Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czekam na dziada po 14tej może da się naprawić!!
muszę isc...dziś dostałam opinię z poradni w sprawie Oliwii i tak jakoś niejednoznacznie tam napisali, niby wszystko potrafi, ale pani psycholog nazwała ją wycofaną ... może później sie jeszcze odezwę, bo dziewczyny szaleją![]()

:-)
;-)
już się zaczęłam zastanawiać czy ja ich przypadkiem za mocno nie strofuje na codzień....... 

piździało na wyciągu ze smarki nam w nosie zamarzały ale dzieciaki dały rade, jak oczywiscie uporam się ze zdjęciami to pokaze:-)

w kwestii zwiedzania? uwielbiam chodzić po uliczkach otaczających Sacre Coeurantylopka moja mama niedługo będzie w Paryżu, może polecisz coś tak od siebie ;-)
Migotka dziś od rana jaka zmobilizowana, hehe, sama się ubrała, umyła, sniadanie zjadła... wszystko, bo ona jest samodzielna i może jechac na wycieczkęAntylopka- no to córka bedzie miała miły dzień jutro)
poza tym w przedszkolu na rózne okazje dzieci słodkie przynoszą i nie sposób uchronić...