• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hej
mama05 u mnie na froncie nic....:sorry:zdrowka zycze i wszystkim dzieciaczkom tez
mamusie trzymajcie sie,choroby w koncu mina...
Joas,dzielna nasza mamusko,jeszcze odrobinke wytrzymaj i jutro czekam na wiesci ze tulisz swojego szkrabka:tak:trzymam &&&&&&&zeby juz nie bolalo,tez wiem co to oksy,dwa razy - koszmar:wściekła/y:

A Joas juz pewnie tuli swojego Arturka w ramionach...juz tyle godzin minelo, u Was jest 2.20 w nocy wiec przekonana jestem ze maly sie urodzil. Teraz jej juz obojetne czy miala oksy czy nie, czy miala zzo czy nie.....takie blogie uczucie sielanki i tuwisizmu, wszystko sie ma w czterech literach :-D Spijcie dobrze...nowe zycie przyszlo na swiat:tak: Joas...chyba moge Ci juz gratulowac co? nasza mamusiu mega wielokrotna;-)

witam sie i ja:tak:
JOAŚ- gratuluje i tutaj!!!kawal faceta!jesteś dzielną mamuśką:)

Joaś naposala mi ,ze jest w szoku ,ze taki duzy bo mial mieć 3300:))

dzieci w przedszkolu,ja kawa lette i owsianka kakaowa:tak:

oooooooooooooooo
jako pierwsza wiec zloze gratulacje dla naszej dzielnej mamy i moze troszke upartego Arturka:sorry2:
Joas przyjmij najszczersze gratulki za twoja dzielnosc,warto bylotroche pocierpiec aby teraz napawac sie widokiem takiej kochanej istotki;-)

musialam zagladnac chociaz szykuje sie z dziecmi do dentysty ale na te wiesci czekalam

reklama
A ja jednak musze isc z Maciejem do lekarza bo coraz gorzej zaczyna kaszlec i obawiam sie ze sam nurofen to za malo. Dostal by w poniedzialek baktrim i bylo by po sprawie...ale po co, ja nie znam dziecka. Wezme przy okazji Krzysia bo kaszle krtaniowo. I czuje ze znowu ma zatoki nosowe zawalone ehhhh a bylo chwile spokoju!

dobra tez ide cos zjesc ale chcialam najpierw sprawdzic co u naszej Mamusi 5-dzietnej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry