pawimi
potrojna mamusia
witam, moje tez w szkole i przedszkolu, jakos te dni kiedy maly jest w przedszkolu tak szybko leca ze czuje sie raczej jak taksowka a nie osoba ktora ma wykorzystac ten czas ich nieobecnosci na konstruktywna prace. Do tego dochodza wieczorne zajecia Olivera w teatrze i jutro w szkole tanca...Ledwo siade na pupie a juz musze sie zbierac bo trzeba a to odwiezc jednego, drugiego a to odebrac z i tak w kolko caly dzien :-/
Bidismall a o co chodzi z ta agencja? wynajmujecie od jakiejs osoby prywatnej tak? to po co agencja bo ja sie nie znam...no i niefajnie ze nowej pralki nie bedziecie miec :-(
Joas - a co u Ciebie na froncie?
Bidismall a o co chodzi z ta agencja? wynajmujecie od jakiejs osoby prywatnej tak? to po co agencja bo ja sie nie znam...no i niefajnie ze nowej pralki nie bedziecie miec :-(
Joas - a co u Ciebie na froncie?
Ostatnia edycja:
z agencja nestety musze miec do czynienia bo w zasadzie od nich wynajmuje blizniaka,wlascicielka ma najwiecej do powiedzenia ale ja musze sie kontaktowac przez agencje wlasnie
baaaardzo dziekuje za tyle milych i cieplych slow!!!
a agencje zajmuja sie tym wszystkim w wiekszosci,one rekrutuja potencjalnego klienta,wymagaja depozyty i stosy papierkow a w razie jak maja sami cos zadzialac to mozna tygodniami dzwonic i maja cie gdzies
no nic,ide myju,dzieci juz nakarmione,lunch Vanessie zrobiony tylko go spakowac,musze jeszcze porozwieszac gdzies te ciuchy mokre i pralke wysuszyc jakos do ich przyjazdu