• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ja jestem tylko przelotem i nie popisze zbytnio bo mam bardzo ciezki tydzien, wlasciwie te kilka dni przed nami bedzie nie tylko kluczowe jesli chodzi o pewne rodzinne wydarzenia ale tez z powaznie zapchanym grafikiem, wiec tylko pozdrawiam serdecznie wszystkie, trzymajcie sie cieplutko, Joas - gratuluje malej artystki, tule wszystkie zniechecone i zrezygnowane, Ewuniaf - zycze zdrowia mezowi i trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo, Maureen - podstarzala laska dziekuje Ci za komplement ;-)

reklama
Joas no faktycznie cisza ,tak jak pisałaś....
nie wiem gdzie te mamuski....

powodzenia w walce :)))

no i gratki dla Martnki-pewnie pękałas z dumy co??????;)))))
super ,ze sie wszystko udało!!

my mamy festyn w przedszkolu w sobote i myślę ,ze tez upieke ciacho ..

wpadam na chwile zeby dać znać że zyje:)
spędzamy czas beztrosko jak na razie wszystko ok u nas

Joaś- gratki dla Martynki, dzielna dziewczynka, a ty widze że co wydarzenie to mocno angażujesz się:) i jak Jureczek?

bedi-fajnie że juz na swoim

Maureen- wysyłam Ci dobry humorek i dużo optymizmu

mama-pozdrawiam cię serdecznie:-)

Mama,

no wiesz, jak Cie nie ma to nie ma kto przywolywac do tablicy :-D
A powaznie, dobrze ze juz piszesz :tak: Buziaczki.

Joas,

tulaski wielkie dla Martynki, malutka wzrostem, ale wielka duchem :tak:
U mnie jutro sernik, mial byc dzisiaj, ale polskiego sera nie zdobylam..

Pawimi,

ja tego slowa wcale nie widzialam, tylko laska ;-):tak:
Nie wiem o co chodzi, ale skoro wydarzenia kluczowe, to zaciskam kciuki, niech sie wszystko pouklada po Twojej mysli :tak:

Bedismall,

fajnie, ze sie odezwalas, napisz cos wiecej o nowym gniazdku i w ogole co u Ciebie..

cokies,

dziekuje Ci kochana bardzo :tak: A jak tam twoj brzuszek ?? Poglaskac prosze od cioci :tak:

ewuniaf,

a gdzie Ty nam zniklas Babeczko ??? Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku..
Odezwij sie prosze.

A jutro nasze swieto Kochane Mamusie.
Juz dzisiaj Wam zycze, by bylo ono piekne dla kazdej z Was.

no wlasnie nie wiem co mam pisac, mam dylemat czy odstawiac malego,na razie dokarmiam troche, dawalam jabluszko i ziemniaczka,czasem kaszke, czasem butle i jest jakis szczesliwszy a do cyca lubi sie przytulaci popijac ale nie najada siei mi z tym dobrze,bo dojazdy do szkoly sa beznadziejne z trojka,maly czesto wtedy glodny czy co bo wyje i daje mu na szybkiego w autobusie butle i tak mi wygodniej zwlaszcza ze w nocy najchetniej nie wypuszczalby cyca z ust,a mnie takie uwiazanie po prostu meczy
anaklim sie nie odzywala?
mamo &&&&&&&&&&&& ile to juz?
Vanessa za dwa dni konczy 6 lat a ja jakbym zapomniala,teraz zyjemy tylko nowa chatka i urzadzaniem sie. I tak dostali przedwczesnie kinecta do x-boxa na dzien dziecka i teraz tylko dokupie kolczyki i kartke urodzinowa

Kochane, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy! Życzę Wam, abyście doceniły to świeto choć może się mijać z wyobrażeniami. To jest nasz dzień! W dodatku multi ;-)

U mnie powoli czyli w biegu :-D Dziś znów przedstawienie - tym razem Bartuś jako Tygrys. zis rano jeszcze robiłam strój - nic szczególnego - ale zawsze trzeba było pokombinować.

Bedismall - ja też mam dylematy co z karmieniem. Trzymam się jeszcze tylko dlatego, ze czeka nas wyjazd na camping w wakacje i nie chcę przygotowywać w nocy butli. Pokarmię go chyba tylko do końca sierpnia.
Laski uciekam się pięknić dla mojego dziecka a w zasadzie dla siebie. Uściski.
I jeszcze raz dziekuję za wszelkie miłe słowa na temat mojej Krupinki Martynki
Moja Martynia to blondyneczka w zielonej bluzeczce :-)

Załączniki

• Martynka przedstawienie2.jpg
    Martynka przedstawienie2.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 123
  • Martynka przedstawienie.jpg
    Martynka przedstawienie.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Hej.

Joaś ale Martynia dzielna :) Zazdroszczę przedstawień w przedszkolu. U moich chłopców nie wiem dlaczego nigdy nic nie organizują dla mam. Jedynie w grupach robią jakieś prezenciki dla mam :/ Trochę mi żal bo to musi być cudowne uczucie jak dziecko występuje specjalnie dla Ciebie. Ja chyba jeszcze nigdy tak naprawdę nie odczułam żeby to było moje święto bo mąż nie dba o to żeby dzieci coś dla mnie przygotowały. Jedynie kupuje jakąś czekolade i każe dzieciom mi zanieść :( Ach... Szczerze mówiąc nie lubię tego dnia :(

Badi to widzę że Twoja córa starsza od Stasia o jeden dzień bo Staś w niedzielę kończy 6 lat :)

Pawimi trzymam kciuki o pomomyśle zakończenie się tych wszystkich rodzinnych spraw.

Dla reszty całuski :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry