reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
coreczka to cala mamusia widze :-D

sliczne pociechy...
zaraz nam forum wylacza, od jutra bedzie nowa wersja ;-)

Witam.Mam na imie Ewa jestem mama 3 urwisow i nie uwazam sie za dziwolaga:)
ta trojeczka jest calkowicie planowana i tak w kolejnosci...Weronika lat 11 Maciej lat 8 i Nadia lat 2
nie pracuje jestem tzw kura domowa:)
mam nadzieje ze zostane przyjeta do tego Waszego grona:)

Mama05,

ja jestem z '78 ;-) Śliczne masz dzieciaczki, a Zuzia urzeka uśmiechem :tak:

Ewa,

witaj i pisz jak najwięcej :-) Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale pisałaś może na Noworodku ? W avatarze miałaś zdjęcie w pięknej sukni, chyba na łące..ale mogę się mylić :zawstydzona/y:

U nas pogoda od rana okropna, leje cały czas, nawet na spacer nie ma jak wyjść :eek:

A ja jestem rocznik 82 i mieszkam w Szczytnie pod Olsztynem, czyli Mazury :)
Dzidzia znowu dosyć spokojna, chyba mu coś wtedy zaszkodziło. Zmęczona ostatnio byłam i nie chciało mi sie pisać tu do was :zawstydzona/y:, ale dziś nadrabiam, właśnie weranduje małego i siebie, jutro ruszamy na dwór, na pierwszy spacer :-)
Witajci nowe mamy, jak miło że jesteście :tak:

witam Was moje kochane-co nam tu porobili:confused::confused:trzeba bedzie sie odnalesc:tak:pozdrawiam wszystkie i witam nowe-MAUREEN-dziekuje za opinie na temat mojej corci:tak:my po obidku-Domi pi,Zuza bajka ,Tom myje i odkurze auto a ja zrobilam:szok::szok:jak weszlam na forum...po 16.00mamy gosci wiec wlece jutro.trzymajcie sie cieplutko-u mnie bardzo silny wiatr i nie wychodzimy z dziecmi-oby jutro bylo cieplej-za to po zaspach sniegu juz nie ma sladu:laugh2:sciskajcie maluszki,papa:rofl2:

Maureen to niestety nie ja:)
ja swiezak jestem dzis zarejestrowany:)
pisac bede duuuuuzo bo uwielbiam to robic jak tylko bedzie fajny temacik toi sie mnie nie pozbedziecie:p

mama05 dzieciaki cudne:-) corcia faktycznie podobna do Ciebie

AnnaS gratuluje :-) dopiero teraz zauwazylam na suwaczku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu,

my wiemy jak to jest przy maluszku, na nic się nie ma czasu, więc się nie przejmuj ;-) Pisz wtedy, kiedy czas i chęci Ci pozwolą :tak: Buziaczki dla Fabianka :-) A jak tam z karmieniem, lepiej już ??

Mama05,

u nas pada cały dzień i jest niemiło na dworze :eek: Więc też siedzimy w domku.. Obiadek zjedzony ( dziś mąż zrobił, a ja leniuszkuję ), Paula odrabia lekce, a my zabawiamy Amelkę ;-)
Fajnie, że macie gości, zrelaksuj się, do juterka zatem ;-)

Ewa,

to widocznie coś mi się pokiełbasiło :-D Pisz, pisz, my poczytamy z chęcią :-D

reklama
Hej dziewczynki.

Ale mi dziwnie z tym forum. Nie mogę się jakoś przyzwyczaić i odnaleźć tutaj. Może za kilka dni bęxzie lepiej.

A dziś u nas piękna pogoda. Byliśmy dwie godziny na spacerze nad zalewem. Ale było fajnie.
A teraz siedzę objedzona bo piekłam na kolację chałkę i teraz pękam w szwach:eek::eek::eek::eek:

Co do roczników to ja jestem 80 i w listopadzie dobiję trzydziechy:eek::eek::eek::eek:

Ewa witaj. Widzę że kolejna mamusia z małopolski :tak::tak::tak::tak: Ja jestem z Krakowa ale też dość często bywam w okolicach Nowego Sącza:tak::tak::tak::tak:

Do góry