Dzień dobry!
Witam poniedziałkowo.
Mama05 - siostruniu, dobrze, że już jesteś :-)
Bedismall - pierwsze dziecko kąpie się codziennie a kolejne - jak wyjdzie ;-) U nas mały po kąpieli jest szcześliwy, bo ma ją co dwa-trzy dni. Czasami codziennie. Dziś spał znosnie w nocy - z piersi tylko popijał czasami. Po raz pierwszy w nocy miałam mokrą koszulkę od nadmiaru pokarmu, bo ściągał tylko przednie.
Ewuniaf, Bedismall - kobietki moje dorgie, pamiętajcie, musicie się nauczyć przede wszystkim nowego dzidziusia, on musi się nauczyć Was, dzieciaczki zaakceptować muszą to, że przyszedł czas, aby dzielić się mamą z kolejną osobą. Będzie dobrze. Izulka ma rację - też czytam w czasie karmienia. Niekończącego się Kamyczka lub Kamilkę.
Pawimi!!!!!!! - odezwij się moja droga...
Mama05- a mi się wydaje, ze Ci psychika blokuje poczęcie maluszka. Masz takie straszne "parcie" na nowego członka rodziny, że wewnętrznie cos się blokuje. Jestem z Tobą w tej walce o maleństwo.
U nas wieje potwornie a to oznacza migrenę i leki p/bólowe od samego rana. Cierpię już drugi dzień. Wczoraj walczyłam na spacerku ;-). Byliśmy całą rodzinką w lesie,. bo tam cisza i spokój, zero wiatru. Na szczęście las mamy 100metrów od domu

Miałam gości w weekend - skromnych 10 osób plus 14 dzieci - tyle było nas łącznie. Imprezka się udała, więc jestem szczęśliwa a w maju powtórka - moje imieniny :-) Tym razem będziemy na podwórku...
Zmykam bo mam dużo zaległości w praniu. Na bank sprawdzę co u Was słychać - czyli będę zaglądała na bb. Ściskam z kawą w garści.