reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Cześc mamusie!!! Czytam na bieżąco ale nie mam zbytnio czasu na pisanie...
jakiś kryzys mam znowu, może to przez pogodę:-( głowa boli i wszystkiego mam dość:-(

Nie bede smęcić

Zycze wszystkim miłego wieczorku i spokojnej nocy!!! Sciskam Was

reklama
Witam w piątkowy ranek!!

Dzis już nastrój duzo lepszy!!! Późnym wieczorem M. pokazał mi filmik który nagrał o Hani kiedy ja byłam z Kasią na basenie i wiecie co??? doznałam :szok::szok::szok: Wyobraźcie sobie że siedzę z Hania całe dnie i nie spuszczam jej z oka zostawiam ją w domu samą z M dwa razy w tygodniu na jedną godzinę i oglądam ci ja to nagranie a na nim moje dziecko obraca sie z brzucha na plecy:szok::szok::szok: I czy to nie jest śmieszne??? jestem z nią caly czas a kiedy nja chwilę wyszłam moje maleństwo robi mi psikusa i pierwszy raz się obraca kiedy mnie przy tym nie ma!!!!!:-D:-D:-D

Sempe świetnie że wyjazd się udał!!! No a z pralka to ci szczerze współczuje bo wiem jak to jest. Nam też się niedawno popsuła i byliśmy 5 dni bez pralki zanim facet przyszedł i naprawił!!! Zyczę dużo cierpliwości!!

Ewusia no u nas to samo też się staram wychodzić z maluchami na conajmniej 2 godziny ale, np. wczoraj tak wiało że bardzo nieprzyjemnie się spacerowało!!!

Anna ja również uważam że ty najlepiej zansz swoje dziecko i wiesz co dla niej najlepsze!!! A to że twoje dzieci są nieśmiałe i nie są głośne to nic złego. Wkońcu kazde dziecko jest inne :)

Joaś tobie zaganiana, zawalona pracą mamuśko życzę żeby wszystko poszło po twojej myśli żeby się wszystko udało, no i zebyś w tym wszystkim miała choć chwilę wytchnienia!!! Joaś duzzzzo sił dla ciebie!!!

Maureen ja bym chętnie skorzystała z tych darmowych uścisków:tak:, co u ciebie kochana?? Jak dziewczynki??? Ja też uwielbiam Ire:tak:
Ale tak na codzień to słucham troszkę cięższej muzyki...

mama dzielę się kawką i kawałkiem ciacha z galaretką i wisienkami!!! co słychać?? Nie przemarzło ci nic w ogrodzie?? Mi kwiatki padły niestety :(
W czerwcu jest koferencja ginekologiczno położnicza w Poznaniu. Zastanawiam się czy nie wziąć Hani i jechać... Akurat wypada to w tym samym czasie kiedy Kasia jedzie na zielone przedszkole więc M. musiałby na dwa dni z Michałkiem tylko zostać.

Pawimi no rzeczywiście się zdrowo odzywiacie. My też czesto jemy brązowe makarony bo mój M. je uwielbia. Czesto robię taki makaron ze szpinakiem czosnkiem i mięskiem mielonym w takim sosie śmietanowym. To to jeszcze moje dzieci zjedzą... Brązowy ryż też czasem ale rzadziej niż makaron, bo tego to już Kasia nie zje:-(

Asia, cokies, leika, Weroniczka, Izulka, Ewusek, Zuz-inka Pozdrawiam serdecznie.

Ide bo pranie się już wyprało poza tym obiecałam dzisiaj pierogi na obiad więc mam co robić:-D

Buziaki dla wszystkich!!!

i ja się witam piątkowo
i znów doła załapałam,czuje się nieatrakcyjnie, płakać mi się chce (pewnie hormony szaleją) a poza tym wraca znów to co działo się jeszcze pół roku temu (nie chce smęcić bo to dziwna i głupia historia)
mam nadzieje że do południa mi przejdzie, nie chce zeby weekend był zchrzaniony..

pozdrawiam i całuski dla Was

Witam się i ja z poranną kawą.

Przed chwilką listonosz przyniósł mi nowe buty i właśnie je rozchodzę. Na razie cisną po bokach ale są ze skóry więc powinny się ładnie wychodzić. A po za tym to u nas nic ciekawego. Chłopcy w przedszkola zaraz biorę się za kończernie mojej sukienki na ślub brata.

ewunaif tak to już jest z tymi naszymi dziećmi. My im poświęcamy 99 % czasu a one nowości wykonują jak nas nie ma :( Ach... Ale dobrze że się prawidłowo rozwijają :)
cokies ale my jesteśmy od tego żeby nam posmęcić. Zawsze to trochę lżej na duszy jak się człowiek wygada :) Życzę lepszego samopoczucia.

witam sie i ja:))
uryczana:)))))))))
wróciłam niedawno z przedstawienia na temat ziemi:)bohaterka poszłam bez chusteczek i co..łzy ciekły ciurkiem..ach te dzieci przekochane!!!

Cokies- dokładnie ,my tu po to ,ze jak Ty sobie z czymś nie radzisz to pisz-my weżmiemy na klate a innym razem Ty nas wysłuchasz.....wspieram!

