Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet jej nie zazdroszczę, mam jakąś zapadkę, ze czuję się jak łach. Dziś pani doktor była w fartuszku-sukience w żółtym kolorze - moda zobowiązuje - do połowy uda. Nogi ma rewelacyjne - żadne tam stare kolana!!!!!!!!! Matko, naprawdę rewela.Joaś- DZIĘKUJĘ
i wiesz co ..Ty zazdrościsz dentystce wyglądu a Ona Tobie rodzinki-na bank...uroda przemija a rodzinka))))
ściskam Cie mocno-bądz dzielna u dentysty i trzymaj portfel![]()

Potem miesiac wypoczynku...a potem... potem będę stawiała się na nogi zdrowotnie po 5 porodach. Niech się państwowa służba zdrowia wykaże!!!!
jejku,ja mam dwojke a codziennie wieczorem mam wszystkiego dosyc i marze,zeby choc na 2 dni zabral moje dzieci do siebie,zebym ja mogla polozyc sie sama w swoim lozku i odpoczac po padam na pysk
kocham je nad zycie i moze kiedys sie jeszcze zdecyduje na kolekne,ale przez najblizsze 5 lat daje sobie spokoj.bardzo Wam gratuluje i ciesze sie ze sa jeszcze mamy,ktore potrafia wychowwac wiecej niz 2 dzieci,gdzie jest maluska roznica wieku.

normalnie bez komentarza......