• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
EWUNIA- cześc a jak u Ciebie zdrowotnie-lepiej juz????

my podzialaliśmy i teraz dopinguję chlopakow zeby dotarli do celu :)))

dzieci śpią ,my zaraz zasiadamy do winka .

dobrej nocki i do jutra! :)

Witajcie poniedziałkowo-listopadowo!!!

Na szczęście zimno jeszcze nie jest, ale ten deszcz, szaro-buro-ponuro. Pozapalałam świeczki w domu żeby było przyjemnie. W czasie weekendu cisza tu jakaś była... A u mnie intensywnie - jak zwykle. A niedziela to już szczyt szczytów.
Rano o 8.30 kościół, na 11 mieliśmy imprezkę "urodzinową" Bartka - opóźnienie jedynie ;-) 2 mies., wróciliśmy po 14 do domu a na 16 już byliśmy umówieni do znajomych. Nieco się spóźniliśmy - ponad pół godz, bo nie wyrabialiśmy z dojazdami - nie ma to jak Warszawa ;-) Generalnie miły czas, ale bardzo męczący. Nie wspomnę, że w tzw międzyczasie robiłam ranie za praniem... Właśnie podjęliśmy decyzję o zakupie pralki 9kg. Z wkładem na 6kg ledwo wyrabiam.

witam sie i ja..
my dzialamy bo czas plodny :):):)))

JOAŚ- Tobie ze 4 dni wybije 40t.c. wiec mimo Twojej niespożytej energii synek dotrwal do konca :)
intenywny dzien mieliscie wczoraj :)

u mnie leje od wczoraj-matko jak ciemno,pale swiatlo bo inaczej klawiatury nie widze;/

cześć
i ja się witam
wstałam z potwornym bólem gardła,apetyt spadł do zera już tydzień temu...wczoraj w nocy to mną dreszcze telepały że myślałąm że zejdę
Joaś maniaczko jedna,weź się za pakowanie,ja u ciebie widzę jakąś desperację w intensywnośći poczynań przed porodem,czyżbyś chciała zaliczyć wszystko z listy aby potem spokojnie urodzić i siedzieć w domowych pieleszach?? ;-)

Mamo no to trzymam &&&&&&&&&&&&&& za starania

resztę dziewczyn pozdrawiam gorąco i przepraszam ale nie doczytam....deszcz zacina okropnie,grzyb mi się znowu w łazience robi a ja grzeję na potęgę i wietrzę i nic nie pomaga,jest okropnie zimno,okna nieszczelne...eh

BADISMALL- cześc ,dziekuje za &&&&&&&& :))

mam nadzieje,ze apetyt Co wroci bo synuś musi jeść :)
oby sie w domku cieplej zrobilo...kupcie uszczelki do okien...
u mnie tez zacina i ma tak byc do soboty;/;/

Nie, Bedismall - z natury jestem bardzo "aktywna". A raczej siedzenie w domowych pieleszach mi nie grozi, nie z piątką dzieci :-D Z Marcinkiem, owszem nie ruszałam się z domu, z Karolcią ruszałam 3 tygodniowa, z Bartusiem jakoś szybko też bardzo, a z Tynią 6dniową już byłam w mega ruchu... "Ta pani tak ma" - mawia moja koleżanka
mamo05 - kciuki trzymam zaciśnięte &&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wysyłam
Bedismall -współczuję "anglijskiej pogody" - tak mówi nasz Bartuś - no i zdrówka życzę, mnie męczyły potworne infekcje w tej ciąży. Zresztą znów mam :-(

Hej.
Dzięki dziewczynki. Fajnie że się Wam podoboją moje płaszcyki:) Kiedyś chciałabym szyć takie rzeczy na sprzedaż:)

Dziewczynki zdrówka życzę tym chorującym. Kurcze pogoda jest taka ze nie trudno o złapanie jakiegoś wirusa.

A ja jestm nie wyspana bo Małgosia trzecią noc z rzędu miała ciężką. Nie mogła spać, a jak juz zasnęła to po chwili wybudzała się z wielkim płaczem. To wszystko przez te górne trzonowce. Ale jeszcze troszkę i wyjdą do końca:)
Teraz zastanawiam się nad menu bo w czwartek organizuję moją trzydziestkę i muszę czymś poczęstować gości. Myślałam na czymś wytrawnym bo ostanio w rodzinie same imprezy urodzinowe i wszystko tak na słodko :/ No nic musze coś wymyśleć bo trzeba zakupy porobić.

Witam!!
Ja was znowu zaniedbałam. Na prawdę nie wyrabiam się na zakrętach. Do tego net mi padł.
ALe postaram sie zaglądać.
Mamao5 no to ściskam &&&&&&
Przepraszam że wiecej nikomu nic nie napisze, ale nie jestem w stanie ostatniego czasu nadrobić:)

reklama
JOAŚ,AZILE- dzieki za &&&&&&&&& i ~~~~~~~~ mam nadzieje,ze to moj cykl :))

AZILE- rozumiem zalatanie-wpadaj jak masz czas:)mam nadzieje,ze dzieci zdrowe ..?
WERONICZKA- upiecz z przepisu Dukana :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry