Weroniczka
Klub grudniówek'07
Izulka to teraz są testy trzecioklasistów?

Na czym one polegają i w jakim celu są robione?

Na czym one polegają i w jakim celu są robione?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Na czym one polegają i w jakim celu są robione?
, nie wiem po co. Robi się z tego nastrój jak przed maturą- też zbędna wg mnie. bo jeżeli na galowo to jakoś tak szczególnie. Więc dzieci się przejmują, denerwują itd. Zamiast zrobić test jak każdy inny. A test obejmuje cały zakres nauczania. sprawdza czego dziecko nauczyło się przez 3 pierwsze lata. Język tez zajmuje część testu Zadań jest 44. Nasza pani rozbiła na 2 dni. i dobrze bo wczoraj pisały dzieci 29 zadań w 2 godziny. Więcej nie dadzą radę być skupione. Dzisiaj kończą.
) stresować tak małe dzieci? Jeszcze trochę i będą robili egzaminy wstępne do pierwszej klasy szkoły podstawowej. Jeszcze rozumiem że dzieci nie miałyby klasówek w ciągu roku i tylko na koniec semestru pisały test sprawdzający ich wiedzę. Ale nie dość że są cały rok oceniane po przez kartkówki i odpytywania to jeszcze na koniec mają ten test. Jak dla mnie jakaś totalna porażka edukacyjna naszego szkolnictwa