Ewusek- CZeść,no niech zgadnę jak wsiadalś ;-)

fajnie,ze jesteś
GALA- ja nie stosowalam tej diety w 100% bo przeciez staram sie o dzidzie,ale zamiast mleka 0,5 % stosuje 1,5% wszelkie serki i jogurty jem do 4% zawartosci tluszczu w 100g produkty,jak sobie zrobisz chlebek mozesz go jesc z pasta jajeczną ze szczypiorkiem

wedliny kupuj chude-ja mam fajną kielbaske z indyka-wyglada jak krakowska -jest w Lidlu-super smakuje a malutenko ma tluszczu...mozesz jesc kurczaka pieczonego,gotowanego-w przyprawach jakich chcesz..
mozesz jesc wolowine

wiec mielone,zrazy tez

zamiast mąki kup skrobie kukurydzianą ,zamiast cukru slodzik.
nie smaż na oleju-kup teflonową.
mam kilka prostych szybkich przepisow jak Cie glod dopadnie a nie chcesz jesc byle czego...i ta dieta nie jest wcale droga-bo dla mnie to nie dieta tylko zmiana sposobu żywienia

:-)
mozesz jesc jajecznice z cebulka i wedlinka,w Biedronce czy Lidli masz parowki drobiowe

w Biedronce jest Cola 0% cukru-mozesz

dziewczyny na tamtym watku pisaly ci w ktorym sklepie jest dlatego Ci podaje i sama zaczelam tam jezdzic

serek grani i chlebek z almette z drobiowa kielbaską to super sniadanko

jak kupisz otreby to mozesz sobie robic rano owsianke-szklanka mleka na wolnym ogniu + 1 tabletke slodzika+ 1 lyzka otrebow pszennych i 2 lyzki owsianych( ja dodaje jeszcze cynamonu troche lub kakao gorzkie)goruje sie chwile na malym ogniu-pychaaaa-u nas wszyscy jemy
i moglabym tak dluuugo pisać