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A ja dzis malo nie padlam, jade z Oliverem do szkoly a przed nami samochod z naklejka na szybie z rodzicielskiego sponsorstwa orkiestry szkolnej mojego Jonathana. Mam taka idendyczna na swojej szybie ;-) na poczatek roku placi sie jakas sumke na cele orkiestry i dostaje oto taka naklejke...na co Oliver radosnie krzyczy (po angielsku ale ja napisze po polsku)...."mama patrz taka sama naklejka! Skad on taka ma? Byliscie kiedys razem czy co?":szok::-D mnie doslownie przytkalo hahahahaha Sam sie z siebie smial jak mu wytlumaczylam skad i po co ta naklejka jest:tak:.

przyznaj sie moze jednak byliscie razem ;-) :-D taaak dzieci jak cos powiedza a jeszcze w towarzystwie :-D

reklama
Witajcie, u mnie zimno, wieje niesamowicie od nocy i leje deszcz . już drugi dzień nie wyłazimy bo cały czas mokro z nieba:(
Zuzkus - SZOK!! dobrze, że się tylko tak skończyło z Krzysiem. Moja Hania bawiła się dzisiaj makaronem, ale ani na sekundę nie spuszczałam jej z oka. Miałabym to samo co Ty zapewne. Tylko moje to malutkie i głupiutkie...
Anawoj nie dawaj za wygraną. Jeżeli dyrektor lekceważy sprawę, idź do organu prowadzącego. Nie wiem, czy szkoła jest na wsi czy w mieście. wtedy albo należy pod gminę albo pod starostwo. Idż i tam zgłoś sprawę. A dyr. powiedz, że sprowadziśz tvn24. Jest o czym robić program...
Pozdrawiam Wszystkie.
Maureen-spóźnione ale serdeczne życzenia, dużo zdrowia, mało problemów i spokoju.

Zobaczcie moją Hanię hejnalistkę:)) http://www.youtube.com/watch?v=mC0OYR15nMo

Pawimi,

szczerze ? To dla mnie jakas bzdura :tak: Przecież Nigella nikogo nie zmusza do tego, aby jadł niezdrowo, można z jej przepisów wybrać to, co komu odpowiada - jedni wolą te tłuste potrawy, inni mniej. Mozna też modyfikować każdy przepis wedle swoich upodoban - mozliwosci jest dużo. Sa też tacy, którzy lubia po prostu na nią patrzeć, na jej programy też ;-)

Hasło Olivera - dobre, usmiałam się :-D dzieci maja naprawdę niezrozumiały dla dorosłych tok myslenia czasem hi hi

Izulka,

słodka Hania, a jak mocno dmuchała w tą trąbkę :-D
Za życzenia dziękuję:-)

Maureen u mnie nie lubia cukini a zupe uwielbiaja :tak:ja zupke robie tak:
cukinia w spora kostke
wloszczyzna bez selera i mniej marchewki.
czosnek 3zabki
2 ziemniaki
Wszystko zalewam wrzatkiem tak zeby troszke warzywa wystawaly z wody.Gotuje i na koniec miksuje blenderem , doprawiam jogurtem i posypuje tartym serem.Dobra jest tez z takimi malymi grzaneczkami na wierzchu albo pieczywkiem czosnkowym;-)
Nigella jest swietna a Ci sie czepiaja kogo moga zamiast zabrac sie za edukacje dzieci, ludzi , ktorzy od malego prowadza niezdrowy tryb zycia i nie potrafia nic ugotowac:wściekła/y:
Hania jest the best.Moj Antek choc duzo starszy tez ma ostatnio film na trabke i musze mu gdzies kupic:tak:

po każdej burzy wychodzi słoneczko Anawoj :)
ogólnie mówiąc chce 3 dziecko tylko w podjęciu decyzji powstrzymuje mnie kwestia finansów :( wynajmowane mieszkanie zżera dużo pieniędzy nie mówiąc o innych wydatkach ale tak sobie mówię , że może w przyszłym roku :)
,moja siostra właśnie spodziewa się 4 i to będzie w końcu upragniona córcia (ma już 3 chłopaków) a ma 41 lat i zrobiła to z "premedytacją" :)

Maureen - w ogole nikt nikogo nie zmusza do niczego wiec mnie takie sprawy zawsze smiesza a jest ich na peczki w kraju gdzie mieszkam. Jedynie adwokaci zarabiaja na bzdurnych sprawach...no ale coz, tego pewnie nie zmienie.... jesli chodzi o Nigelle tak tylko dla ciekawostki to podalam bo niedawno sama natknelam sie na taka informacje.
Wlasnie wrocilam z prezentacji w szkole Olivera, syn moj wykonal kawal dobrej roboty, jestem dumna :-D

Dzień dobry Paniom ;-)

O rany, ale ciemno za oknem :-( jak pytam mojego M.- Kiedy my w końcu odpoczniemy ? zawsze odpowiada - Na emeryturze :-D Tak wiec.. oby do emerytury :-D:-D

Moja Marcelinka przemarudna, Amelka tez różki pokazuje, momentami aż mi para z uszu idzie :baffled: Jeszcze pogoda jest jaka jest i np. wczoraj wiał taki zimny wiatr, ze nie poszłam z dzieciakami na spacer( bo jestem mocno przeziebiona i nie chciałam się doprawić )i wtedy dopiero dawały do pieca :angry:
Ale nie smęcę już, dzis musi byc lepiej ;-)

Czego i sobie i Wam życzę :tak:

Pawimi,

pewnie, ze jestes dumna, masz z kogo :tak: Gratulacje dla Olivera :-)

reklama
hejka kochane;-)
ELFIA- gratki dla siostry 4 dzidzi:tak:
ELFIA,ANECZKA- oby szybko odbić sie finansowo i zaczniecie molestowac mężów;-):-)

MAUREEN- niestety musimy teraz sie posilkowac domowymi zabawami bo jak bedzie nadal taki wicher to trzeba bedzie siedziec w domu-u nas wcz.taaaak wialo ,ze nawet z przedszkola nie wychodzili na spacer-zawsze jakaś galąz moze spaść na glowe-taki wicher,dzis jest troche spokojniej z wiatrem.:sorry2:

IZULKA- Hania pierwsza klasa ,myśle ,ze Rubik Ją wezmie do orkiestry :tak::-D:-D
kochana niunia :)

PAWIMI- jesteśmy dumne razem z Tobą-sukces dzieci to nas sukces-rodziców:tak::-pTy zdolna mamo:-)

pozdrawiam pozostale babki,milego dnia i smacznej kawki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry