pawimi
potrojna mamusia
Bedismall ale sliczne
posciel taka slodziutka aaaaaah, az sie rozmazylam
ale zeby tak lekko nie bylo - bo mowisz ze Ci brakuje slodkiego spiocha do kompletu to wstawie Ci dla przypomnienia jakie to te slodkie spiochy sa.....
ooo, prosze bardzo tutaj wyjacy slodki spioch ktory wcale nie ma zamiaru spac ;-)

a tutaj spich ktory po godzianch walk i ryku w koncu padl na placu boju...az sie rozebral w tych walkach :

akurat wczoraj stare fotki przegladalam, jakos tak mnie na sentymenty wzielo w zwiazku ze zblizajacymi sie urodzinkami moich facetow, ten w lozeczku lobuziak to moj prawie osmiolatek...czas nieublagalnie leci!
joas - wspolczuje wydarzen bolesnych i obiecaj ze nie bedziesz sobie wiecej krzywdy robic! az mnie bolalo jak to czytalam ;-)
sempe - trzymam kciuki za pozytywne rezultaty w ochudzaniu ;-)
ewuniaf- no jest zima...nie chcialam jej ale przylazla sama bez pytania
w sumie styczen dopiero to nie mam nawet prawa narzekac:-(
AnnaS- jeszcze chwileczke i maluch sie zajmie soba, zobaczysz....ja tez marzylam o takim momencie ze dzieci zaczna byc "samowystarczalne" no i nadszedl sam..nawet niewiadomo kiedy. Zobacz dobiero dopingowalysmy ci jak bylas na finiszu z brzuszkiem a tu twoj maly brzuszek juz uczy sie chodzic...
posciel taka slodziutka aaaaaah, az sie rozmazylam
ale zeby tak lekko nie bylo - bo mowisz ze Ci brakuje slodkiego spiocha do kompletu to wstawie Ci dla przypomnienia jakie to te slodkie spiochy sa.....ooo, prosze bardzo tutaj wyjacy slodki spioch ktory wcale nie ma zamiaru spac ;-)

a tutaj spich ktory po godzianch walk i ryku w koncu padl na placu boju...az sie rozebral w tych walkach :

akurat wczoraj stare fotki przegladalam, jakos tak mnie na sentymenty wzielo w zwiazku ze zblizajacymi sie urodzinkami moich facetow, ten w lozeczku lobuziak to moj prawie osmiolatek...czas nieublagalnie leci!
joas - wspolczuje wydarzen bolesnych i obiecaj ze nie bedziesz sobie wiecej krzywdy robic! az mnie bolalo jak to czytalam ;-)
sempe - trzymam kciuki za pozytywne rezultaty w ochudzaniu ;-)
ewuniaf- no jest zima...nie chcialam jej ale przylazla sama bez pytania
w sumie styczen dopiero to nie mam nawet prawa narzekac:-(AnnaS- jeszcze chwileczke i maluch sie zajmie soba, zobaczysz....ja tez marzylam o takim momencie ze dzieci zaczna byc "samowystarczalne" no i nadszedl sam..nawet niewiadomo kiedy. Zobacz dobiero dopingowalysmy ci jak bylas na finiszu z brzuszkiem a tu twoj maly brzuszek juz uczy sie chodzic...
myślałam,, że to tylko moje tak walczą przed spaniem, to pocieszajace pawimi