Ewunia- no wiem jak sie czujesz-ja latałam za Zuzą zeby sie nauczyła na rowerku jezdzić i tylko ją kijem pchałam aż tu jestem w pracy a mąz mi filmik przysyła jak Zuza sama pedałuje.....tez mnie ta trochę "ukuło" :)))
może córeczki tatusiów tak maja :))))))))))))))
buzka kochana :)

Weroniczka- ooo,widze nowe szycie-sukienka-oczywiscie czekamy na fotkę dzieła:))

pozdrawiam wszystkie mamuski i piszcie co u Was:)

Ewunia -aaaaaaaaaaaaa,dzieki za kawkę:)
a mi narazie nic nie pomarzło bo u nas jedna noc było -6 a druga -2 więc narazie strat nie ma-jedno co ,ze bez pachniał a juz nie pachnie :(( nie wiem pewni to przez mróz!!

witam
biggrin.gif

byliśmy rano w urzędzie dla Aluty wniosek na paszport złożyć!! odbiór 3czerwca a wyjazd 14 więc zdążymy
biggrin.gif

do pralki wczoraj miał gosciu przyjsc ale dostał wylewu i trafił do szpitala!!!!!!!!!! wiec dzis ma przyjsc inny!! brudy się wylewają z kosza...

zgubiłam dowód osobisty!! na dzieciaki zdre się ze nie uwazają a ja taka cipa i chyba zostawiłam go na stacji benzynowej ale gdzie??? w Wisle!!!!!!!!!!!! od 3h wisze na telefonie ale nikt tam nie odbiera...

dobra lece robić mielone, mniam mniam

Sempe ,ale sie u Ciebie dzieje..
mam nadzieję ,ze do pralki w końcu ktoś przyjdzie :)
no i życzę znalezienia dowodu-&&&

fajnie ,ze z paszportem zdązycie-wszystko gotowe na wyjazd :))

smacznego obiadku:)

Ewunia- a kiedy byś była w Poznaniu w związku z pracą??????:)

Witam sie na szybciutko,

ostatnio tez nie mam czasu na nic, jakas rozlazla chyba i niezorganizowana sie zrobilam :baffled: Powinnam juz jakas godzine temu wyjsc na zakupy, ale nie, jeszcze kawa, jeszcze latam po bb :-D

ewuniaf,

przeciez masz tu nas od utulania:tak: Tulam z calych sil :-D
Twoje posty sa takie ekspresyjne:tak: uwielbiam je czytac:-D Buziaki.
Co do filmiku, no cos w tych coreczkach tatusia moze i jest ?:-D Ja tez latalam za Paulinka i wyczekiwalam pierwszych kroczkow, pewnego dnia poszlam na chwilke tylko do kuchni, a w pokoju siedzial z nia nie kto inny tylko tatus i co ? Oczywiscie postawila swoje pierwsze kroczki :sorry:

cokies,

kochana, nie smutaj sie, na pewno sie pouklada, chocby nie wiem co, bo musi :tak:
Przytulam i Ciebie :tak:

Sempe,

o raju, wspolczuje zgubienia dowodu, ale coz, jestesmy tylko ludzmi. Mam nadzieje, ze znalezli go tam na stacji i przechowuja :tak:

Weroniczka,

koniecznie pochwal sie bucikami i sukienka - skoro sama szyjesz, to na pewno bedzie sliczna :tak:

mama05,

trzymam kciuki za twoj ogrod, bo wiem jak bardzo go lubisz i o niego dbasz :tak:
Wczoraj przegladalam blogi kulinarne i trafilam przepis na owsianke z jablkami i od razu pomyslalam o Tobie :-D

AnnaS,

ja tak jak dziewczyny, jestem zdania, ze to Ty najlepiej znasz swoja coreczke, opinia ma Cie tylko wesprzec, a nie pokierowac :tak: Jak Fabianek, dalej je mleczko w nocy ? Buziaki kochana i pisz czesciej w miare mozliwosci :tak:

Sciskam Was moje Babolki, pora najwyzsza odkleic sie od kompa :tak:;-)

Maureen- tak,dbam o swój ogród i kurka siwa po tych ostatnich przymrozkach jednak mi padło trochę -klio wypuścił listki a teraz całe sie krusza przy dotyku-zmarzły:(
jedno brzewko-takie jak palma-zapomniałam nazwy-pieknie kwitnie do wrzesnia-już wypuściło listki a dzis patrze cale opuszczone wisza "bez życia" tez pewnie lipa..moje gozdziki ...2 róże...
kurcze -przeszłam sie po ogrodzie i tak mi sie smutno zrobiło.....mam nadzieje,ze odbiją jeszcze...

owsianka Ci sie ze mną skojarzyła:))) super:)
ja tez tak mam-że cos zobacze co mi sie z nickiem którejs z Was kojarzy i od razy myslami biegnę do Was-do dobra-nie biegnę bo ciężko doopkę ruszyc ,ale mysli idą do Was:)))

leć kochana ,pozałatwiaj sprawy:)

reklama
był facet do pralki, zabrał silnik ze sobą i chyba juz tylko kaplica na niego czeka!!! pralke mam 12 lat!! cholercia do grudnia płace raty za telewizor i myslałam ze potem kupie pralke!! a ten znajomy gosciu co miał przyjsc wczoraj a trafił do szpitala to okazało się ze ma guza mózgu i on mu uciskał tak ze mdlał zawroty głowy słaby wzrok.. we wtorek będzie miał dopiero operacje..

dodzwoniłam się na stacje ale nie ma dowodu
no.gif
mąż mi poradził by poczekać i przetrzepać cały dom!!! na tej stacji tym dowodem zdrapke zdrapywałam dzis patrze a w portfelu mam zdrapke a dowodu brak
shocked.gif
! jak byk musiałam go tam zostawić....

własnie pochłonęlam 2 michy pomidorowej, żołądek mam pod samą brodę, codziennie się zastawiam jak tak można się obżerać!! i wale się po głowie
mad.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaa Ewunia kiedy ta konferencja?????? HURRAAAAAAAAA spotkamy się na kawke TY MAMA I JA:-)

Do góry