reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

no witam Dziewczęta Mlode:-)

witam nową mamuśke!!:-)

dzis od rana był u nas kuzyn-stolarz i juz juz za TYLKO 30 dni roboczych może nasze mieszkanie będzie miało ręce i nogi!!! zamówiliśmy łózko piętrowe dla dziewczynek, nowe fasady do mebli kuchennych, będzie jak nowa i w koncu doczekam się zmywarki!!!!!!!!!!!! Kuźwa ciągle na zmywaku stoje jak angielskiej taniej knajpie:-) no i szafe do naszej sypialni, teraz koszule męza wiszą na karniszu a płaszcze kurtki i garnitury wokół łóżka SZLAG MNIE JUZ TRAFIA PRZEZ TEN SYFFFFFFFFFFF

w poniedziałek MŁody przyjdzie po chorobie:-)

Mama05 tez miałam do ikei podjechac po materace do łózka ale ja potrzebuje 80x180 ale tam takich nie ma:-( sprawdzałam na stronie ale jak juz jutro będziesz to luknij proszę ok??? jutro ważenie:-)

a wracając do szkolnictwa to np w SZwecji to podobnie jak w Norwegii do 4klasy poziom zerówkowy i zero ocen i zero uwag i zero zadan domowych bo to źle wpływa na dzieci stresują się biedactwa!!! jakis absurd!!! Mój Starszy to chyba tam by miał raj.... wiem jedno jakbym mieszkała w Szwecji to dzieci juz bym oglądała chyba przez kratki, tam nawet krzyknąć nie można, walnąć przez łeb też (czasami mi się zdaża chłopakom jak odrabiają lekcje)

no nic idę kawe sobie zrobić bo zasypiam na stojąco!!! weekend mam samotny bo mąż ma zjazd na uczelni, własciwie to tak sobie pomyslałam ze On to ma chyba za dobrze ze mną.... praca delegacje studia i teraz ten kurs gry na gitarze.. swobode ma jak jakis nastolatek, chociaż nie powinnam narzekać, dzieciakami jak się zajmuje to nie muszę się o nic martwić!!!

reklama
SEMPE- cześć kochana:tak:
&&&&&&&&&&&&&& za ważenie :-)niech kilosy spadają...na szczaw:-D:-D

jak dojedziemy do Ikea to sprawdzę Ci ten materac:tak:i dam znać.ja potrzebuje 90 na 200 cm i licze ,ze dostane:sorry2:chodzi o to ,ze tylko Ikea ma materace pakowane w rulon i ofoliowane a Yusk czy inne sklepy to juz musialabym brac transport od nich bo do Vectry nam sie nie zmieści...dlatego Ikea bo zaladuje rulon do bagażnika o gra.

super,ze remont idzie do przodu a 30 dni to juz taki realny termin wiec dasz rade z koszulami na karniszu:-pno i kuchnia nowa będzie-trzeba opić:-D

buziaki i ściakam:)
pogoda dzis do bani co-u mnie od 15.oo pada:eek:

wstawać [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT]

milego weekendu mamuśki:-D

BEDISMALL- 17 sie zbliża,choć wydaje mi sie ze Ty juz rozpakowana;-)

Witam....miłego dzionka życzę
ja zaraz śmigam na zakupy- resztę promocji czas wykorzystać :)..ikeę też zaliczymy haha
sempe
"a wracając do szkolnictwa to np w SZwecji to podobnie jak w Norwegii do 4klasy poziom zerówkowy i zero ocen i zero uwag i zero zadan domowych bo to źle wpływa na dzieci stresują się biedactwa!!! jakis absurd!!! Mój Starszy to chyba tam by miał raj.... wiem jedno jakbym mieszkała w Szwecji to dzieci juz bym oglądała chyba przez kratki, tam nawet krzyknąć nie można, walnąć przez łeb też (czasami mi się zdaża chłopakom jak odrabiają lekcje)"
- taa...w tych krajach jest bardzo podobnie, trzeba uważać nawet gdzie krzykniesz na dziecko :confused:, nie mówic o klapsie- bo zabiorą, tutaj gdzie my mieszkamy znamy 2 rodziny polskie , którym odebrali dzieci- za znęcanie- którego nie było, walczą o swoje prawa, ale ciężko- inny kraj, wszystko obce, straszne...dzieci mają za dużo swobody, każdy od 10 r.ż. posiada własna kartę i konto- robi, kupuje- co chce. A zachowanie? tragedia...Najgorsze jest to, że dzieci nie maja respektu przed dorosłymi, nie wiedzą, że starszym należy sie troche szacunku....dlatego tez uciekliśmy, jeszcze naprostuje chłopaków, chociaż moi byli "inni" bo ja im to cały czas do głowy biłam :-D.

Wy macie remonty- mnie czeka kupno nowego domu- wyjeżdżalismy w 4 osoby- wracamy w 5- brakuje nam jednej sypialni...i to problem, ciężko kupic cos "fajnego" i jeszcze za fajna kase...a my chcemy cos gotowego-wejsc i mieszkac, bez remontów, bo jak mąz co chwilke bedzie wyjezdzał to kto by miał tego dopilnowac? ja bede miała karuzele ze szkola i Ania....

No to ciekam, bo mi wszystko wykupią:baffled:....milego dnia

JA ONAA- no to powiem Ci,ze po tym co piszesz to Norwegia nie jest dla mnie...masakra ,ze tak dzieci mogą wchodzić na glowe....

dobrze,ze Ty swoje w ryzach trzymasz ,bedzie Ci lawiej jak wrocisz do nas..

jak tam zakupy udane ??

u nas byli znajomi..jednak nie pojechaliśmy do Ikea..
niedawno pojechali (z 2 dzieci)Tom pojechal na kręgle i zostalam sama,za pol h kolacja i klade dzieci..

a tu jak zwykle przy weekendzie puuuuuuuuuuuusto:sorry2:

Witajcie!!
Szybko sobota minęła. Domis jakoś dziś zasnąć nie może. Jutro robimy Gabrysiowi urodziny an kręgielni mam nadzieje , ze chłopaki będą zadowoleni.
Mama05 widzę, ze zmieniłaś suwaczki. Masz piękne motto:)
Pozdrawiam:)!!!!!!

AZILE- dziękuję:)

Witajcie kochane -milusiej niedzieli..

mam nadzieje,ze zdrowe Wasze dziecieczki i poprostu zabiegane jesteście ,ze nie piszecie...

BEDISMALL- już na pewno rozpakowana jesteś kochana!!

czy któras ma komorkę do Bedi.zeby napisać i zapytać??

reklama
witam niedzielnie:-)

stara sempe wybrała się wczoraj na DYSKOTEKE DLA VIPÓW~!! matko jedyna jestem połamana jakby mnie traktor przeleciał:-) kolana i biodro to mi dzis gruchają! odświerzyłam angielski i 2 Hiszpanów było moich:-)
wróciłam ok 3 nad ranem.... chyba poszałam!

miłeg dnia

Do góry