• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzien dobry ;-)

Mama05,

kolezanka byla, przyjechala ze swoja 4 letnia corka i zeszlo do.. 21.30 :szok:
Oczywiscie Amela z Lucja sie rozszalaly i ciezko bylo potem mala wyciszyc przed spaniem.. Ale nic to. Aukcje wystawione, trzeba sobie pomagac, nie? ;-):-D

Ewuniaf,

trzymaj sie Babeczko dzielnie, choc wiem ze to nielatwe. Odpisalam.
Za komplementy dziekuje :zawstydzona/y:

Kobitki, macie juz prezenty na Dzien Dziecka dla swoich dzieciaczkow ?
Ja jeszcze nie mam :-( i cienko z kasa teraz, wiec nic ekstra niestety sie nie trafi..

reklama
Wiem coś o braku kasy... My też nic extra nie szykujemy. Za to nasza babcia dała nam pieniązki na to byśmy na dzień dziecka maluchom kupili coś do ogrodu - są już dwie huśtwki, piaskownica, zjeżdzalnia i drabinki. Myslimy czy takiego konika nie kupić zeby Kasia z Michałem mogli się razem bujać...?
Asia. Maureen dziekuje....

Ostatnia edycja:
Asia,

domek kupilismy rok temu Amelce na urodziny i szczerze mowiac to szalu nie ma :eek:
Myslelismy o duzej, rodzinnej trampolinie, ale taka porzadna to spory wydatek i chyba bedziemy musieli sie wstrzymac z tym na razie, choc wiem, ze Amelka bylaby wniebowzieta a i Paula by poskakala z checia ;-)

Ewuniaf,

buziaczki *****

jestem już -byłam po spozywkę w Lidlu i po kwiaty w centrum ogrodniczym-zaraz ide wkopać 2 piwonie i 5 kwiatów do 2 doniczek na tarasie :)

Maureen- nie zawsze jest kasa,ale zawsze jest rodzicielska miłość....kup duży brystol i farby i jak masz kawałek ogrodu to razem namalujcie jak kto umnie swoją rodzinkę-wyrzuć husteczki won i niech sie dzieci wybrudzą-lepiej beda pamiętac taką zabawę z rodzinką i za małą kaskę :)))))
oby pogoda dopisała-mówię Ci bedzie uciechy ,ze hoho...a potem jakieś słodkości do przegryzienia:)

Ewunia-lecę ,pedze czytać :)

Asia-jak dziś samopoczucie ???

mama tez myslalam ze porobie coś w ogródku ale leje od dwóch godzin
zaraz M. wraca i ja ide sie szkolic!!! a pomysl z brystolem i farbami bardzo mi sie podoba!!!

Mama05,

fajny pomysl :tak::-) Moze po poludniu tak podzialamy, oby pogoda byla :tak:
Na rano juz wyszukalam cos innego - w Central Parku ma byc impreza dla dzieci, dmuchane zamki, zawody sportowe itp. Mysle, ze to tez im sprawi troche radosci, wiecej niz kupne zabawki. A na trampoline dozbieram do wakacji :-D

Zbieraj maureen zbieraj. My tez jakiś czas temu mysleliśmy o trampolinie ale na razie to za duzy wydatek... Dzieciaki by szalaly z radosci jakby trampolina byla. Mi się marzy taki duzy basen do ogrodu!!!

reklama
ewuniaf,

my mamy maly ogrodek, na basen nawet miejsca nie ma, pomijajac oczywiscie taki dzieciecy dmuchany :-D A trampoline kupimy, tylko niestety troche pozniej, ale coz, takie zycie..

Moje przeziebienie sie nasila, kicham i prycham jak smok, a glowa peka.. Nie chce mi sie nawet obiadu zrobic :zawstydzona/y: Wymyslilam gofry ze smietana i truskawkami, bo mam akurat w domu, swiat sie nie zawali chyba jak obiad bedzie ..deserem w istocie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry