reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama05 oj wierz mi, mogłabym dużo rzeczy opowiedzieć o "innościach w NO", szkoła to tylko jeden epizod...
Co do staran hmm...nie staraliśmy sie zbytnio, zaraz po slubie powiedzielismy-chcemy miec dwójke jedno po drugim, a trzecie-kiedys tam...ponieważ mąz wyjechał do pracy i był tu ja dojechała i tak sie zdażyło-zmiana klimatu czy co- ze to był ten czas na to 3 :-)....zaskoczenie, niespodzianka i radość , że w koncu dziewczynka!!

Czym mniej sie starasz- tym szybciej masz ;-)....

reklama
JA ONAA- zaraz wstawie Ci wątek gdzie dziewczyny piszą:)
poczekaj chwilkę..
a ja bralam hormony na owulkę i regulację cyklu i tak mi sie przytylo jak widać na suwaczku :((ale..bylo minelo..

ja_onaa- Jestem z Białegostoku czyli Polska B:)
Jestem po ślubie z M już 11.5 roku
Straszne to co piszesz o szkole w Norwegi, oby do nas ta moda nie doszła.

Weroniczko korzystaj i odpoczywaj, dużo pracowałaś w grudniu. Miło ,z e napisałaś.
Mama05 zazdroszcze tej Ikei pod bokiem. ja musze do Warszawy aż jechać , żeby pochodzić i napatrzeć sie. Bo wiadomo dużych zakupów nie zrobię. Choć meble w pokoiku dzieci są z Ikei:).
ja nadal leniu****e. dzieciaki juz wszystki wrócił do domu ze szkoły. Oglądają tv a ja ciągle nie wiem co mam robić. Wena twórcza na moje koralikowanie opuściła mnie. Domek mam posprzątany, wszystko poprane schnie, obiad ugotowany. Lenie się na całego:)

AZILE- a leń sie kochana-możęmy uznać ,ze dzis Swiatowy Dzień Lenia jak chcesz:-D:-D

ja mam Ikea na drugim koncu Poznania wiec kawalek jest,ale to maly kawalek;-)
ja z Ikea mam mase pozcieli,reczników ,talerzy,kubków,miseczek,doniczek i takie tam...i do dzieciecych pokoi ten stolik Mamut i krzesekla i pólki ...

JA ONAA- u gory masz link do watku:tak:

mama05 dzięki za linka :-).Zazdroszczę tej ikei blisko- ja mam najbliższą w katowicach, ok.50 km, ale co tam, lubie tę imprezkę- zawsze dodatkowe zakupy po drodze w jakimś centrum sie zrobi :). Tez bardzo lubie ikeę, tutaj w NO to jeden z najtanszych sklepów, a do tego wyprzedaże że fjuuu....a ja musiałam teraz prawie wszystko wyrzucać albo rozdawać za darmo jak sie przeprowadzaliśmy :(, zostawiłam tylko meble mamut dla Ani, bo niedawno kupione, a strasznie je lubie.

azalie29 trochę leniuchowania każdemu sie należy :-D, ja leniu****e od 5 stycznia-bez dzieci, mąż w pracy a ja obskakuje norweskie wyprzedaże :). Ale już chce do domu...do dzieci :-(

reklama
JA ONAA- jeszcze troche i bedziesz miala dzieci w domku:)

no to najgorsze ,jak sie nakupuje roznych roznosci apotem przy przeprowadzce trzeba wydać.. [FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

Do góry