• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
o jej! ale nastukalyscie tych postow od wczoraj w nocy....ja do polnocy czekalam ze ktoras moze cos napisze o naszej dzielnej bohaterce wczorajszego dnia ale niestety poleglam przy latpopie ...
jeszcze raz gorace gratulacje dla Joas napracowala sie niemozliwie wydajac na swiat takiego kolosalnego ssaka:szok: dopiero przed chwila doczytalam informacje i jestem pod wrazeniem. No nic, mam nadzieje ze Joas nas zaszczyci kompletnym opisem porodu jak juz dojdzie do sil:happy2:
U nas zima w koncu nadeszla..uffff, drugi dzien zimna a jutro cos o jakims sniegu strasza wiec powiem tylko CZAS NAJWYZSZY:-D
Jutro przewidywane spozywanie indyka i big szal sklepowy bedzie w piatek, historycznie nazywany black friday, rzekomo w ten dzien sa najlepsze z calego roku przeceny, sklepy juz otwieraja o 2-3 w nocy i niby zaraz po swiecie dziekczynienina po obiedzie i relaksie rodzinnym ludzie sa chetni biec do sklepow na okazje stulecia hahaha, moze faktycznie wejde na internet w nocy z czwartku na piatek i cos sensownego trafie do zakupu bo z prezentami swiatecznymi jestem daleko w lesie...

tak swoja droga to zostawilam wczoraj na dole paczke delicji ktora napoczelam i zjadlam z niej jedna sztuke a dzis zanim zeszlam na dol moje najmlodsze dziecie sie obsluzylo i cala pochlonelo na sniadanie po czym oznajmil " I'm sorry mama I'm not hungry " kurcze tez bym nie byla juz glodna jakbym cala pake delicji wtrabolila :angry:

Trzymam kciuki za zdrowko wszystkich chorowi tkow i zaraz zabieram sie za sprzatanko i swiateczne gotowanie....wszak swietujemy w tym tygodniu;-) Usciski dla wszystkich!

Mamo- wielkie dzięki ,pistacje też uwielbiam:)
zaraz tez idę spać, korzystam ,że jest wcześnie a ja już wykapana, moje dziewczynki śpią tylko Stacha muszę pogonić od czytania:)
Mąż pojechał na nockę do elektrowni- nie lubię bardzo tego- więc wykorzystam i może trochę nadrobię sen. Całusy dla Was i dla Joas z małym

pawimi strasznego smaka ostatnio tym indykiem zrobiłaś...:-D, mogłabyś napisać jak takiego ptaka przyrządzasz?

Ja już też do łóżeczka więc życzę wszystkim przespanej nocy bez pobudek najlepiej :)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Hej, u mnie piękne słońce choć nadal mamy mrozik -2. Ale ja taka pogodę lubię. Zaliczyłyśmy już godzinny spacer z Hanią.Wróciłyśmy z czerwonymi nosami:) Położyłam się wczoraj wcześniej i pospałam od 22 do 2.30 :) potem były jeszcze 2 pobudki ale bilans snu jest niezły. I jeszcze ten spacer, słońce i wesoły humor Hani mi się tez udziela. Starszaki w szkole, mąż odsypia nockę. Idziemy z małą na 2 śniadanie. Miłego dnia!

Super Izulka że mogłaś pospać troszkę dłużej niż zwykle, no i że humor się poprawił!!! Ja za to od godziny walczę z Michałkiem żeby poszedł spać. Zwykle śpi koło 11 a tu dzisiaj jakiś bunt... :/

Mamuśki co u was słychać??? Co tu taka cisza dzisiaj??

babki moje...ja sie nie moge pozbierac bo traktowalam ten cykl jako stracony-pilam wino,teraz przez kilka dni bralam gripex max bo mnie lamalo w kosciach,glowa mnie bolala okropnie a dzis...od tak sobie zrobilam test i ...II kreski,zawiozlam dzieci do przedszkola ,zrobilam drugi test i tez pozytywny....

zrobie jeszcze w sobote i w poniedzialek-dzwonilam do gina czy te hormony co bralam na wydluzenie cyklu mogly zafalszowac wynik ,ale mowi,ze nie-mam brac luteine dowcipnie i powtorzyc test i dzwonic do Niego....

boje sie cieszyc....
ściskam Was wszystkie !!

na wstępie naszej świeżo upieczonej po raz kolejny mamusi joaś duuuuużo zdrówka dla obojga i ogrooomne gratulacje

u mnie dość pracowicie, bo .... PRZEPROWDZAM SIĘ!!!!!!!!! wreszcie na swoje!!!! ale sie cieszę :-) to jest mieszkanie z Urzędu bo na kredyt nas nie stać i czekaliśmy 9 lat, ale wreszcie pufff......
do tego małemu chyba wychodzą trójki bo jest niemożliwy, co troche płaczę, kiepsko śpi i ogólnie jest niemożliwy- jak nie on.Nic spokojnie nie moge zrobić, wszystko z akompaniamentem i mega niewyspaniem. Do tego musze załatwić opał w środku zimy...

pozdrawiam wszystkie i źycze powodzenia w waszych sprawach

reklama
ANNA.S- dziekuje za ~~~~~:)
bardzoooo sie ciesze ,ze idziecie na swoje-kochana gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ściskam Cie i maluchy i milego urządzania mieszkanka :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry