• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Leah - współczuję trudnej sytuacji. Niewesoło macie i z pracą i z domem. A dokąd sie przenosicie? Macie coś na oku czy to nagle przyszło?

reklama
Wpadam i ja
s065.gif

Leah wspolczuje sytuacji! Utrata pracy to bardzo traumatyczna sprawa a jeszcze wkrotce rozwiazanie. Czlowiek sie martwi zamiast cieszyc. Zycze aby wszystko sie poukladalo!!!

U mnie tak jak pisalam zebranie odnosnie pierwszych klas juz bylo, za tydzien zebranie u Ani odnosnie IV klasy
Jeszcze o spaniu ja z Ania jestesmy typowe sowy wieczorem dlugo mozemy nie spac ale rano 7.00 to jeszcze swit. Moi faceci chrapia juz o 21.00 nawet M ale za to o 6.00 juz wyspani :szok:

Pozdrawiam wszystkie bez wyjatku!!!

WITAJCIE KOCHANE MAMUSKI:-)

Asia- no to mieliscie zamotkę -faktycznie...&&&żeby wszystko było po Twojej mysli:tak:

Leah- oj kurcze...kurcze..przykro mi bardzo-jesteśmy z Tobą!!mam nadzieje,ze mąż szybko znajdzie pracę no i ...przeprowadzka:sorry2:z noworodkiem-powodzenia kochana!!
dobrze ,ze dziewczynki zdrowe..no i &&&& za cesarkę:tak::tak:
czekamy na wiesci Kto do Was zawitał:cool2:

Zuz Inka-fajnie,ze wleciałaś:tak:
miłego dnia i smacznej kawki:-)

Maureen- ja cały czas jestem z Toba myślami...............

Pawimi,Sempe-a co u Was?????

reszta gangu się obija:cool:Ewusek,Ewcia,Iza................
Bedi,Anaklim.....
piszcie kochane :)

Hej Babeczki,

ja tez witam z kawka :tak: Probuje jakos sama ustawic sie do pionu ;-)
Za oknem slonko, wiec troche lepiej jest :-D Buziaki dla was na dobry dzien.

Maureen- smacznej kawki
ciesze sie,ze stawiasz sie do pionu-buzka dla Ciebie:)

bedzie dobrze kochana,zawsze prędzej czy pózniej sie układa-oby wcześniej:tak:

kobitki, ja spakowana, zubrówka siedzi owinieta ręcznikiem w plecaku :-D. O 14 ruszam. Trzymajcie kciuki, zeby nas szlag nie trafił bo mają być popołudniu w górach burze akurat jak bedziemy wdrapywać się.
Juz tęsknię za dziecmi... ale gupie matki- nawet nie głupie;-).

Odezwę się po powrocie:))) Pa, miłego weekendu.
Maureen **
Leah **

Izulkaaaaaa:))) daj czadu z dziewczynami i z żubrówką:-D:-D:-D:-D
no i miłego wspinania się..
a rodzinka sobie poradzi:tak:jedz i baw sie dobrze:-):-)
bedziemy czekać na relację:tak:

Hejka!
Mama jak zwykle na posterunku :-) dzieki za kawke
Mauren i tak dalej! Niech krzywa dobrego humoru rosnie!
Izulka udanego wypadu w gory &&&

Pozdrawiam :-)

PS informuje ze w przyszlym tygodniu maz ma urlop wiec...ale na pewno postaram sie zajrzec

Zuz Inka-noooo to jak mąż wraca na tydzień to się rozumie ;)))) przyjemności kochana:)
u mnie czas owulkowy więc nie ma mnie wieczorami bo w ciążę zachodzę :))))))))))))))

ja okna pomyłam ,pranie rozwiesiłam i juz część zdjęłam bo wyschło,ogórasy małosolne dobre wyszły :))
teraz śmigam po Domisia i po korę bo muszę na ogrodzie wysypać .

papaśki :)

Ewunia- co tam u Ciebie kochana ???

reklama
Hej kobietki, ja odprowadziłam Wiktorię do szkoły a potem przeszłam sie z maluchem na pobliski plac, pobyt bardzo owocny, bo poznałam mieszkającą też od niedawna mamusie z bloku na przeciwko mojej kamienicy, może uda sie sobie jakoś pomóc czasem...

mamo źle mnie zrozumiałaś, ja miałam na myśli troche dawną twoją wypowiedż na forum 4,5,6- latek, że Zuza jest bardzo przyzwyczajona do swojego [rzedszkola i nie zamierzasz jej dawać wcześniej do szkoły. A jakieś zakończenie ciut specjalne będą mieli? Ja troszkę przypadkowo załapałam Oliwkę na zdjęcia pamiątkowe dla kończących przedszkole- takie w todze, ale książki to już chyba nie dostanie, bo pani dyrektor stwierdziła, że o tym to sie informuje we wrześniu-październiku.....no ale ma sie zastanowić- niby nic, ale potem jedna będzie miała a druga nie...trochę niesprawiedliwe...

maureen trzymaj sie i pamiętaj, że musi być lepiej, tylko nie wiadomo kiedy...trzymaj sie, jesteśmy z tobą. Ja w zeszłym roku miałam identyczną sytuacje, buźka leah tobie również dużo sił :tak:

A u mnie od poniedziałku będzie sie działo, mama wyjeżdża i rano będę zasuwać z małym do przedszkola i to chyba codziennie, bo Wiktoria mogłaby z nim te pół godz. posiedzieć, ale sie boi,ona nawet sama w domu nie chce zostać ...:confused:
Poza tym mała chodzi na próby do pokazu mody z okazji Dnia Dziecka moja mała modelka :-) a pani psycholog powiedziała, że wycofana i niesmiała....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry