• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

rozpisałyscie sie kochane:))))

ja juz zmykam na dzis więc przespanych nocy życzę...
jutro rano jedziemy do Ikea wiec wlece dopiero po 16.oo

Pawimi-dobry Twój syn z tymi przygotowaniami na przyjście dziewczyny:)))

Maureen-jak u Ciebie na froncie????

Joaś- jestem z Tobą..wiem jak to jest jak dziecko w szpitalu-&&& za Bartusia,zeby dał radę...

Leika-gdzie jesteś??
Iza------"-------??
Weroniczka----"---??
Anna.S--------"----???
Izulka------"-------??? jak Hania?

Cokies- &&&&&&&&& za syna-bedzie dobrze-najwazniejsze ze ma pomoc i wsparcie w Was!!
Leah-wij gniazdko,wij:))
Ewusek,Asia-fajnie,ze choc na chwilę wpeciałyscie:)))

zmykam kochane bo padam..pozostałe mamuśki kochane ściskam:)

reklama
pobudka dzis o 5.55:-( Ala juz spać nie chciała więc małzon ją wziął do duzego pokoju ale po paru minutach juz byli u mnie z wielką nowiną!!!!!!!!! Ala zrobiła sama siku do nocnika!!!!!!!!!!!!!
to ja cholerka od 2miesięcy sadzam ją regularnie i ucze co i jak a prosze tatusiowi zribiła taką niespodzianke!!!!!!!!!:-)

wczoraj kwiatków nie sadziłam bo zimno było ale dzis od rana słoneczko swieci wiec po sniadaniu biore się za robote

Pawimi nieźle z Twoim synkiem... a ze oszukuje to juz jego sprawa:-) a moze to własnie mobilizuje chłopaków do bycia takim jakim chce być.
mój wczoraj przyszedł po północy lekko podchmielony i zadawał mi pytania o miłosci... skąd wiadomo ze to jest to.......... matko jedyna jakie to trudne pytanie!!! czyli Starszy się zakochał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może teraz w koncu weźmie się za siebie..

Joaś śle dobre fluidy do Was!!
Mama05 a co TY tak piwkujesz ostatnio;-)?

zaraz mąż wybywa na uczelnie wiec do wieczora sama z dziecmi... co by tu na obiad zrobić??? a Wy co robicie?

Dzień dobry!
Bartuś od dzisiaj rano w domu - ach te wymagane 3 doby w szpitalu:crazy: Jeszcze nie ma wszystkich wyników - nie ma też wszystkich badań - usg stawów bedzie miał 24 maja. Ma skierowanie do poradni genetycznej i choroby mięśni bo ma podwyższone enzymy mięśniowe :-( Niestety mamy młyn. Karolki zabieg operacyjny przeniesiony na 23 maja.
Cokies - płacz kobietko, kiedy trzeba teraz masz większe prawo, najważniejsze że Alek się przełamał, że miał sukces
Sempe - gratuluję siusiu Alicji do nocniczka
Pawimi - rzeczywiście - oszukuje na dzień dobry ;-) No ale nie chce oszukać - po prostu sie stara jak może - najgorzej, ze im później przechodzi staranie.
Leah - uwielbiam wicie gniazda
Ewuniaf - bywa tych trochę smutków
A u nas Biały Tydzień za nami, akcja "śniadanie" zakończona, jutro pielgrzymka dziękczynna i ... za dwa lata znów to samo :-D
Sciskam i milego weekendu :-)

Hej, wpadam na chwilę
Mój Stachu ma 12 urodziny dzisiaj i imprezę rodzinno - koleżeńska. Lecę do kuchni :)
Dzisiaj jeszcze ćwiczę z Zuzią i jedną dziewczynką psalm na jutrzejszą rocznicę Komunii. Szkoda, ze będzie lało. Niestety jak rok temu :(
Muszę potem Wam opisać historię z moim synem. Pozytywną ja najbardziej. ale to później, pa

Hej dziewczynki.

Jak Wam mija dzień? Pewnie spacerowo :)

A ja mam problem. Kiedyś Tadeczek powiedział jakies przekleństwo. Na moje pytanie skąd je zna odpowiedział że od złego pana. Upomniałam go żeby nie gadał głupot. Kilka dni później Staś wyjechał mi z podobnym tekstem, że jakiś pan co kopci papierochy nauczył go brzydkich słów. Upomniałam go żeby nie kłamał bo Staś ma tendencję do wymyslania różnych historyjek. Ale dziś Tadeczek znów bardzo brzydko przezwał Stasia. Więc się go pytam skąd on zna takie słowa i kto nauczył tak mówić do innych. Tadzio stwierdził że zły pan, który kopci papierochy. Najpierw nie uwierzyłam ale po chwili przypomniało mi się o tych opowiadaniach chłopców z przed kilku dni. Zaczęłam więc wypytywać najpierw Tasdeczka ( tak żeby Staś nie słyszał) o tego pana. No i Tadzio powiedział mi w którym miejscu ten pan stał i jak kazał mu mówić brzydkie słowa. Ze palił papierosy i jemu kazał. Potem zapytałam o to samo Stasia i on opowiedział mi właściwie taką samą historię i wskazał to samo miejsce co Tadeczek. No i teraz martwię się bardzo i nie wiem co z tym zrobić. Chyba nie wymyślili sobie tej historii. bo gdyby to opowiedział sam Staś pewnie bym nie wierzyła zbytnio ale skoro to samo mówi Tadeczek to jest to bardzo prawdopodobne że to prawda. Muszę w poniedziałek porozmawiac z Panią Elą z przedszkola i dowiem się czy moim chłopcy w tamtej części ogródka bawili się razem kiedyś. Mówię Wam dziewczyny nie mogę przestać o tym myśleć. Ach...

