Jotemka
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Myslicie że niedziela 6 rano i tak wcześnie... Wcześnie to było godzinę temu, kiedy wstałam. Teraz już mam kawkę i w zasadzie jestem na pełnych obrotach ;-)
Mój Arturro uwielbia takie pobudki no i nie da pospać mamuni, za nic w świecie.
Ewunia, współczuję z powodu cioci. Odejście kogoś bliskiego zawsze nie jest w porę. Jeśli chodzi o Hanie, to się nie martw tym przybieraniem za bardzo. Ma pleśniawki, mniej je, sama pisałaś kilka dni temu. Do tego nie je w nocy, prawda? A w nocy pokarm tłuściutki, dobrze tuczący
. Poza tym ruchliwa ta Hania bardzo jest. Sprawniutka. Gratuluję. Arturro też się przewraca, ale on wagę 6400 miał w niespełna 2 mies. Teraz musi zarzucać na bank 11 kg ciałem. Dowiem się dokładnie w piątek.
AnnaS, Mamo - nieźle z Waszymi córeczkami, takie "dorosłe". A swoją drogą, czy nie mówicie, ze Wam głowa pęka od hałasu? Jeśli Wy nie mówicie, to pewnie któraś z wychowawczyń. Na bank

Cokies - komplement od lekarza? Brawo!!! Musisz super wyglądać, przweciez niejedna ciężarną widział
Leah, Maureen - współczuję, trzymam kciuki, żeby było dobrze Musi być, prawda?
AsiaKC - jeśli chodzi o ciuszki dla dziewczynki, to ja mam dużo i chcę to sprzedać, a ładne są. Firmowe: ZARA, GAP, Kapphal, H&M. Odezwij się jak będziesz wiedziała co i jak to się dogadamy o ile jesteś zainteresowana :-)
Mamo - moja Karolinka wiedziała, ze jestem w ciąży wcześniej niż ja. Życzę Ci by słowa Zuzi były prorocze
Izulka - a Ty sobie odpoczywasz... Komu dobrze
Kończe, posta zaczęłam pisać o 6 Kończę teraz. Arturro na niewiele mi pozwala. Wrzaskun jeden. Miłej niedzieli. Może uda mi się wskoczyć na moment jeszcze dzisiaj. Jutro operacja Karolci. Ściska mnie w gardle i w żołądku jak o ty pomyślę.....
Myslicie że niedziela 6 rano i tak wcześnie... Wcześnie to było godzinę temu, kiedy wstałam. Teraz już mam kawkę i w zasadzie jestem na pełnych obrotach ;-)
Mój Arturro uwielbia takie pobudki no i nie da pospać mamuni, za nic w świecie.
Ewunia, współczuję z powodu cioci. Odejście kogoś bliskiego zawsze nie jest w porę. Jeśli chodzi o Hanie, to się nie martw tym przybieraniem za bardzo. Ma pleśniawki, mniej je, sama pisałaś kilka dni temu. Do tego nie je w nocy, prawda? A w nocy pokarm tłuściutki, dobrze tuczący
. Poza tym ruchliwa ta Hania bardzo jest. Sprawniutka. Gratuluję. Arturro też się przewraca, ale on wagę 6400 miał w niespełna 2 mies. Teraz musi zarzucać na bank 11 kg ciałem. Dowiem się dokładnie w piątek.AnnaS, Mamo - nieźle z Waszymi córeczkami, takie "dorosłe". A swoją drogą, czy nie mówicie, ze Wam głowa pęka od hałasu? Jeśli Wy nie mówicie, to pewnie któraś z wychowawczyń. Na bank

Cokies - komplement od lekarza? Brawo!!! Musisz super wyglądać, przweciez niejedna ciężarną widział
Leah, Maureen - współczuję, trzymam kciuki, żeby było dobrze Musi być, prawda?
AsiaKC - jeśli chodzi o ciuszki dla dziewczynki, to ja mam dużo i chcę to sprzedać, a ładne są. Firmowe: ZARA, GAP, Kapphal, H&M. Odezwij się jak będziesz wiedziała co i jak to się dogadamy o ile jesteś zainteresowana :-)
Mamo - moja Karolinka wiedziała, ze jestem w ciąży wcześniej niż ja. Życzę Ci by słowa Zuzi były prorocze
Izulka - a Ty sobie odpoczywasz... Komu dobrze
Kończe, posta zaczęłam pisać o 6 Kończę teraz. Arturro na niewiele mi pozwala. Wrzaskun jeden. Miłej niedzieli. Może uda mi się wskoczyć na moment jeszcze dzisiaj. Jutro operacja Karolci. Ściska mnie w gardle i w żołądku jak o ty pomyślę.....