• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Sempe- przytulam Cie-wiem jak to jest mieć paskudny nastrój......wysyłam DHLem sernik na zimno i kawałek czekolady...wiem,wiem-dietka,ale czasem trzeba...dzieki za smska :)

Joaś- DZIĘKUJĘ :)
i wiesz co ..Ty zazdrościsz dentystce wyglądu a Ona Tobie rodzinki-na bank...uroda przemija a rodzinka :)))))
ściskam Cie mocno-bądz dzielna u dentysty i trzymaj portfel:)

ZUZ-INKA,LEIKA- wiem,ze takie historie sie zdażają ,może i mnie to spotka :)))

PAWIMI- co u Ciebie kochana :)??

Monika-ja nie brałam tego zastrzyku...
ale może dla spokoju zrób test...:)

idziemy z Domisiem po Zuze,w końcu piekniste słonko jest i przyjemnie sie spaceruje:)

Maureen- jak tam u Ciebie na froncie??????

hej...
my z powrotem w domu, lot był ok, dojazd z lotniska szybki i bezproblemowy.
dziś już w pracy byłam, na szczęście pozytywne wiadomości.
od jutra zaczynamy "przegląd" nianiek dla Adasia, bo niestety teściowa po Świętach nie przyjedzie.
muszę lecieć...

Joaś- DZIĘKUJĘ :)
i wiesz co ..Ty zazdrościsz dentystce wyglądu a Ona Tobie rodzinki-na bank...uroda przemija a rodzinka :)))))
ściskam Cie mocno-bądz dzielna u dentysty i trzymaj portfel:)
Nawet jej nie zazdroszczę, mam jakąś zapadkę, ze czuję się jak łach. Dziś pani doktor była w fartuszku-sukience w żółtym kolorze - moda zobowiązuje - do połowy uda. Nogi ma rewelacyjne - żadne tam stare kolana!!!!!!!!! Matko, naprawdę rewela.
Niestety portfelika nie udało się utrzymać... Ząbki mi się sypnęły, ale fajnie się rozmawiało z panią doktor o moich zębiskach ;-)
Słuchajcie, jakoś mi smutnawo - poniedziałek wielkanocny będzie ostatnim dniem urlopu macierzyńskiego. Matko jak to zleciało :szok: :szok::szok::szok: Potem miesiac wypoczynku...a potem... potem będę stawiała się na nogi zdrowotnie po 5 porodach. Niech się państwowa służba zdrowia wykaże!!!!

Cześć - wpadam jak po ogień tylko na moment.
donoszę że byłam na usg dzisiaj
[dblpt])
i na badaniach. Wyniki badań bedą jutro ale nie wiem czy pojadę po nie.
Przeziernosć super. Długość Malusia 63mm (głowa pupa
[sred])
)
Machał łapkami i nóżkami itp. Poza tym mamy uparte dziecko - normalnie jak osiołek
[dblpt]D
Ale koniec końców udało sie pomierzyć wszystko.
Mamy fajne fotki ale to na pewno nie dziś wstawię.

Ściskam mocno Was wszystkie! Szczególnie mamę i sempe! Uśmiechajcie się dziewczyny! :-)

:-)czesc dziewczyny
przypadkiem natrafilam na ten wątek i przeczytalam tylko 2 strony i musze wam powiedziec,ze bardzo was podziwiam:tak::tak:jejku,ja mam dwojke a codziennie wieczorem mam wszystkiego dosyc i marze,zeby choc na 2 dni zabral moje dzieci do siebie,zebym ja mogla polozyc sie sama w swoim lozku i odpoczac po padam na pysk:-D:-Dkocham je nad zycie i moze kiedys sie jeszcze zdecyduje na kolekne,ale przez najblizsze 5 lat daje sobie spokoj.bardzo Wam gratuluje i ciesze sie ze sa jeszcze mamy,ktore potrafia wychowwac wiecej niz 2 dzieci,gdzie jest maluska roznica wieku.
jestescie the best:-)

hej
ja tez wpadam na chwile
mama-tak trzymać, remoncik napewno czas wolny pochłonie
Joaś- cza stak szybko ucieka niestety, wracasz do pracy czy jak? a i dziękujemy za info o Jureczku, podejście jego rodziców do sytuacji jest naprawdę cudowne i czuć wielki spokój i miłość

w niedziele nie czułam mojego maluszka (co prawda nie szaleje ale ma swoje pory i kilka razy da o sobie znać delikatnie) w poniedziałek przypadkiem spotkałam mojego gina i pyta mnie jak samopoczucie, więc opowiedziałam mu o swoich niepokojach a ten zaproponował żebym podeszła do gabinetu i on zrobi USG tak też było, pomierzył serduszko sprawdził mózg małego i wszystko ok powiedział że mały jest po prostu spokojny:-), także i ja się uspokoiłam a gin ma u mnie plusa za zainteresowanie:)

ja też po fryzjerze ale u mnie zadnych zmian na moich włosach kręconych jak zwykle, dzisiaj też zrobiłam mikrodermabrazję i wyglądam jak burak heheh, upiekłam serniczek ciekawa jestem czy wyszedł bo pierwszy raz robię z tego przepisu

dziewczyny czy coś robicie na święta, jakie potrawy i smakołyki będziecie miały?

dobranoc:blink:

Hej kochane Babolki,

u mnie podobnie jak u Sempe, czytam, ale nie pisze, bo humoru brak kompletnie..
Nie gniewajcie sie.

Dzisiaj moja kruszynka skonczyla roczek, o rany jak ten czas leci, nie moglam powstrzymac lez biorac ja na rece, wiecie jak to jest, zaraz wspomnienia naplywaja strumieniem - dopiero sie przeciez urodzila, pierwsze karmienia, spacery, usmiechy...lol, dzieci to prawdziwe szczescie :tak::tak::tak:

Sciskam Was mocno, dobrej nocy.

reklama
hej, mnie też jakoś nastrój opuścił, chodzę jakaś tak niedorobiona....muszę sie pilnować żeby czegoś głupiego nie zrobić, niedawno np. byłam ze starszą na mieście i tak sie zagapiłam, że pół godziny przed zamknięciem przedszkola przypomniałam sobie, że przecież muszę młodszą odebrać.....:no: normalnie bez komentarza......

do tego też muszę do dentysty a ja wprost panicznie sie ich boje....ehh...ciężko będzie a do tego kasa....jak by sie tu zmusić....:dry:

Wczoraj rozmawiałam z przyszłą nauczycielką Oliwii, w klasie ma być ich 29 a nie jak w tym roku 24 sztuki i będą mieli pakiet "wesoła szkołą i przyjaciele"- co mnie cieszy, bo to odrobinę wolniejszy pakiet, więc powinna nadążyć, ciekawe tylko jak to będzie z tą codziennością, codziennymi zadaniami, pracami itd.....chciałabym być pewna,że puszczenie w tym roku jest mniejszym złem niż puszczenie za rok z podwójnym rocznikiem....wszyscy patrzą na mnie jak na wyrodną matkę, już sie szykuje na starcie z teściową :dry:

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry