Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witajcie kochane dziewczynki!!!! :-)
Ja dzis z Krzysiem bylam u logopedy, pochwalila na s ze slychac efekty pracy i cwiczen, pocwiczyla, zadala nowe prace i 30 minut zlecialo...a razem z jazda busami i spacerek w ulewe od przystanku razem 3 godziny. maz zabral samochod i zostaja mi przewozy busem...mam nadzieje ze na wiosne sie nam uda cos odlozyc i kupimy autko dla mnie
Ja wszystkie porody mialam w terminie a z Maciejem nawet 3 tygodnie przed wiec nie wiem co to czekac. Oksy mialam przy Krzysiu bo wody mi odeszly a skurczy zadnych ale dla mnie on byl najszybszy i najmniej bolesny...oprocz samego parcia, ale moze dlatego ze spedzilam go na pilce pod prysznicem
Ania kilka dni temu przyszla do domu i powiedziala ze musi miec stanik
bo wszystkie dziewczynki maja a ona nie i wstydzi sie przebierac na W-F...kupilysmy topik bo przeciez nawt sie u niej nic nie zaczelo kluc...ale...Nooo i to mi uswiadomilo jak dzieci szybko rosna...a my szybko sie starzejemy
Ewunia ciesze sie ze mozliwosc porodu domowego coraz bardziej realna!
Bedismall ja mam spora wanne wiec mysle ze u mnie bys sie spokojnie zmiescila
Joas wszystkiego dobrego dla Karolinki!!! I zdrowia dla Bartusia! A dla Ciebie duuuuuzo sil!
Anaklim witaj coro marnotrawna ;-) Czytalam ze dzieci nie daja Ci sie nudzic
Mamo mysle ze jak sobie teraz odpuscicie to...&&&&
Pozdrawiam
Ja dzis z Krzysiem bylam u logopedy, pochwalila na s ze slychac efekty pracy i cwiczen, pocwiczyla, zadala nowe prace i 30 minut zlecialo...a razem z jazda busami i spacerek w ulewe od przystanku razem 3 godziny. maz zabral samochod i zostaja mi przewozy busem...mam nadzieje ze na wiosne sie nam uda cos odlozyc i kupimy autko dla mnie
Ja wszystkie porody mialam w terminie a z Maciejem nawet 3 tygodnie przed wiec nie wiem co to czekac. Oksy mialam przy Krzysiu bo wody mi odeszly a skurczy zadnych ale dla mnie on byl najszybszy i najmniej bolesny...oprocz samego parcia, ale moze dlatego ze spedzilam go na pilce pod prysznicem
Ania kilka dni temu przyszla do domu i powiedziala ze musi miec stanik
bo wszystkie dziewczynki maja a ona nie i wstydzi sie przebierac na W-F...kupilysmy topik bo przeciez nawt sie u niej nic nie zaczelo kluc...ale...Nooo i to mi uswiadomilo jak dzieci szybko rosna...a my szybko sie starzejemyEwunia ciesze sie ze mozliwosc porodu domowego coraz bardziej realna!
Bedismall ja mam spora wanne wiec mysle ze u mnie bys sie spokojnie zmiescila

Joas wszystkiego dobrego dla Karolinki!!! I zdrowia dla Bartusia! A dla Ciebie duuuuuzo sil!
Anaklim witaj coro marnotrawna ;-) Czytalam ze dzieci nie daja Ci sie nudzic

Mamo mysle ze jak sobie teraz odpuscicie to...&&&&
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
a na jakie studia sie wybierasz??pozdrawiam !
jesli czujesz sie zmeczna musisz cos zmienic w rozkladzie dnia