mama05
prrrryy szaaaalona :))
Anna.S- acha to o tamta wypowiedz chodzi...wiesz co przede wszystkim zdobyłam info na temat programu I kl i samej szkoły a poza tym Zuza zaczeła mówić ze jej sie nudzi w przedszkolu ,ze chce sie uczyć a tam tylko dzieci krzyczą i hałasują i jej głowa peka-mądrala mała
)
poza tym pomyślałam tez o Domisiu ,jak bym jej nie dala tera ztylko za rok to jak ona by była w II kl to domi byłby juz w I bo on musi iśc jako 6latek i stwierdzilismy z mężem ze nie bedziemy robić różnic miedzy nimi-niech kazde idzie jako 6 latek...
program zmieniony to dadza sobie radę..
Zuza lubiła być długo w przedszkolu -nawet jak przychodziłam przed 17 to jej było za krótko a teraz chce zeby przychodzic po obiedzie po 12 :0
tak wiec jej sie już chyba "przejadło" przedszkole-własnie po nią jadę..
poza tym pomyślałam tez o Domisiu ,jak bym jej nie dala tera ztylko za rok to jak ona by była w II kl to domi byłby juz w I bo on musi iśc jako 6latek i stwierdzilismy z mężem ze nie bedziemy robić różnic miedzy nimi-niech kazde idzie jako 6 latek...
program zmieniony to dadza sobie radę..
Zuza lubiła być długo w przedszkolu -nawet jak przychodziłam przed 17 to jej było za krótko a teraz chce zeby przychodzic po obiedzie po 12 :0
tak wiec jej sie już chyba "przejadło" przedszkole-własnie po nią jadę..

...M. wsciekły bo z pracy się zwalnial zeby isc na to szczepienie a jedyne co udalo sie zalatwic to recepta na nystatyne...
Kasia bedzie chodzic na obiady w szkole- u nas jest kuchnia w szkole i posilki bedą gotowane świezutkie. Koszt obiadu (zupa i drugie ) to tylko 3.30