Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj ja juz tez tak wiosennie sie czulam a dzis nas zasypalo calkiemno witam,
dzis juz nie jest tak ładnie jak wczoraj, poczułam wiosne!!! a dzis znowu szaro buro i ta przeklęta migrena...
zimsko na dobre wrocilo, pelno tego bialego g*wna lezy, jechac sie nie da bo caly czas sypie i nie nadarzaja z odsniezaniem....w sumie nas lekko zaskoczylo bo mialo rano zaczac sypac a tu juz gdzies o 3 w nocy rozhulalo sie na dobre. Sempe ja tez miewam migreny dosc czesto zreszta wiec wiem jak to meczy. Wspolczuje:-(kochana a naprawde nie mozesz sobie jednego dnia odpuscic? kupic cos gotowego na obiadek albo wpasc do knajpki cos zjesc ciekawego...zamowic pania zeby posprzatalaTak bardzo potrzebuję chociaż jednego dnia na całkowite lenistwo bez myślenia co na obiad, że trzeba posprzątać, zrobic zakupy itp.
ja tak czesto robie tzn. my wogole nie gotujemy codziennie, nawet sobie tego juz nie wybrazam gdybym dzien w dzien miala stac w garach
Obowiazki domowe sa jak najbardziej wazne ale dobre samopoczucie tez! Warto moze skorzystac z jakiegos nietuzinkowego rozwiazania od czasu do czasu...jasne hahahaha, w przedbiegachhej
dziewczynyale ja mam termin na 17 stycznia dopierowiec jeszcze jestem w przedbiegach

aaaaaaaa to dobre

Wszystko bedzie dobrze!
Później było 5 godzin bólu z dreszczami. Teraz jest w miarę ok, ale nie wiem jak będzie w najbliższych dniach to wyglądało. Pożyjemy zobaczymy.
Móc się schylić, szybciej podbiec, położyć się w wygodniejszej pozycji.
jak wygląda ten palec??? Wiesz jak tak bardzo bolało i przechodziłaś to z dreszczemi to może powinnaś jednak pokazać to chirurgowi. SAlbo chociaż wybrać się do apteki i wyprosić żeby bez recepty wydali ci dermazin (argosulfan)- to jest świetny preparat na oparzenia właśnie. Niestety na receptę więć mogą w aptece nie chcieć wydać bez.... ale naprawdę jest rewelacyjny. Nam sie Kasia rok temu poparzyła i to mocno. całe przedramię to był jeden wielki pęcherz (tak z 10cm). W tej chwili nawet blizny nie ma.Trzymam mocno kciuki żeby paleć się szybko zagoił i nie bolał!!!