• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej mamuśki.
Już nie pamiętam co komu mam odpisać więc tylko posyłam wam całuski i zmykam do sprzątania a potem na spacerek i po chłopców do przedszkola.
Miłego dnia kochane.

reklama
a ja standardowo od 5.15 na nogach i niestandardowo z przerwą od 2.30 do 3.00....wrrr.... ciężko mi ostatnio, sporo drobnych problemów, ale mam nadzieje, że zaczynam wychodzić na prostszą.
mamoja cały czas pamiętam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
buziaki

Weroniczka, patrzę na imiona Twoich dzieci i widzę podobieństwo dot. Stasia. Mój ma 11 lat i od małego jest również myślicielem...:) Zawsze lubił i lubi nadal siedzieć kombinować, coś zrobić potem. Idzie na łąkę i gapi się w chmury, zachwyca się tym. Może coś jest w tym imieniu..:) Choć jak patrzę na mojego tatę Stanisława, to się nie zgadza;)

Witajcie!!!

No i blizej południa już jest niż z rana...
Zuzkus - super ze samochód udało się naprawić. Szkoda mi Ani, bo wcale to nie fajne mieć problem z oczami. Życzę Wam żeby ta sprawa się rozwiązała jak najlepiej

Weroniczka - sto lat, sto lat... I spełnienia marzeń :-)

Izulka - ja wiem co to znaczy dyżur od 6, 5.30.... Oj wkrótce nasilą mi się te dyżury, nocne tez :-D
Ewuniaf - współczuję infekcji jelitowej. Dużo pij teraz i weź dodatkowo magnez i inne elektrolity typu sód i potas. Niestety wypłukują się bardzo, a ich brak szkodzi maleństwu. Przerobiłam to w tej ciąży - Arturkowi pojawiły się dodatkowe skurcze nadkomorowe po infekcji...
Zaczęłam zajmować się torbą: uprasowałam koszulę do porodu - urodziłam w niej już 4 dzieci, poprasowałam pieluchy - jeszcze nie wszystkie, ale powoli się zaczęłam szykować. Poproszę o brawa ;-). Za to, ze w końcu się zdecydowałam....

Hej!!

No nareszcie Joaś zabrałaś się za pakowanie!!! To ci się chwali :) na pewno już wkrótce będziesz tulić swojego maluszka:-)
AnnaS szczerze współczuję ci tych pobudek i wczesnego wstawania (choć my też nie śpimy rano za dlugo bo do 6.15) trzymaj się jakoś, na pewno z czasem wszystko się ułoży i będzie dobrze :)

no nic ja biegnę gotować... buziaki dla wszystkich
a i oczywiście dołaczam sie do życzeń urodzinowych dla Weroniczki :)

Ostatnia edycja:
Wpadam i ja na chwilke. dzis wene do pracy mialam to i okna pomylam i male przemeblowanie zrobilam
W weekend pewno nie zagladne wiec wszystkie pozdrawiam!

Weroniczka STO LAT z okazji kolejnej 18-nastki!!!!!

Weroniczko - Życzę Ci aby każdy kolejny dzień był dla Ciebie niesamowity i wyjątkowy.Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ja z radością Zycze Ci rowniez spokojnego snu i radosnego przebudzenia; abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,czego od dawna pragnęłaś i marzylas, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;abyś zawsze była komuś potrzebna; refleksji, radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia...abyś znalazła szczęście oraz wielu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile no i co najwazniesze...sil na dalsze owocne kroki w Twoim zyciu!

Joas
- ogromne gratulacje z powodu spakowanej torby :-D:-D:-D

Zuzkus - zycze zeby sprawa oczek Twojej corci rozwiazala sie jak najmniej bolesnie i z powodzeniem.

Z chorowitkami jak zwykle lacze sie w bolu i trzymam kciuki za rychle ozdrowienia.

AnnaS - ha! to i tak juz lepiej niz ostatnio byla ktora...4.30 rano?
Kochana jakos to przezyjesz, wszystkie mamy za soba nocne duzyrowania w mniejszym lub wiekszym stopniu ....oby do przodu i jakos to bedzie, maluszek coraz starszy to i moze pozwoli mamusi niebawem pospac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry