cześc babolki moje kochane

)
ja ograniczam włączanie kompa...wleciałam tylko na nasz wątek,zeby podziekować Wam za wsparcie!!!
jesteście moimi dobrymi duszkami!!!
uwielbiam Was i dziekuję za wszystko!!!!
SEMPE-dziekuje za smska i troskę:*
LILKA- daaaaaaaawno Cie nie bylo-pisz co u Ciebie??
WSZYSTKIM Wam kochane dziękuje -Wy rozumiecie jak nikt inny...wiecie jak bardzo można pragnąć kolejnego dziecka i to daje wsparcie-w realu wkoło słyszę
po co ci kolejne dziecko??daj sobie
spokój!! macie już
2!!!
kurka siwa czy jest jakiś limit na dzieci-czy jak ja zajdę to inna kobieta bedzie bezdzietna?????????????nie wiem skąd takie gadanie,ale jeszcze bardziej mnie to dobija i zamykam sie w sobie....
moja sytuacja teraz wygląda tak-oficjalnie nie ma żadnych starań,całkowicie i definitywnie wyrzucam testy owulacyjne,termometr i przestaje sie obserwować....nie bede juz chodziła do gina i brała żadnych hormonów...poprostu bedziemy sie przytulać...jak sie uda to suuuuuuuuuuper!!! jak nie......to nie..głową muru nie przebiję a wrzodów żołądka sie jedynie nabawię z tych nerwów...
ale..............
żeby czymś zająć myśli to postanowiłam (a mąż na to przystał) ze robimt remont łazienki-wymiana płytek,prysznica,w części łazienki kamień ozdobny w części tynk dekoracyjny-aaaaaaaaaaaaaaaa...latam i wybieram już kolory...bedziemy też robić podwieszany sufit...do odświeżenia jest też korytarz wiec niech tylko przyjdzie zwrot pitów

))))))))))))
Sempe-orientujesz sie ile teraz biorą za metr położenia płytek???niedawno Ty robiłaś remont prawda??
EWUNIA,EWUSEK,ZUZ-INKA(Ty-nu-nu

zmieniłas nicka a i tak Cie poznałam

)))) WERONICZKA,PAWIMI,JOAŚ,LILKA,LEIKA,ANNA.S,IZULKA,COKIES i reszta gangu Olsena-
duża buzka na dobry dzień i smacznej kawki
))