izulka15
Fanka BB :)
Hej, ja znów wieczorem wpadam kiedy juz nikogo nie ma :-(. Ale dzień był piękny, gorący więc byliśmy poza domem.
Przepłukaliśmy
piasek do piaskownicy , hurra!! Joaś daliśmy radę
) Ale wszyscy pomagali. Ja obsługiwałam betoniarę i ładowała do niej, mąż latał z taczką młodzież pomagała wysypywać , grabiła. I jest gotowa. Hanka wyglądała jak nieboskie stworzenie w mokrych getrach turlała sie po gliniastym piasku. Była caluśka pomarańczowa.A jaka szczęśliwa.
Potem jeszcze trochę w ogródku. Muszę już znów plewić rabaty kwiatowe bo po tych deszczach to chwaściory rosną jak wściekłe!
Maureen, Weroniczka nie będę powielać słów otuchy od dziewczyn ale zawsze jest szansa na lepszą zmianę &&&
Mąż poszedł na nockę
, ja wystawiłam jedną pakę ciuchów na allegro i idę spać.
A wypowiedziałam wojnę mojej chudości. Wkurza mnie i już
. Trochę czytałam i zaczęłam dodawać oliwę z pestek winogron do moich posiłków( nie zmienia smaku potrway a dodaje kalorii;-)). Zaczęłam od 2 dni pilnować się i wciąż coś jem. Na razie to niewielkie ilości ale się rozkręcę. Teraz ważę 56,5kg przy 180 cm, o nie dość szkieletorstwa!
Idę do ogródka po melisę
zwalnia przemianę materii.
Dobrej nocy Wszystkim mamom, mężom i dzieciaczkom *
Bedismall długo się nie odzywa
((
Przepłukaliśmy
piasek do piaskownicy , hurra!! Joaś daliśmy radę Potem jeszcze trochę w ogródku. Muszę już znów plewić rabaty kwiatowe bo po tych deszczach to chwaściory rosną jak wściekłe!
Maureen, Weroniczka nie będę powielać słów otuchy od dziewczyn ale zawsze jest szansa na lepszą zmianę &&&
Mąż poszedł na nockę
A wypowiedziałam wojnę mojej chudości. Wkurza mnie i już
. Trochę czytałam i zaczęłam dodawać oliwę z pestek winogron do moich posiłków( nie zmienia smaku potrway a dodaje kalorii;-)). Zaczęłam od 2 dni pilnować się i wciąż coś jem. Na razie to niewielkie ilości ale się rozkręcę. Teraz ważę 56,5kg przy 180 cm, o nie dość szkieletorstwa!Idę do ogródka po melisę
Dobrej nocy Wszystkim mamom, mężom i dzieciaczkom *
Bedismall długo się nie odzywa
Ostatnia edycja:

zgadzasz sie ??;-)