• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześc mamusie!!! Czytam na bieżąco ale nie mam zbytnio czasu na pisanie...
jakiś kryzys mam znowu, może to przez pogodę:-( głowa boli i wszystkiego mam dość:-(

Nie bede smęcić

Zycze wszystkim miłego wieczorku i spokojnej nocy!!! Sciskam Was

reklama
Witam w piątkowy ranek!!

Dzis już nastrój duzo lepszy!!! Późnym wieczorem M. pokazał mi filmik który nagrał o Hani kiedy ja byłam z Kasią na basenie i wiecie co??? doznałam :szok::szok::szok: Wyobraźcie sobie że siedzę z Hania całe dnie i nie spuszczam jej z oka zostawiam ją w domu samą z M dwa razy w tygodniu na jedną godzinę i oglądam ci ja to nagranie a na nim moje dziecko obraca sie z brzucha na plecy:szok::szok::szok: I czy to nie jest śmieszne??? jestem z nią caly czas a kiedy nja chwilę wyszłam moje maleństwo robi mi psikusa i pierwszy raz się obraca kiedy mnie przy tym nie ma!!!!!:-D:-D:-D

Sempe świetnie że wyjazd się udał!!! No a z pralka to ci szczerze współczuje bo wiem jak to jest. Nam też się niedawno popsuła i byliśmy 5 dni bez pralki zanim facet przyszedł i naprawił!!! Zyczę dużo cierpliwości!!

Ewusia no u nas to samo też się staram wychodzić z maluchami na conajmniej 2 godziny ale, np. wczoraj tak wiało że bardzo nieprzyjemnie się spacerowało!!!

Anna ja również uważam że ty najlepiej zansz swoje dziecko i wiesz co dla niej najlepsze!!! A to że twoje dzieci są nieśmiałe i nie są głośne to nic złego. Wkońcu kazde dziecko jest inne :)

Joaś tobie zaganiana, zawalona pracą mamuśko życzę żeby wszystko poszło po twojej myśli żeby się wszystko udało, no i zebyś w tym wszystkim miała choć chwilę wytchnienia!!! Joaś duzzzzo sił dla ciebie!!!

Maureen ja bym chętnie skorzystała z tych darmowych uścisków:tak:, co u ciebie kochana?? Jak dziewczynki??? Ja też uwielbiam Ire:tak:
Ale tak na codzień to słucham troszkę cięższej muzyki...

mama dzielę się kawką i kawałkiem ciacha z galaretką i wisienkami!!! co słychać?? Nie przemarzło ci nic w ogrodzie?? Mi kwiatki padły niestety :(
W czerwcu jest koferencja ginekologiczno położnicza w Poznaniu. Zastanawiam się czy nie wziąć Hani i jechać... Akurat wypada to w tym samym czasie kiedy Kasia jedzie na zielone przedszkole więc M. musiałby na dwa dni z Michałkiem tylko zostać.

Pawimi no rzeczywiście się zdrowo odzywiacie. My też czesto jemy brązowe makarony bo mój M. je uwielbia. Czesto robię taki makaron ze szpinakiem czosnkiem i mięskiem mielonym w takim sosie śmietanowym. To to jeszcze moje dzieci zjedzą... Brązowy ryż też czasem ale rzadziej niż makaron, bo tego to już Kasia nie zje:-(

Asia, cokies, leika, Weroniczka, Izulka, Ewusek, Zuz-inka Pozdrawiam serdecznie.

Ide bo pranie się już wyprało poza tym obiecałam dzisiaj pierogi na obiad więc mam co robić:-D

Buziaki dla wszystkich!!!

i ja się witam piątkowo
i znów doła załapałam,czuje się nieatrakcyjnie, płakać mi się chce (pewnie hormony szaleją) a poza tym wraca znów to co działo się jeszcze pół roku temu (nie chce smęcić bo to dziwna i głupia historia)
mam nadzieje że do południa mi przejdzie, nie chce zeby weekend był zchrzaniony..

pozdrawiam i całuski dla Was

Witam się i ja z poranną kawą.

Przed chwilką listonosz przyniósł mi nowe buty i właśnie je rozchodzę. Na razie cisną po bokach ale są ze skóry więc powinny się ładnie wychodzić. A po za tym to u nas nic ciekawego. Chłopcy w przedszkola zaraz biorę się za kończernie mojej sukienki na ślub brata.

ewunaif tak to już jest z tymi naszymi dziećmi. My im poświęcamy 99 % czasu a one nowości wykonują jak nas nie ma :( Ach... Ale dobrze że się prawidłowo rozwijają :)
cokies ale my jesteśmy od tego żeby nam posmęcić. Zawsze to trochę lżej na duszy jak się człowiek wygada :) Życzę lepszego samopoczucia.

witam sie i ja:))
uryczana:)))))))))
wróciłam niedawno z przedstawienia na temat ziemi:)bohaterka poszłam bez chusteczek i co..łzy ciekły ciurkiem..ach te dzieci przekochane!!!

Cokies- dokładnie ,my tu po to ,ze jak Ty sobie z czymś nie radzisz to pisz-my weżmiemy na klate a innym razem Ty nas wysłuchasz.....wspieram!

