reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Asia-witaj i życzę ,zeby koniec był coraz blizszy-koniec bałaganu:)))

Antylopka- no to córka bedzie miała miły dzień jutro:))

a ja dostałam w przedszkolu karteczke z info ,ze we wtorek jest spotkanie z psychologiem rodziców dzieci które ida da szkoły wcześniej...
ciekawe co tam beda za info..

u nas pada i nadal szaro i niccc sie nieee chceee-szlag z taka pogodą;/

Pawimi witaj :) moje dzieci znaja smak słodyczy ,ale znaja tez umiar-więc każdego dnia maja jakoś słodkość..Zuzy koleżanka z przedszkola ma tak ,ze nie je słodkiego w tyg.tylko w sobote może jesc do woli-kończy sie tym,ze nie je w soboty żadnego posiłku,je słodkie aż ją zemdli i potem 3 dni kupki nie robi...we wszystkim musi być umiar....

poza tym w przedszkolu na rózne okazje dzieci słodkie przynoszą i nie sposób uchronić...

Ostatnia edycja:
reklama
antylopka moja mama niedługo będzie w Paryżu, może polecisz coś tak od siebie ;-)

ja jakoś żyję, ale jakaś niedorobiona chodzę...:baffled:

dziś dostałam opinię z poradni w sprawie Oliwii i tak jakoś niejednoznacznie tam napisali, niby wszystko potrafi, ale pani psycholog nazwała ją wycofaną ... może później sie jeszcze odezwę, bo dziewczyny szaleją :baffled:

Oj pamiętamy te hity! o pamiętamy :-D

Padam na twarz, nic mi się nie chce :-( A tyle roboty mam...

Witam wieczorem!
U mnie zimno, snieg po gorach lezy, ogrod poprzykrywany wloknina bo juz zdazylam wysadzic flance ogorkow i pomidorow a tu takie zimno brrrrr
W weekend nawet grila nie bylo jak zapalic bo lalo i zimno. Ale ogolnie calkiem milo czas spedzilismy...no i morze piwa wypilismy :-D
Widze ze fajne stare kawalki zapodajecie :-) dla mnie niezmiennie Lady Punk - Zawsze tam gdzie ty MP3 pobierz przy tej piosence pierwszy raz sie z m calowalam.....

Pozdrawiam

no, mój to całkiem nowy ale starego dobrego Perfectu ;-)

Lady Punk... ech - stare dobre czasy :-)

reklama
ale dziewczyny sie wziely za wspominki i muzykowanie :-D
a u mnie UWAGA.....sloneczko nagrzalo i jest dosc cieplutko...powiedzialabym ze jest bardzo przyjemnie, wygnalam dzieci na zewnatrz i widac ciesza sie popoludniowym sloncem. Mowie po cichu zeby nie zapeszyc pogody ;-)
Milej nocy wszystkim zycze!

Do góry