Weroniczka
Klub grudniówek'07
a jednak druga bo Joaś mnie wyprzedziła o dwie minuty

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
byla okropna polozna,za kazdym razem inna ale teraz drugi raz mialam ta glowna i jest walnieta! Strasznie nieprzyjemna,pyta sie mnie po co ja przyszlam i czy to pierwszy porod?! Ja stchórzyłam i nie zapytalam o porod domowy...:-(chyba nic z tego nie bedzie bo nie mam wsparcia u nikogo. Lece zaprowadzic Domka do przedszkola i biore sie za gulasz....
ale tylko na naszym wątku bo na inne narazie nie wchodze-musze odpocząć od forum,od nakrecania sie itd,dlatego odpalam kompa.nadrabiam nasz wątek posiedze chwile i wylączam-zajelam sie bardziej domem ,zeby wciaz nie myslec o "robieniu dziecka" i calej tej oprawie
u nas pada,leje ,mży i znow pada-nuuuda jak byk
za godzine jade po Zuze.
:-)ciesze sie z Toba!!
tule Cie i najwazniejsze ,ze u synka wszystko si-a baba niech sie udlawi swoja zlością
;-)
i zobacz jakie to zycie potrafi byc nieprzewidywalne

dziwne Joas bo ja tezNie stanęłam do końca na nogi od września - cały czas mi coś dolega a tu szansa na nowe choróbsko się szykuje :-(
wczoraj mialam rozne dolegliwosci,najpierw zoladek,napilam sie cieplej herbaty i nie pomoglo,potem mięty i pomogło więc zaczęły mnie boleć plecy,położyłam się i zasnełam,jak się obudziłąm to rozbolała mnie głowa, a wieczorem to już jazda na maksa bo spuchło mi dziąsło i cała lewa strona,łącznie z węzłem chlonnym i boli do dziś. W ogole jestem jakaś senna i do kitu,pogoda po prostu mnie dobija,cały czas ciężko od chmur,wiecznej mżawki i dennego powietrza. Musze sobie ponarzekac bo jestem wyczerpana fizycznie i psychicznie