Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie wieczorami jak w wojsku- o 19 wszystkie dzieci do kąpieli potem kolacj, bajki do 19.50 a o 20 cała trójka śpi (no może tylko Hania czasem zasypia troszkę później)
I Niesamowicie mnie to cieszy bo zawsze wieczorem m i ja mamy chwilke tylko dla siebie, np wczoraj poszliśmy razem podlewac ogród

urwanie głowy z tymi testami....

i zycze zdrówka A jak ty się masz kochana?? Jak dzidziek>??
Przynajmniej wiesz na co uczulony NIE JEST zdrówka dla niego też!!!
teraz kazdy ma coś do powiedzenia jeszcze. Na szczęście Tynia zasypia spokojnie i w miarę szybko, ale starsze szybko się rozpraszają - łażą za nami, jeszcze mają coś do powiedzenia, przeczytania etc.
tulę bardzo mocno.... Nawt nie wiem co ci napisać... Przykro mi że tyle problemów na raz na ciebie spadło.Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia twojej mamusi, mężowi szybkiego znalezienia nowej, dobrej pracy...A Ty pisz i marudz- jesteśmy tu po to żeby się nawzajem pocieszać i wspierać...