Weroniczka
Klub grudniówek'07
Witam po weekendzie.
Miałam w sobotę z mężem jechaćdo ikea popatrzeć za nowym łózkiem dla nas i za meblami do pokoju dzieci bo ich stare rozsypują się
Ale przeciągnęło mu się tapetowanie u teściowej i był zbyt zmęczony żeby jechać. Ale siły na to żeby zaraz po powrocie pojechać do brata z komputerem bo mu się coś nie podobało w tym jak chodzi to znalazł. Mówię Wam jak się wpieniłam na niego. Nie dość że tapetowanie miało mu zając góra 5 godzin a zajęło 10 to jeszcze potem zamiast mi wynagrodzić że nie udało nam się pojechać mimo że tak bardzo się z tego cieszyłam i na to czekałam to jeszcze wieczór poświęcił komputerowi. Miał wyjść do brata góra na godzinę nie było go ponad 2 godziny
I jeszcze miał mi za złe że nie chciałam pojechać z nim do sklepu w niedzielę i wydarł się że w tygodniu to nie mam co na niego liczyć z tymi zakupami są korki w Krakowie i on nie będzie nigdzie jechał. A doskonale wie że mam zasadę że niedzielę spędzamy z dziećmi i w niedzielę nie chodzę do sklepów. I jest to dla mnie zasada której nigdy nie łamię.
Ach... Wygadałam się troszkę z samego rana.
Bedismall cóż mogę powiedzieć na takie zachowanie. Ręce opadają bo sprawa posiadania dzieci jest sprawą tylko i wyłacznie między partnerami i ani mama czy rodzeństwo nie mają tu nic do powiedzenia zwłaszcza jak nie są pytani o to. O ludziach spoza rodziny nie wspomnę. Przytulam kochana. Jesteś dzielna
Miałam w sobotę z mężem jechaćdo ikea popatrzeć za nowym łózkiem dla nas i za meblami do pokoju dzieci bo ich stare rozsypują się
Ach... Wygadałam się troszkę z samego rana.
Bedismall cóż mogę powiedzieć na takie zachowanie. Ręce opadają bo sprawa posiadania dzieci jest sprawą tylko i wyłacznie między partnerami i ani mama czy rodzeństwo nie mają tu nic do powiedzenia zwłaszcza jak nie są pytani o to. O ludziach spoza rodziny nie wspomnę. Przytulam kochana. Jesteś dzielna

mam wysprzątaną chate,poprane,wszystko co trzeba porobione a w taką podgode to tylko spac..
takie jest podejscie do mam..
szerokie ramiaczka,plecy bola,zadna mlodziezowa bluzka nie byla mi dostepna...teraz mam wlasnie 75B-C i jest mi z tym dobrze