• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie kochane :)

Ewunia nadal przytulam ,mam nadzieje,ze niedługo humor i lepsze samopoczucie wróci...
tego życzę!!

Cudna Hania z tym śmiechem-to wynagradza trudy dnia codziennego..

no i nadal zdrówka dla rodzinki zyczę!

ja zawiozłam dzieci do przedszkola i pojechałam od razu po spożywkę..teraz jestem po śniadanku i zabieram sie za pożądki..

JOAŚ- CAAAAŁYM SERCEM JESTEM Z TOBĄ!!
na pewno operacja przebiegnie sprawnie.
..............................moje myśli lecą do Ciebie a uściska dla Karolci!!

reklama
dostałam smska od Joaś
Karolinka juz przebrana i czekają w CZD na telefon z bloku operacyjnego...

kochana wszystkie jesteśmy myślami z Tobą!!!

Weroniczka- cześć :)

pewnie,ze bede pisała info od Joaś

przed chwilą dostałam kolejnego smska

"Karolinka pojechała na blok operacyjny o 11.40"

odpisałam Jej ,zeby była silna i,ze na pewno wszystko bedzie dobrze!! Na pewno!

witam:-)
dzis egoistycznie bo nie mam czasu nadrobić!!! WYBACZCIE!!!

PIERWSZA DOBRA WIADOMOŚC TO TO ZE PO 2,5ROKU STARANIA SIĘ O POZWOLENIE NA BUDOWE DOSTALIŚMY!!!!

DRUGA TO TO ZE ALA TO JUZ STARA NOCNICZKOWA BABA A CZASEM TO NAWET JUZ CHCE NA KIBELEK:-) szoka mam ale bardzo się ciesze!!!

a ja od piątku mam jakies zdrowotne fatum: w piątek afta w paszczy mi wyszła pod dolną szczęką.. ból jak cholera w sobote zdarłam ją jak mi polecono wit C i juz myslałam ze jestem na tamtym swiecie bo ból sparalizował mi całe ciało warga jak po botoksie.... sobota: budze się a tu mam tak silny okres ze leci ze mnie jakbym sikała! Ból brzucha jak przy porodzie... nie kumam co to było ale trzymało do wieczora.....
niedziela rano budze się sparaliżowana, ból karku barku i pleców az po krzyż... przewiało mnie w sklepie klimatyzacja tak była rozkręcona no ale musiałam zakupy no do 15tej lezałam plackiem tyle czekałam az leki zadziałają... dobrze ze do wc mi się nie chciało bo bym musiała w łożko narobic!!! jakie to było okropne jak chciałam pozycje zmienić i Małżonek z Rafałkiem musieli mnie obracac! dzis juz lepiej ale o schylaniu ani dzwiganiu nie ma mowy, dostałam dzis nowe silniejsze leki, myslałam ze dostane zastrzyki to bym szybciej doszła ale nie.... trudno

ide obrac ziemniaki choc nie wiem czy dam rade..

PS jutro nadrobie!!!

Sempe- gratki pozwolenia na budowę !!!!!!!!!!!
no i super,ze przygoda nocnikowa trwa :))

zdrówka życzę i sił do działania :)
co to Ci sie porobiło;/

do jutra :)

Hej kochane,

ja dzis zabiegana jestem, wpadlam sie tylko przywitac i zobaczyc wiesci od Joas :tak:

Joas,

ja rowniez myslami jestem z Toba i trzymam kciuki i sciskam w myslach Karolcie :tak:

info od Joaś:
przed 15 odebrała Karolcie z bloku oper.zostaje do jutra z M.pędzę teraz po dzieciaki-istne szaleństwo..dzięki Bogu wszystko dobrze z Karolą,obyło sie bez przeszczepu...

ufffff-możemy odetchnąć

Maureen- ściskam Cię kochana :))

zaliczyłam ogrodniczy-kolejne tuje i gozdziki wkopane :)

reklama
joas - duzo sil zycze Tobie i zdrowka dla Karolki....

u mnie dzis w nocy byla straszliwa burza, a stan obok nawiedzilo tornado ktore zabilo chyba ponad 90 osob...zniszczenia i spustoszenia tragiczne, chociaz sobotni koniec swiata nas jakos ominal;-) to jednak czasem mam wrazenie obserwujac wszystkie wydarzenia na swiecie ze jednak jest blisko....

sempe - no to mialas przygody kochana, tak starosc nie radosc mowia :-D mnie ostatnio pobolewa dotkliwie prawe ramie ale tak dosc intensywnie ze nie raz bol paralizuje mi sprawnosc calej reki (kiedys upuscilam garnek z Vincenta zupa) i sobie wtedy zdaje sprawe ze czlowiek moze czuje sie mlodo ale taki artretyzm to dolegliwosc starcza jest:-D

ewuniaf - tule i zycze zdrowszego samopoczucia.

maureen - dla Ciebie kochana tez porcja przytulanek wyslana ;-)

na:ninja2: wkleilam Wam albumik z wczorajszego dnia ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry