reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bedismall- Piękny brzusia , a ty kwitnąc wyglądasz:)
Ja tak na szybko. Jak zwykle jak nie leń to kołomyja:)
W niedziel robiliśmy Gabrysiowi urodziny na kręgielni. Wszystko super wypaliło, chłopaki zadowoleni a Gabrys chodzi i wszystkim mówi , ze miał najlepsze urodziny pod słońcem. :)
Mam duzo prac domowych czas przez palce ucieka, czuje ze mam dużo spraw nie pozałatwianych i dusze się z tego powodu.
Pozdrawiam was wszystkie i przepraszam , ze dziś tylko o sobie:(

reklama
podczytuję a czasu nie ma zeby napisać coś...

mama trzymamy kciuki!!!! Ty zresztą sama wiesz!!! tu będą wszyscy z radości skakać jak wam się wreszcie uda!!!
A u nas też 9 stopni!!!
bedismall brzuszek śliczny!!! ale całkiem spory, ciekawe jaki duży dzidziuniek?
sempe jutro i stopy przestaną boleć:-)
weroniczka życzę lepszego samopoczucia i trzymam kciuki żeby ciche dni szybko minęły...
Pawimi nie masz pojęcia jak się boję!!! to przy Kasi tak sie nie bałam jak teraz:-D
i najlepsze życzenia dla twojego malucha!!!

Ja czekam dzisiaj na położną ma przyjść późnym popoludniem. Już się doczekać nie mogę co mi powie. Byłam dzisiaj u laryngologa na kontroli z uchem i wreszcie odstawili mi antybiotyki. mam nadzieję że poród domowy nadal możliwy (choć znajomi patrzą na nas jak na nienormalnych-nawet dziewczyny z pracy nie mogą zrozumieć dlaczego nie chcemy przyjechać do nich i rodzić "normalnie" jak wszyscy)

Buziaki dla wszystich!!!

Ostatnia edycja:
hej
ewuniaf no ale to wlasnie jest najbardziej normalny,naturalny porod,sama fizjologia:sorry2:

sempe pobalowalas to teraz musisz czesciej takie wypady robic zeby pozniej nie bolalo:rofl2:

EWUNIA- jak widzisz "dobrych" rad nie brakuje-jeśli czujesz ,ze zawsze chcialas rodzić w domu to zrob tak jak czujesz ...

ja bylam po Zuze w przedszkolu ,spacerkiem poszliśmy z Domisiem-1,5 godziny wolnym krokiem w sloneczku...cudnie..

ewunia mi rzecz jasna chodziło o poród domowy że to sama fizjologia a nie szpitalny pod nadzorem,jeśli kogoś wprowadziłam w błąd to przepraszam;-)

o szlag..Bedismall Ty nie myśl,ze pisząc "dobrych rad nie brakuje" myślalam o Tobie-nieeeeeee odnioslam sie tylko do postu Ewuni i tego co napisala o kolezankach z pracy:))))

mam nadzieje ,ze nie poczulaś sie urażona czy coś [FONT=&quot]
a200.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a194.gif
[/FONT]

Witam!
Sorki ze ostatnio mnie tak malo ale musze pewne rzeczy przegrysc, przemyslec i dlatego nawet sie nie pokazuje na BB bo pogawedka ze mna zadna :no:

Jak sobie wszystko poukladam to zaczne zagladac czesciej :tak:

Pozdrawiam wszystkie!!!!

reklama
Do góry