witam slonecznie i wiosennie....az nie wierze ze tak szybko natura nam wiosne zaserwowala bo przeciez dwa tygodnie temu odkopywalismy sie spod gor lodowo-snieznych z ponad 20-to stopniowym mroziskiem, cos ten nasz klimat bzikuje ostatnio.

Ciotka z Pensylwanii mi tez pisala wczoraj ze wiosne maja ;-) a mnie oczywiscie glowa boli, jakze mogloby byc inaczej. No ale nie dziwota przy tak skaczacych temperaturach. A najlepsze ze teraz pogode zalaczylam i jakims sztormem snieznym nas strasza......hmmm, NIE LUBIE!!!

Wyzej nad nami ma byc spora sniezyca i kawalek nam sie tego dostanie dzis w nocy i jutro wrrrr

, to tak chyba na pozegnanie jeszcze zebysmy dobrze zime zapamietali. Ale caly tydzien juz ma byc sucho, slonecznie i cieplo na szczescie bo ja juz zime psychiczne pozegnalam ooo!
Bedi - odnosnie karmienia, podajesz mu to odciagane mleczko przez butle tez? I co tez nie lubi? tak pytam bo moj najmlodszy po moim wyjezdzie sluzbowym zasmakowal picie przez butelke i nie chcial piersi chwycic, wiec zmuszkona bylam go karmic moim mlekiem przez butle. Wtedy bylo wszystko OK a jak widzial cycek to odrazu sie prezyl i wyginal z rykiem ja tryslalam pokarmem za pieciu a ten nie chcial chwycic za sutek.
Ewunia - nie sadze ze to cos powaznego z tym wyginaniem sie malej, z moich dzieci dwojka sie tak prezyla, wyginala spala z glowa wygieta do tylu, Vincneta to szczegolnie obserwowalam bo do tego byl bardzo nadpobudliwy, strasznie krzyczal o wszystko bez powodu, nie dal sobie pieluchy zmieniac, nie cierpial kapieli itd wiec balam sie ze moze to byc na podlozu neurologicznym ale nie, wszystko mu przeszlo i wiem ze niektore dzieci maja , Oliver znowu lubial miec glowke przechylona na jedna strone i to bardzo i tez mnie to martwilo, pamietam ze moja mamusia byla przewrazliwiona i caly czas kontrolowala ten jego wygiety lepek. Mam nadzieje ze u Twojej corki to tez nic powaznego tylko taka jej uroda;-) A a karmieniem wieczornym.... to niestety tez przez to przechodzilsmy, kazde moje dziecko mialo wieczorem problemy i urzadzalo nam koncerty. W dzien wszystko w porzadku a wieczorem nastepowala godzina zero i nie ma zmiluj sie. Na szczescie jest to krotki okres bo trwa 2-3 miesiace
Mamusiu - ja dzis tez ciasto czekoladowe zrobie
Maureen - mam nadzieje ze dzis nadrobisz troszke w spaniu ;-)
Te wasze dzieci nie maja nic zmilowania nad biedymi rodzicami