Witam w piątkowy ranek!!
Dzis już nastrój duzo lepszy!!! Późnym wieczorem M. pokazał mi filmik który nagrał o Hani kiedy ja byłam z Kasią na basenie i wiecie co??? doznałam

Wyobraźcie sobie że siedzę z Hania całe dnie i nie spuszczam jej z oka zostawiam ją w domu samą z M dwa razy w tygodniu na jedną godzinę i oglądam ci ja to nagranie a na nim moje dziecko obraca sie z brzucha na plecy

I czy to nie jest śmieszne??? jestem z nią caly czas a kiedy nja chwilę wyszłam moje maleństwo robi mi psikusa i pierwszy raz się obraca kiedy mnie przy tym nie ma!!!!!

Sempe świetnie że wyjazd się udał!!! No a z pralka to ci szczerze współczuje bo wiem jak to jest. Nam też się niedawno popsuła i byliśmy 5 dni bez pralki zanim facet przyszedł i naprawił!!! Zyczę dużo cierpliwości!!
Ewusia no u nas to samo też się staram wychodzić z maluchami na conajmniej 2 godziny ale, np. wczoraj tak wiało że bardzo nieprzyjemnie się spacerowało!!!
Anna ja również uważam że ty najlepiej zansz swoje dziecko i wiesz co dla niej najlepsze!!! A to że twoje dzieci są nieśmiałe i nie są głośne to nic złego. Wkońcu kazde dziecko jest inne
Joaś tobie zaganiana, zawalona pracą mamuśko życzę żeby wszystko poszło po twojej myśli żeby się wszystko udało, no i zebyś w tym wszystkim miała choć chwilę wytchnienia!!! Joaś duzzzzo sił dla ciebie!!!
Maureen ja bym chętnie skorzystała z tych darmowych uścisków

, co u ciebie kochana?? Jak dziewczynki??? Ja też uwielbiam Ire

Ale tak na codzień to słucham troszkę cięższej muzyki...
mama dzielę się kawką i kawałkiem ciacha z galaretką i wisienkami!!! co słychać?? Nie przemarzło ci nic w ogrodzie?? Mi kwiatki padły niestety

W czerwcu jest koferencja ginekologiczno położnicza w Poznaniu. Zastanawiam się czy nie wziąć Hani i jechać... Akurat wypada to w tym samym czasie kiedy Kasia jedzie na zielone przedszkole więc M. musiałby na dwa dni z Michałkiem tylko zostać.
Pawimi no rzeczywiście się zdrowo odzywiacie. My też czesto jemy brązowe makarony bo mój M. je uwielbia. Czesto robię taki makaron ze szpinakiem czosnkiem i mięskiem mielonym w takim sosie śmietanowym. To to jeszcze moje dzieci zjedzą... Brązowy ryż też czasem ale rzadziej niż makaron, bo tego to już Kasia nie zje:-(
Asia, cokies, leika, Weroniczka, Izulka, Ewusek, Zuz-inka Pozdrawiam serdecznie.
Ide bo pranie się już wyprało poza tym obiecałam dzisiaj pierogi na obiad więc mam co robić
Buziaki dla wszystkich!!!