Ewunia- no wiem jak sie czujesz-ja latałam za Zuzą zeby sie nauczyła na rowerku jezdzić i tylko ją kijem pchałam aż tu jestem w pracy a mąz mi filmik przysyła jak Zuza sama pedałuje.....tez mnie ta trochę "ukuło" :)))
może córeczki tatusiów tak maja :))))))))))))))
buzka kochana :)

Weroniczka- ooo,widze nowe szycie-sukienka-oczywiscie czekamy na fotkę dzieła:))

pozdrawiam wszystkie mamuski i piszcie co u Was:)

Ewunia -aaaaaaaaaaaaa,dzieki za kawkę:)
a mi narazie nic nie pomarzło bo u nas jedna noc było -6 a druga -2 więc narazie strat nie ma-jedno co ,ze bez pachniał a juz nie pachnie :(( nie wiem pewni to przez mróz!!

witam
biggrin.gif

byliśmy rano w urzędzie dla Aluty wniosek na paszport złożyć!! odbiór 3czerwca a wyjazd 14 więc zdążymy
biggrin.gif

do pralki wczoraj miał gosciu przyjsc ale dostał wylewu i trafił do szpitala!!!!!!!!!! wiec dzis ma przyjsc inny!! brudy się wylewają z kosza...

zgubiłam dowód osobisty!! na dzieciaki zdre się ze nie uwazają a ja taka cipa i chyba zostawiłam go na stacji benzynowej ale gdzie??? w Wisle!!!!!!!!!!!! od 3h wisze na telefonie ale nikt tam nie odbiera...

dobra lece robić mielone, mniam mniam

Sempe ,ale sie u Ciebie dzieje..
mam nadzieję ,ze do pralki w końcu ktoś przyjdzie :)
no i życzę znalezienia dowodu-&&&

fajnie ,ze z paszportem zdązycie-wszystko gotowe na wyjazd :))

smacznego obiadku:)

Ewunia- a kiedy byś była w Poznaniu w związku z pracą??????:)

Witam sie na szybciutko,

ostatnio tez nie mam czasu na nic, jakas rozlazla chyba i niezorganizowana sie zrobilam :baffled: Powinnam juz jakas godzine temu wyjsc na zakupy, ale nie, jeszcze kawa, jeszcze latam po bb :-D

ewuniaf,

przeciez masz tu nas od utulania:tak: Tulam z calych sil :-D
Twoje posty sa takie ekspresyjne:tak: uwielbiam je czytac:-D Buziaki.
Co do filmiku, no cos w tych coreczkach tatusia moze i jest ?:-D Ja tez latalam za Paulinka i wyczekiwalam pierwszych kroczkow, pewnego dnia poszlam na chwilke tylko do kuchni, a w pokoju siedzial z nia nie kto inny tylko tatus i co ? Oczywiscie postawila swoje pierwsze kroczki :sorry:

cokies,

kochana, nie smutaj sie, na pewno sie pouklada, chocby nie wiem co, bo musi :tak:
Przytulam i Ciebie :tak:

Sempe,

o raju, wspolczuje zgubienia dowodu, ale coz, jestesmy tylko ludzmi. Mam nadzieje, ze znalezli go tam na stacji i przechowuja :tak:

Weroniczka,

koniecznie pochwal sie bucikami i sukienka - skoro sama szyjesz, to na pewno bedzie sliczna :tak:

mama05,

trzymam kciuki za twoj ogrod, bo wiem jak bardzo go lubisz i o niego dbasz :tak:
Wczoraj przegladalam blogi kulinarne i trafilam przepis na owsianke z jablkami i od razu pomyslalam o Tobie :-D

AnnaS,

ja tak jak dziewczyny, jestem zdania, ze to Ty najlepiej znasz swoja coreczke, opinia ma Cie tylko wesprzec, a nie pokierowac :tak: Jak Fabianek, dalej je mleczko w nocy ? Buziaki kochana i pisz czesciej w miare mozliwosci :tak:

Sciskam Was moje Babolki, pora najwyzsza odkleic sie od kompa :tak:;-)

Maureen- tak,dbam o swój ogród i kurka siwa po tych ostatnich przymrozkach jednak mi padło trochę -klio wypuścił listki a teraz całe sie krusza przy dotyku-zmarzły:(
jedno brzewko-takie jak palma-zapomniałam nazwy-pieknie kwitnie do wrzesnia-już wypuściło listki a dzis patrze cale opuszczone wisza "bez życia" tez pewnie lipa..moje gozdziki ...2 róże...
kurcze -przeszłam sie po ogrodzie i tak mi sie smutno zrobiło.....mam nadzieje,ze odbiją jeszcze...

owsianka Ci sie ze mną skojarzyła:))) super:)
ja tez tak mam-że cos zobacze co mi sie z nickiem którejs z Was kojarzy i od razy myslami biegnę do Was-do dobra-nie biegnę bo ciężko doopkę ruszyc ,ale mysli idą do Was:)))

leć kochana ,pozałatwiaj sprawy:)

reklama
był facet do pralki, zabrał silnik ze sobą i chyba juz tylko kaplica na niego czeka!!! pralke mam 12 lat!! cholercia do grudnia płace raty za telewizor i myslałam ze potem kupie pralke!! a ten znajomy gosciu co miał przyjsc wczoraj a trafił do szpitala to okazało się ze ma guza mózgu i on mu uciskał tak ze mdlał zawroty głowy słaby wzrok.. we wtorek będzie miał dopiero operacje..

dodzwoniłam się na stacje ale nie ma dowodu
no.gif
mąż mi poradził by poczekać i przetrzepać cały dom!!! na tej stacji tym dowodem zdrapke zdrapywałam dzis patrze a w portfelu mam zdrapke a dowodu brak
shocked.gif
! jak byk musiałam go tam zostawić....

własnie pochłonęlam 2 michy pomidorowej, żołądek mam pod samą brodę, codziennie się zastawiam jak tak można się obżerać!! i wale się po głowie
mad.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaa Ewunia kiedy ta konferencja?????? HURRAAAAAAAAA spotkamy się na kawke TY MAMA I JA:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry