• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wszystkim Mamom slonca, pogody ducha, pociechy z dzidziusiow tych malutkich i tych trooooche starszych. Wszystkiego naj!!!!!!!!!!

Pozdrawiam :-)

reklama
cześć kochane-ja dzis wstała o 7 połamana,obolała..nie wiem co się dzieje-czuję sie jakbym kijem dostała,jakby mnie grypa brała,jakby zakwasy-nie wiem jak to opisać...tyłek,uda,łydki,krzyż,plecy-wszystko mnie boli......

zawiozłam dzieci i poszłam sie połozyc i zasnęłam...teraz jakby troche lepiej...korcił mnie gripex ,ale nie biorę...za tydzień z groszem test więc nie bede brała leków-wypiłam herb.z cytryną ,teraz odebrałam Domisia ,resztką sił podjechałam po włoszczyzne i wstawiłam rosół...

Bedi fajnie,ze wleciałas ,miłego urzadzania domku :))

Joaś- przeurocza ta malutka Martynka Twoja:)))
ukochaj :*
a jak Karolinka po zabiegu???

Weroniczka- tulę....może mąż kiedys doceni Twoje starania i dostaniesz np .kwiaty od dzieci...

Cokies- ja również mocno ściskam i pozdrawiam-jakie imie dla synka ????? :))

Leah-a co u Ciebie??

Bedi-pytałas o Anaklim-nie,nie odzywała się....pisałam smaka nie odpisała...moze nr zmieniła...

Pawimi- śliczności z Ciebie i ta wiosenna sukienka :))

Zuz Inka- a co tam u Ciebie ??mąż jeszcze jest ??:-p

Wiesz mama tu nie chodzi o prezent, który ktoś kupi ale o coś tak szczerze od serca. Coś co zrozumią dlaczego robią. Z miłości i szacunku :) No cóż... zawsze w ten dzień łapię takie doły. Dobrze że jutro będzie lepiej :)
Życzę zdrówka kochana.

Joas,

slicznosci Martynka :)) Tysiace buziaczkow :))

Weroniczka,

wiem o co Ci chodzi, u mnie z tym roznie, w jedno swieto tak samo, innym razem zaskoczenie- np. dzisiaj sniadanko do lozka.. Przykre wlasnie jest to, ze mezczyzni nie dopilnuja, nie pomoga dzieciom, w koncu to oni powinni nauczyc czym tak naprawde jest to swieto, jakie jest wazne.. Sciskam Cie kochana, wspaniala Mamusiu :tak:

Mama05,

tule mocno, choc ja dzis w nie lepszej kondycji wstalam :-D Wczoraj Amelka usnela nam w drodze powrotnej z placu zabaw i zakupow, wozek zapchany siatkami, Marcela u meza na rekach, a Amelka u mnie hi hi.. Myslalam, ze do domu nie dojde z tym slodkim ciezarem :-D Dzis ledwo wstalam i czuje sie jakby mnie czolg przejechal.. Zycze zebys szybciutko wrocila do formy:tak:

Maureen- no to mieliscie przeprawe;)) a jak to sie mówi-dzieci śpiące są o połowę cięższe:)

my własnie z placu zabaw wrócilismy,dzieci na ogrodzie futrują słodkie
ja biorę się za obiad -zaraz bedzie mąz i jedziemy do ogrodniczego po piwonie:):):)))

A mnie dopadlo przeziebienie, bleee... Katar ogromny i glowa peka, na dodatek leje u nas caly dzien z przerwami..

Co pysznego dzis przygotowywalas na obiadek Mamo05? U nas dzis rybka smazona, ziemniaczki i salatka z ogorkow z cebulka, mniam..

Gdzie pouciekalyscie Dziewczynki ? A no chyba, ze swietujecie :tak:;-)

Maueen ja dzis nie miałam ani weny ani siły na obiad -zrobiłam rosół gotowany na wolnym ogniu bo nie mam apetytu i piłam rosół z kubka..
tak więc mąż miał dzis tylko zupe na obiad-ale był na kurczaku gotowany więc pojadł mięska..

zdrówka kochana...mnie trochę gardło boli..

Ewunia-jak tam humorek???????

reklama
Hej! Zaglądam ale nie mam sił odpisać.
Podczytuję Was i podziwiam jak sobie radzicie pięknie. Tulam smutaski!!!

U nas dzień zaczął się nerwowo, potem było miło i pięknie, teraz znowu nerw mi wraca bo Dominika przemęczona wyje w łóżeczku już dłuuuugo i nie uspokaja się nawet jak przy niej jestem - wtedy bardziej się nakręca! Chłopcy marudzą trochę a ja nie mam sił.

Dostałąm dziś od chłopców prezenty i wierszyki mi powiedzieli :tak: Dominisi prezentem był sen do 7.30 bez pobudek.

Potem byłąm u mojej mamy z kwiatkami i na budowie :) Tam pięknie się dzieje!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry