• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewunia- jak ja bym chciała być przez Was trzymana za ręke w czasie porodu!!!
dziekuje Ci słonko!!

gratki dla Michałka...to duży krok dla Niego i dla Was!
mój mąż ma jutro wychodne-na 2 godziny na siatke idzie :)

no i trzymaj &&&&& kochana:))

reklama
Hej dziewczyny!
Ale u Was dużo zmian: rozstania ze smoczkiem, rozstania z pieluchą. Fajnie.
Mamo05 - życzę CI jak najszybciej brzusia okrąglutkiego jak piłeczka z maluszkiem w środku :-)
Moje maluchy jeszcze nie śpią :-( Właśnie Karolka nawołuje. A więc pojawię się za chwilę...

Mama to takie dziwne jest... Nie znamy sie w realu a i tutaj na forum nie jestem z wami zbyt długo. Bardzo ci kibicuję. Totalny smutek mnie dopada kiedy piszesz ze @ znowu przylazła! Nie moge sie doczekać jakiś dobrych wieści!!! Zasłużyłaś sobie na odrobinkę szczęścia!!! Jesteś wspaniałą mamą i wierzę że twoj wysiłek nie pójdzie na marne!!! Z niecierpliwością czekam na wiadomość o twojej ciąży!!! Trzymam kciuki bardzo mocno

Joaś mam nadzieje ze twoje pociech szybciutko zasną i dadzą ci troszkę odetchnąć. Należy ci się odrobinka relaksu!!! Miłego wieczorku

Ewunia- duzy buziak dla Ciebie:*:***
dziekuje za te piekne słowa..jak dobrze,ze mamy tu siebie i swoje wzajemne wsparcie..

Joaś-moje też nie śpia w dzień-nawet Domisia odbieram o 12 z przedszkola ,zeby nie miał drzemki bo od 12 do 14 kładą dzieci a On nie potrzebuje snu w dzień-wstaje przed 8..
mam nadzieje,tak jak Ewunia,ze szybko zasną i dadzą Ci troszke odsapnąć...
podaje herbatkę wieczorną :)

Ewunia- ja tez mam takie dziwne uczucie bliskosci z Wami mimo,iz w realu sie nie znamy:)))

U mnie wieczorami jak w wojsku- o 19 wszystkie dzieci do kąpieli potem kolacj, bajki do 19.50 a o 20 cała trójka śpi (no może tylko Hania czasem zasypia troszkę później)
I Niesamowicie mnie to cieszy bo zawsze wieczorem m i ja mamy chwilke tylko dla siebie, np wczoraj poszliśmy razem podlewac ogród ale sończyło się na bitwie wodnej:-D pare miłych chwil...
Joas dziwie sie ze Tynia nie śpi w dzien. Michał zasypia o 13 i spi do 15.30. co prawda tak jest od niedawna. Wczesniej spał tylko 45 minut. to jest moj czas na gotowanie i zabawe z Hanią na podłodze:-D Michał chodzi nieprzytomny jak w dzień spać nie pójdzie

Hej, a ja czekam na męża , będzie o 23.00 z pracy. za to kolejne 2 dni nocka a potem ja jadę- chyba się stęsknimy:-) za sobą .

Byłam dzisiaj w ogródku, mąż kopał jeszcze grządki, ja sadziłam dopiero szparagówkę a Hania szła za mną i wykopywała je łopatką...
Potem przywieźli nam piasek do piaskownicy ale taki brudzący, pomarańczowy, że jutro będziemy go płukać. W betoniarce. 3,5 tony bo piaskownica wielka:). Hania dzisiaj właziła z jednej strony na górkę i zjeżdżała na pupie z drugiej. Przed kolacja wylądowała w wannie bo taki brudas był z niej.

Zuzka bez emocji po teście trzecioklasistów. To był już 3 więc jakoś spłynął po niej. I dobrze. Dzisiaj psycholodzy w radio i telewizji nie zostawili suchej nitki na ministerstwie za te testy. Należało się.

Pawimi- nam każdy rok tak zasuwa, żeby nie powiedzieć brutalniej...;)
Ewuniaf, mamo dzięki za rady, jadę , jadę bo to wszystkim dobrze zrobi, właśnie :tak:

Dobrej nocy:-D

Hejka!
ja jak znikam to znikam...ale wczesniej czy pozniej sie odnajduje :D
Wczoraj bylam z Mackiem na testach alergicznych ...hmmm latwiej mi chyba bedzie napisac na co nie jest uczulony. Wyszedl mu wlasciwie caly panel pozytywnie oprocz brzozy grzybow i kilku potraw
Dzis mielismy zebranie odnosnie stworzenia klasy integracyjnej. ja jestem za choc wiele mam jest przeciwnych. W takiej klasie jest nauczyciel i nauczyciel pomocniczy, opieka psychologa i logopedy. Klasa liczyla by 15 dzieci. W przypadku Krzysia chodzli by z nim chlopcy z autyzmem, downem i aspergerem
Zobaczymy ja zlozylam papiery o nadpobudliwosci Krzysia i inne wstepne diagnozy ale komisja w czercu zdecyduje kto do jakiej klasy

Pozdrawiam i ide poczytac!

reklama
witam
wpadłam na chwile bo dopiero od godziny w domu i bez obiadu i kolacji, z Alkiem byłam u ortopedy prywatnie bo znów mi zaczął utykać i skarży się na ból biodra, czekałam wiernie w kolejce 4 godziny!!!
a więc po zrobieniu RTG bioder i dokładnym zbadaniu przez lekarza stwierdził ze ma chorobe Perthesa i mały ma całkowity zakaz chodzenia biegania skakania, tylko leżenie w łóżku ewentualnie o kulach żeby odciążyć biodro przez co najmniej dwa miesiące!!!!!!!!!!!!!!
i pomyśleć jak to zrobić? wakacje idą.. rower jego największa pasja... hmm... nawet do szkoły ma nie chodzić!!! tylko leżenie
no nic ide cos przekąsić i się zregenerować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry