• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej, ja znów wieczorem wpadam kiedy juz nikogo nie ma :-(. Ale dzień był piękny, gorący więc byliśmy poza domem.
Przepłukaliśmy:-D piasek do piaskownicy , hurra!! Joaś daliśmy radę :)) Ale wszyscy pomagali. Ja obsługiwałam betoniarę i ładowała do niej, mąż latał z taczką młodzież pomagała wysypywać , grabiła. I jest gotowa. Hanka wyglądała jak nieboskie stworzenie w mokrych getrach turlała sie po gliniastym piasku. Była caluśka pomarańczowa.A jaka szczęśliwa.
Potem jeszcze trochę w ogródku. Muszę już znów plewić rabaty kwiatowe bo po tych deszczach to chwaściory rosną jak wściekłe!

Maureen, Weroniczka nie będę powielać słów otuchy od dziewczyn ale zawsze jest szansa na lepszą zmianę &&&

Mąż poszedł na nockę :(, ja wystawiłam jedną pakę ciuchów na allegro i idę spać.

A wypowiedziałam wojnę mojej chudości. Wkurza mnie i już:szok:. Trochę czytałam i zaczęłam dodawać oliwę z pestek winogron do moich posiłków( nie zmienia smaku potrway a dodaje kalorii;-)). Zaczęłam od 2 dni pilnować się i wciąż coś jem. Na razie to niewielkie ilości ale się rozkręcę. Teraz ważę 56,5kg przy 180 cm, o nie dość szkieletorstwa!

Idę do ogródka po melisę :) zwalnia przemianę materii.

Dobrej nocy Wszystkim mamom, mężom i dzieciaczkom *

Bedismall długo się nie odzywa :(((

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe - jeszcze nie wiadomo czy ja w przyszłym roku nie będę mieć ok półrocznej dziewczynki ;-) :-p

Mama - wizytę mam niebawem to może się da podejrzeć Malusia ale połówkowe to za jakiś miesiąc bedzie wiec do tego czasu liczę się z niewiedzą. Potem chciałabym wiedzieć bardzo bo ciekawa jestem kto tam mieszka i dla kogo mam szykować ciuszki ;-)

Hej mamuśki!!! witam porannie!

U mnie tak slonko od dwóch godzin w okno świeci że spać się nie da:-D
Maluchy powstawały. Szykuję Kasię do przedszkola i męża do pracy:-D Zycze wszystkim miłego dnia

Witam sie i ja :tak:

Ewunia- u nas też tak słonko daje:tak:
moje od 7.30 w przedszkolu-tak wcześnie bo Zuza ma wycieczkę do Poznania więc śniadanko o 7.30 i o 8 wyjazd...
bałam sie ,ze zaspię:sorry2:

Izulka- super,ze piaskownica juz przepłukana:tak:
pewnie zabawy i pracy bylo co niemiara:-p
no i powiem Ci dałas czadu z tą wagą:tak:ja tyle ważyłam zanim zaszłam w ciąże z Zuzą ,ale ja mam 170cm...
jakkolwiek to brzmi-zyczę Ci żebyś troszką przytyła:tak:
albo nieeeeeeeee-wiem-zrobimy dla Ciebie zrzutkę:tak::-D:-D:-Dkazda ma na pewno jakieś nadprogramowe kilosy to Ci wyślemy:cool2:zgadzasz sie ??;-)

Asia- &&&&&&&& za wizyte i podgląd maluszka:tak:
no i czekamy na wieści bo my w końcu mamy zostać ciociami:tak::-p

Ewunia- współczuje tych częstych krwawień-koniecznie porób badania hormonów...

a co do naszego watku- to jest oaza spokoju i przyjazni i to dzięki nam wszystkim-wypracowałysmy sobie to:tak:

Maureen- kochana,myśle o Tobie ciepło .

Anna.s- JAK TAM U Ciebie kochana ??
jaka decyzja ze szkołą Oliwki??

Sempe- a u Ciebie jak??? pieluszki pożegnane ??;-):-)

Joaś- pewnie zalatana jak Zuz Inka:sorry2:

Bedi,Anaklim,Iza,Leika co u Was??????

pozdrawiam ,ja z koleżanką kawą..patrzę łakomie na ogórki ,ale jeszcze do jutra muszę wytrzymać:sorry2:

no mama musze sie wybrac na jakies badania ale ciągle czasu brak....
W tym miesiącu nie dość że finansowo bardzo kiepsko stoimy (a wiadomo że jak chceszmiec badanie porobione to trzeba sobie za nie zapłacić...) to jeszcze mamy same imprezy i wyjscia. Jutro szczepienie Hani, 23 przedstawienie w przedszkolu, 25 mam kkonferenje tu w Opolu (ciaża czy stan błogosławiony)- mysle ze bedzie bardzo ciekawie, 26 moja mam robi imprezkę urodzinową, 27 zaczynam kurs szczepien noworodków... pełno tego, czasu brak na cokolwiek:wściekła/y:
Ale to fakt ze musze sie wziąc za siebie.

Izulka ja jestem chętna oddam nawet 10kilosów dla ciebie:-D:-D:-D
Fajnie ze piasek gotowy, Hania bedzie miała w czym szaleć!!!

Maureen jak u ciebie kochana dziś nastrój??? tulę mocno:tak:Bedzie dobrze!!!

Asia ja tez trzymam kciuki za udane USG - niech ci maluszek pokaże co tam chowa;-)

Cokies jak u was??

Weroniczka a ty gdzie??

Sempe, Pawimi, Bedismall, Joaś, Leika , Zuz-Inka, AnnaS pozdrawiam serdecznie i piszcie co słychać!!!

Ewunia no niestety trzeba bedzie płacić ;/;/ja ostatnio tez zaczełam robić hormony-poszłam do gina po skierowanie i lipa-tylko prywatnie..albo do endokrynologa i od niego skierowanie,ale terminy są na grudzień!!! więc pozostaje płacić;/

bo wiesz-jak bedziesz chciała zajśc jeszcze to wyprowadzenie hormonów zajmuje sporo czasu-zobacz ile ja juz walcze i lipa...

takze jak znajdziesz czas i kaskę to pobadaj sobie-u nas każdy hormon kosztuje 25 zł...

no i mam nadzieje,ze konferencja bedzie ciekawa:)

a co do kilosów dla Izulki to ja moge tak z 6 oddać:))) Izulka bierz póki dajemy :))

podlałam ogród i smigam po spozywkę :)

A ja właśnie śmigam z Michałkiem i Hanią do ogrodu póki ie grzeje tak ze się wytrzymac nie da:-D

No właśnie wiem mama ze to sporo czasu zajmuje. Pamiętam jak było przy Michałku i to ile kasy poszło na lekarzy leki testy itd....
Dzidziuś w planie jest tylko nie wiemy jeszcze kiedy zaczniemy się starać. w tej chwili jesteśmy w finansowym dołku a bedzie jeszcze gorzej bo ja nie pojde do pracy póki |Michałak do przedszkola nie przyjmą. A nie przyjmą go prędzej niż w listopadzie (jest na liście rezerwoych). Bede musiała isc na wychowawczy- bezpłatny.Wtedy bedziemy w 5 osób na jednej wypłacie do tego ze spłacanym kredytem...ech.... Nie wiem jak damy rade... Roobie te kursy bo im wiecej ich mam tył wieksza szansa ze załapię sie do pracy gdzieś blisko domu... wtedy przynajmniej dojazdy odpadną i może łatwiej by było

reklama
Cześć kochane moje :)

Chciałam Wam życzyć miłego dnia :) Bo ja też uważam że tutaj jest tak ciepło i rodzinnie. No ale jak może być u prawdziwych mamuś :)

Załączniki

• Obraz 026.jpg
    Obraz 026.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry