izulka15
Fanka BB :)
Hej, kochane
oj wczoraj mieliśmy wizytę znajomego z krupnikiem
, on pojechał krupnik zostawił no dokończylismy z mężem
drinkować . Ale dzisiaj juz grzecznie bo mąż na 2 zmianie
, ale za godzinkę będzie. Ćwiczę przed wyjazdem ;-). To już teraz w piątek wyrywam się z objęć dzieci i jadę z 2 przyjaciółkami w Karkonosze
) Z jednej strony to się bardzo cieszę. A z drugiej to bym zrezygnowała bo jak Hania beze mnie itd. Mąż spokojnie da radę z obsługą dzieci ale jestem z małą 24 h i tak mnie zabraknie na 3 dni. O ludzie, wariackie te uczucia
Pewnie będę wisieć na telefonie...
Jutro moją Zuzia ma kolejny !!!!
test kompetencji. Zamęczą te dzieci. Zniechęcą dosłownie do wszystkiego 
A miałam napisać o Stachu.
ostatnio chodzi wciąż na konkursy- astronomiczny, ekologiczny , przyrodniczy. Wychowawczyni uczy przyrody i tak go wszędzie pcha
Nieskromnie powiem, że chłopie wyssało z mlekiem matki wiedzę przyrodniczą;-) i jest naprawdę dobry. Ale generalnie uczyć mu się szczególnie dodatkowo nie chce. W czwartek powiedział, że znów ma konkurs. W piątek. Była 21.00 kiedy wyciągnął książki, które dostał od pani 2 miesiące temu. Będzie się uczył
. Super pora i 3 ksiązki- rewelacja. Pooglądał obrazki, stwierdził, że tego za duzo i poszedł spać. W piątek dzwoni do mnie ze szkoły i mówi, że jest po konkursie i zajął 2 miejsce :-) w ...powiecie!!
Myślałam, że coś pokręcił. Jak w powiecie skoro nie było niższego szczebla konkursu. Był, był, tylko Staszek nie zainteresował się tym, że wygrał w szkole. Taki szczególik, nic nie znaczący...
))).Na 30 pkt zdobył 26. A gdyby się cokolwiek pouczył... Ręce opadają, co za typek, powiedzcie same
Dobra, zdrowia chorym, sił zmęczonym i radości nam wszystkim, buziaki
oj wczoraj mieliśmy wizytę znajomego z krupnikiem
, on pojechał krupnik zostawił no dokończylismy z mężem
drinkować . Ale dzisiaj juz grzecznie bo mąż na 2 zmianie
, ale za godzinkę będzie. Ćwiczę przed wyjazdem ;-). To już teraz w piątek wyrywam się z objęć dzieci i jadę z 2 przyjaciółkami w KarkonoszeJutro moją Zuzia ma kolejny !!!!
test kompetencji. Zamęczą te dzieci. Zniechęcą dosłownie do wszystkiego 
A miałam napisać o Stachu.
ostatnio chodzi wciąż na konkursy- astronomiczny, ekologiczny , przyrodniczy. Wychowawczyni uczy przyrody i tak go wszędzie pcha
. Super pora i 3 ksiązki- rewelacja. Pooglądał obrazki, stwierdził, że tego za duzo i poszedł spać. W piątek dzwoni do mnie ze szkoły i mówi, że jest po konkursie i zajął 2 miejsce :-) w ...powiecie!!
Myślałam, że coś pokręcił. Jak w powiecie skoro nie było niższego szczebla konkursu. Był, był, tylko Staszek nie zainteresował się tym, że wygrał w szkole. Taki szczególik, nic nie znaczący...
Dobra, zdrowia chorym, sił zmęczonym i radości nam wszystkim, buziaki