• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam, moje tez w szkole i przedszkolu, jakos te dni kiedy maly jest w przedszkolu tak szybko leca ze czuje sie raczej jak taksowka a nie osoba ktora ma wykorzystac ten czas ich nieobecnosci na konstruktywna prace. Do tego dochodza wieczorne zajecia Olivera w teatrze i jutro w szkole tanca...Ledwo siade na pupie a juz musze sie zbierac bo trzeba a to odwiezc jednego, drugiego a to odebrac z i tak w kolko caly dzien :-/
Bidismall a o co chodzi z ta agencja? wynajmujecie od jakiejs osoby prywatnej tak? to po co agencja bo ja sie nie znam...no i niefajnie ze nowej pralki nie bedziecie miec :-(

Joas - a co u Ciebie na froncie?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny
My dzisiaj z mężem ledwie żywi. Michał zrobił nam koncert od 2.30 do 7 rano... a my położyliśmy sie dopiero po północy :|, wiec snu nie było zbyt dużo :( Mały cały dzień z gorączką, marudny, jeść nie chce, tylko na rączki się pcha... Mam nadzieję że dzisiejsza noc bedzie lepsza.
Pawimi wierzę ci że masz mało czasu na cokolwiek. Ja co prawda siedzę teraz w domu z Michałem ale Kasie trzeba do przedszkola odwieźć potem przywieżć, potem znów zawieżć na basen i tak w kółko... Także wiem jak to jest...
Bedismall rzeczywiście nie ułożyło się zbyt pomyślnie z tą pralką :/

pawimi zauwazylam ze czesto przekrecasz moj nick...:zawstydzona/y: z agencja nestety musze miec do czynienia bo w zasadzie od nich wynajmuje blizniaka,wlascicielka ma najwiecej do powiedzenia ale ja musze sie kontaktowac przez agencje wlasnie:no::no:

Joas czyzby to juz?
Sempe jak maz? Trzymaj sie dzielnie

ooops, to sie wstydze :D juz poprawiam i bede sie pilnowac - OBIECUJE :) a pytam bo u nas nie wynajmuje sie raczej przez agencje tylko wlasciciele prywatnie to robia, tzn daja ogloszenia, robia selekcje, jedynie przy duzych budynkach apartamentowych gdzie jest wiele mieszkan zatrudnione sa agencje albo menadzer ktory sie zajmuje leasingiem ;-) dlatego mnie to zaciekawilo jak to na tych wyspach jest.

Ostatnia edycja:
witam:-)
MAMA05 MAM NADZIEJE ZE JESTEŚ I BĘDZIESZ Z NAMI JUZ ZAWSZE!!!!

z powodów jasnosci tego forum nie będę tutaj wiecej pisać o moim męzu, ale jest już troszke lepiej!

idę odpoczywać bo ciągle zarywam ostatnio noce by popracować

pa Kochane

moje kochane ,nie odkryje Ameryki gdy napisze,ze wiedzialam ,ze tak bedzie-,ze bardzo odczuje Wasz brak...brak Waszego wsparcia...
wchodze na wątek i co.....znów plakac mi sie chce-ze wzruszenia!! ja nie mialam pojecia ,ze aż tyle dla Was "znaczę":sorry2:baaaardzo dziekuje za tyle milych i cieplych slow!!!

moja psychika jeszcze nie jest w najlepszym stanie...dlatego będę tu zaglądać (po tym co przeczytalam) ale poki co troche żadziej ,niz do tej pory bo musze sie "pozbierać" ,choć bez Was czuje sie jak bez ręki dlatego dajcie mi troche czasu o jak poczuje sie lepiej to wroce na dobre...

a tymczasem po rozmowie z mężem ustalilismy ,ze po odpoczynku o starań ktory jest nam niezbedny podejmiemy walke na nowo...narazie NIC NA SILE.

JOAŚ- dziękuję!!
ANNA.S-dziękuję!!
PAWIMI-dziękuję!!
ZUZKUS-dziękuję !!
EWUNIA-dziękuję !!
IZULKA-dziękuję !!
BADISMALL-dziękuję !!
SEMPE-dziękuję !!
WERONICZKA-dziekuję !!

moje dzieci też w przedszkolu ,ja po owsiance-teraz biore sie za porządki.

hej hej
u nas dzis deszczowo i zabieraja pralke....wrrrr
za to zrobilam jeszcze wczoraj dwa prania i jak cos to bede do znajomych wozic,juz obiecali pomoc:-D
pawimi w Anglii generalnie cala gospodarka opiera sie na rynku nieruchomosci,tutaj kup sprzedaj wynajmij to podstawa:rofl2:a agencje zajmuja sie tym wszystkim w wiekszosci,one rekrutuja potencjalnego klienta,wymagaja depozyty i stosy papierkow a w razie jak maja sami cos zadzialac to mozna tygodniami dzwonic i maja cie gdzies:crazy: no nic,ide myju,dzieci juz nakarmione,lunch Vanessie zrobiony tylko go spakowac,musze jeszcze porozwieszac gdzies te ciuchy mokre i pralke wysuszyc jakos do ich przyjazdu
sempe no to dobrze ze jest dobrze:tak:
mama05 awidze ze jednak zagladasz na nasz watek,odezwij sie. Mi sie udzielilo i codziennie wcinam owsianke:-p

Witajcie w środę!!!

Mama05 - jak dobrze, ze jesteś. A mi po Twoim poście jakoś zapachniało owsianką z cynamonem :-D
Bedismall - życzę CI żeby udało Ci się zmusić właścicielkę do zabrania rzeczy z domu, no i trzymam kciuki za pralkę!!!!!
Izulka - zdrówko już jest??
Pawimi - miałam dołki straszliwe, łzy leciały mi niezależnie ode mnie, a dzis jest lepiej, jestem też pełna energii wewnętrznej. W sumie mam jeszcze ze 2 tygodnie na urodzenie, jeśli się uprzeć przy moich wyliczeniach - a do tego zmierzam :-)
Dobra, laseczki, uciekam :tak::tak::tak::tak:
Sempe - nadal z Tobą!!!! :ninja2:

reklama
BEDISMALL- no wlecialam dzis bo juz mi sie po nocach śnilyscie:) mam nadzieje,ze owsianka Ci i synkowi smakuje??:)

IZULKA-:*

JOAŚ- jestem z Tobą,pamietam jakie zmeczenie ogarnia pod koniec ciązy a jeszcze jak ma sie tyle obowiązków...życzę ,zeby Arti jeszcze posiedzial w brzuszku skoro do tego dążysz :)

odkurzacz mnie wola-lece:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry