• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No to Izulka zrobisz super prezent dla calej rodzinki!!!!:-D dzieci na pewno beda zachwycone!!!!
My wszystkie zasmarkańce też idziemy zaraz na dwór!!! może coś podziobie w ziemi:-D

M poszedł rano do sklepu kiedy jeszcze spałam i przyniósł wielki kawał schabu. Zażyczył sobie na dzisiaj schabowe a do nich marchewke z jabłkiem no a zupke chciał pomidorową wieć i za to musze sie jeszczze zabrac....

Maureen, mama gdzie się podziewacie???

Weroniczka, Bedi, Sempe, Zuz-Inka, Cokies, Asia , Joaś ,pisać co u was!!!!

reklama
oj Joaś no to rzeczywiście masz problem z tą hulajnogą....
A jeśli chodzi o dzieci z sąsiedztwa no to tez niefajnie. Skoro wasze dzieci szanują trud sasiadów włożony w utrzymanie trawnika to i niech ich dzieci wasza prace szanuja!!!

I dziekuje bardzo ze trzymasz kciuki za moja prace!!!

kochane ,ja wleciałam Was wyściskac ,ale jakoś dzis weny nie mam na pisanie;/

niedawno wróciłam z przedszkola bo się zagadałam z jedną mamą ,biore sie za porzadki bo za chwilę po Domisia jadę...

Witajcie kochane.

mamo jak się dziś masz kochana?

Ja miałam weekend w biegu bo Stasio wczoraj kończył 6 lat i miałam imprezki. W sobotę dla jego kolegów a wczoraj dla rodziny. Przyjęcia bardzo udane ale dla mnie męczące ( ale przyjemnie męczące :-) ). Ten tydzień teżczeka mnie dość męczący bo dziś jak co poniedziałek jadę na gimnastykę ze Stasiem, jutro mam zebranie w szkole stasia na którym będziemy wszystko ustalać łącznie z profilem klasy. A w środę jak zawsze 1 czerwca dzieci w centrum uwagi oraz tradycyjne lody u kochanej mamusi z okazji również naszego święta :-) A że mama ma nas sześcioro to trochę tych lodów musi kupić :-).

Weroniczka, wszystkiego najlepszego dla Stasia! A Tobie kochana, wszystkiego najlepszego również. Właśnie rozpoczęłaś 7 rok macierzyństwa. Niech to będzie szczęśliwa siódemka!!!!!!

Nikt nie powiedział, że będzie łatwo :-D Mimo, że bywa bardzo trudno to i tak lubię być mamą.

Wczoraj Martysia miała taką intencję przed modlitwą: za nowego dzidziusia,,,, Cokolwiek to znaczy ;-)

Ostatnia edycja:
:-) Dzieci mają pomysły :-) Mi ostatnio Małgosia oświadczyła że chciałby mieć dzidzusia w domu.

I ja również uwielbiam być mamą i nie zamieniłabym tego na nic.

reklama
Joaś , Weroniczka jesteście cudowne!!!! Nawet nie wiecie jak dobrze jest was czytać kiedy poiszecie o macierzyństwie!!!!:tak:

Weroniczka 100 lat dla twojego synusia!!!!

Mama nie smutkaj się!!! Cokolwiek się stało wiedz że jesteśmy z tobą... Mocno tulę:tak:
Bedzie dobrze!!!

Hania leży na podłodze i szaleje... Dzisiaj zaczela pełzać!!!:szok: teraz pełznie ale w tył... Ciekawie kiedy załapie zo to się da robić do porzodu:-D

Dziewczyny gdzie wy wszystkie jesteście????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry