• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedismall ale sliczne :-D posciel taka slodziutka aaaaaah, az sie rozmazylam :-D ale zeby tak lekko nie bylo - bo mowisz ze Ci brakuje slodkiego spiocha do kompletu to wstawie Ci dla przypomnienia jakie to te slodkie spiochy sa.....
ooo, prosze bardzo tutaj wyjacy slodki spioch ktory wcale nie ma zamiaru spac ;-)

a tutaj spich ktory po godzianch walk i ryku w koncu padl na placu boju...az sie rozebral w tych walkach :

akurat wczoraj stare fotki przegladalam, jakos tak mnie na sentymenty wzielo w zwiazku ze zblizajacymi sie urodzinkami moich facetow, ten w lozeczku lobuziak to moj prawie osmiolatek...czas nieublagalnie leci!

joas - wspolczuje wydarzen bolesnych i obiecaj ze nie bedziesz sobie wiecej krzywdy robic! az mnie bolalo jak to czytalam ;-)

sempe - trzymam kciuki za pozytywne rezultaty w ochudzaniu ;-)
ewuniaf- no jest zima...nie chcialam jej ale przylazla sama bez pytania:-D w sumie styczen dopiero to nie mam nawet prawa narzekac:-(

AnnaS- jeszcze chwileczke i maluch sie zajmie soba, zobaczysz....ja tez marzylam o takim momencie ze dzieci zaczna byc "samowystarczalne" no i nadszedl sam..nawet niewiadomo kiedy. Zobacz dobiero dopingowalysmy ci jak bylas na finiszu z brzuszkiem a tu twoj maly brzuszek juz uczy sie chodzic...

reklama
oj właśnie wróciliśmy od lekarza... :-( Wg Usg maluch ma około 4 kg (ja tak nie uważam ) jest mało płynu owodniowego i jeszcze coś tam mówił o uciśniętej pępowinie choć przepływy dobre:-(, rozwarcie na palec, szyjka miękka i podatna (o tyle dobrze)
Jutro o 9 wizyta u położnej ze wszystkimi wynikami. Martwię się. Zrobiłam sobie morfologię, hemoglobina spadła do 10, a przy tej infekcji leukocyty zamiast rosnąć to z 10tyś sapdły do 4 tyś (jakaś nienormalna reakcja...) No ale nic zobaczymy co położna nam powie.... w tyej chwili jestem pełna obaw i az mi się ryczeć chce...
Bedismall łóżeczko i pościel śliczniutkie a męża kopnij w zad niech sobie sam żarcie zrobi!!! co to nie ma dwóch rączek??? że cięzarną zonę gania do roboty???

Pozdrawiam wszystkie!!!

dokłanie, kopnij ile dasz rade a jak nie to powiedz głośno i wyraźnie co o tym myślisz, facetów czasem trzeba terapią wstrząsową, wtedy jakoś lepiej dociera.
Dzięki dziewczyny za dobrew słowo, w sumie przeżywałam to już dwa razy, a to chyba przez Oliwie mam teraz sporo mniej sił, bo strasznie dała mi w kość, ale już bliżej niż dalej, jak sie zapomni robi jeden, dwa samodzielne kroczki. A wczoraj wieczorem przeszedł sam sobie i darł sie przynajmniej pół godziny zanim padł :angry:myślałam,, że to tylko moje tak walczą przed spaniem, to pocieszajace pawimi
miłego dnia i sił dla wszystkich:tak:

witam!

Kot ma dzis takiego *******ca ze wytrzymac z nim nie mogę!!! chyba ma dzis ten gorszy dzień a dotychczas go chwaliłam!!

Mąż mój ma urodziny za tydzień i wymyśliłam ze dostanie Kurs gry na gitarze:-) kurs jest podzielony na 3 trymesrty (jak ciąża hihihi) stac mnie na opłacenie 1:-) no i gitare musimy kupić! pamiętam jak w 7klasie razem chodziliśmy uczyc się grać:-) ale każdy z nas siedział w innym kącie sali...... mam nadzieje ze za te 9miesięcy zagra mi Stinga!!!

widzę ze nie tylko mnie zbulwersował fakt ze mąż Bedismall tak się z nią obnosi!! Kochana ustaw go za wczasu bo inaczej delegacja BB do niego pojedzie!!

miłego dnia

Witam!!!
pawimi i AnnaS u mnie z zasypianiem tez straszne płacze.
sempe fajny prezent dla M robisz:)

Ja ostatnio podczytuje was, ale z pisaniem już nie wyrabiam. Postanowiłam zmienić swojego Domisia z niegrzecznego w grzecznego. Sama jestem ciekawa czy mi sie uda. Z pomocą w tej kwestii pospieszyła mi Joasia (nasza kochana). Poleciła mi książkę "Skuteczna Dyscyplina" Dr. W.Phelan. Właśnie czytam ja i już nie mogę się doczekać kiedy zacznę wprowadzać w życie wskazówki z książki.
W ramach naprawy syna dużo się z nim bawię i powiem , ze już jest grzeczniejszym dzieckiem. tylko mam jeszcze duży problem z tym , ze jest mega mamusiny i nie mogę go z dziadkami zostawić, bo strasznie płacze za mną. bardzo bym chciała żeby się przełamał i przestał płakać.
A wiec u mnie tyle, lece czytać książke do puki DOmis śpi.:-):tak::-D
Buziaczki!

witam sie po kilku dnaich nieobecności ale rodzinka byla od wtorku i wlasnie pojechali.

narazie nie mam czasu na nadrabianie ,ale poczytam co u Was pózniej:)

JA ONAA- witaj na wątku-rozgość sie i napisz coś o sobie :))
Ja Poznań,mam 31 lat i walczę od roku o kolejną dzidzię.

reklama
No więc cos o mnie- za kilka dni 33 latka ;-), dorobek- trójeczka super dzieciaczków i super mąż, właśnie wracamy z dziećmi do PL- do Bielska-B. po prawie 4 latach pobytu w Norwegii, mąz bedzie pracował jako pendler- tzn 2,5 tyg NO -1,5 tyg PL. Mamy masę stresów w związku z przeprowadzką, pozatym- myślę, że jakoś uda mi się wkręcic do Was :) Pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry