Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wyobraźcie sobie że siedzę z Hania całe dnie i nie spuszczam jej z oka zostawiam ją w domu samą z M dwa razy w tygodniu na jedną godzinę i oglądam ci ja to nagranie a na nim moje dziecko obraca sie z brzucha na plecy

I czy to nie jest śmieszne??? jestem z nią caly czas a kiedy nja chwilę wyszłam moje maleństwo robi mi psikusa i pierwszy raz się obraca kiedy mnie przy tym nie ma!!!!!

, co u ciebie kochana?? Jak dziewczynki??? Ja też uwielbiam Ire

Powinnam juz jakas godzine temu wyjsc na zakupy, ale nie, jeszcze kawa, jeszcze latam po bb 
Tulam z calych sil 
uwielbiam je czytac
Buziaki.
Ja tez latalam za Paulinka i wyczekiwalam pierwszych kroczkow, pewnego dnia poszlam na chwilke tylko do kuchni, a w pokoju siedzial z nia nie kto inny tylko tatus i co ? Oczywiscie postawila swoje pierwsze kroczki 

Jak Fabianek, dalej je mleczko w nocy ? Buziaki kochana i pisz czesciej w miare mozliwosci 
;-)