witajcie..
Weroniczka- musisz koniecznie to wyjasnic-teraz świrów nie brak ,wiec może faktycznie jakis gości ich tego nauczył...
Zuza kiedys powiedziała do Dominika spadaj...takie słowo mogła usłyszeć w przedszkolu od innych dzieci ,ale skoro Twoje dzieci powiedziały gorsze słowa ,które raczej nie usłyszały od innych dzieci to wyjaśnij kochana koniecznie -dla spokoju ducha i bezpieczeństwa dzieci!!

Sempe- aaa,pije piwko bo cały czas tylko sobie odmawiam ..bo ciąża ...bo ciąża...a ciąży brak więc jak mam ochote to piwkuję..:)

my dzis od rana pojechalismy do Ikea-zakupy udane..
potem do ogrodniczego po 6 krzewów-już są wkopane..

zaraz jedziemy do Leroy M.po rzeczy do ogrodzenia drzewek...

dzis intensywny dzień mamy-pogoda ładna to trzeba korzystać-od jutra ma padac do środy albo dalej wiec trzeba sie brać do pracy..

pozdrowienia dla Was kochane :):**

weroniczka oj to niedobrze, moim zdaniem przydałoby sie to sprawdzić, może udało by sie tego pana spotkać i coś zadziałac w tym temacie, to na terenie przedszkola?? bo jeśli tak to może do dyrekcji a jak nie to samodzielnie albo mąż....

maureen współczuję tego wstawania, pewnie cie nie pocieszę, ale to minie, jeszcze niedawno ja wyłam z niewyspania, bo mały wstawał między 5.30 a 6.00 i jeszcze kilka razy pił w nocy mleko wrr... i nie wietrzyłam jakoś specjalnie, nie wyciszałam specjalnie i tak samo minęło, teraz chwilowo wstaje nawet po 8.00 jak na złość, bo teraz ja będę dziewczyny rano prowadzać i pewnie będę musiała go budzić...:cool:

dzięki za odzew odnośnie mojej 6-latki, ja doskonale wiem, że decyzja nalezy tylko do mnie, chciałam sie wesprzeć opinią poradni a oni napisali to co wiem odnośnie umiejętności a to co mnie najbardziej interesowało, czyli sfera emocjonalna z ich opisu nie wniosła nic, pani psycholog napisała, że konieczne jest powtórzenie badania, bo dwa testy wyszły jej zupełnie różnie....:crazy: ja psychologiem nie jestem, niestety i jedyne co mam to matczyna intuicja, no nic jakoś damy rade.

zuzia ładnie :tak:

dziewczyny powiedzcie mi jaki jest koszt komunii pomijając przyjęcie? tak mniej więcej chociaż

ja tylko na klika sekund wpadam....dzis rano zajeta bylam i dopiero niedawno dosiadlam laptopa a od wczesnego ranca jestem na pelnych obrotach.
Weroniczka - koniecznie musisz ta sprawe pana wyjasnic, az mnie ciarki przechodza jak to czytam!

mamusiu - szkoda ze mnie do ikei nie zabraliscie bo mam kilka rzeczy do zakupienia i obstudiowania a jakos mi nie podrodze i daleko.

izulka - sto lat dla syna z okazji urodzin!

joas
- u ciebie ciagle wrze jak zwykle widze....

a to z dedykacja dla wszystkich mlecznych mamusiek :-D
Z serii "piersiowe akrobacje", czyli nietypowe pozycje w czasie karmienia piersią :-)

witajcie niedzielnie ;)

Pawimi-:szok::szok::szok::szok::-D no co to za pozycja!!ale widac ,ze dzidziasobie daje rade ...no tak-niektóre mamy staja na głowie ,zeby karmic dziecko piersią a i tak nie zawsze sie udaję..
nastepnym razem zabierzemy Cie do Ikei:):tak:

u nas pada jak zapowiadali-padało w nocy i siąpi teraz ...nici z grilla :confused2:

miłego dnia życzę i słonka choc trochę ..

Maureen-kochana jak tam nocki???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry