• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś- dziękuję Ci siostro moja kochana :))
wiesz,ze chetnie bym wleciała do Ciebie-pogadała,popłakała sobie...poszła na spacer z Arturro ,żebyś Ty mogła sobie zrobic maseczkę :))
ukochałabym słodką Martynkę
i dzielną Karolinkę
pobawiłabym się z Bartusiem
pograła w piłkę z Marcinkiem...

woskuje nogi i ide z Zuzą na rower-miała dziś wyciczke do Poznania ,ale nie chciała jechać bo się bała-miała byc wycieczka tramwajem...;/

reklama
No tak mamo05, rozumiem obawy Twojej córeczki
Woskujesz powiadasz?? Ja musze jakiś krem, bo żylaki mam duże. O... Arti się obudził. no to na razie kochane :-)

JOaś ja już nie wiem co robić. Rozum mi podpowiada żeby jej nie puszczać a serce żeby jechała. To ostatni czas który spędzi ze swoimi koleżankami przedszkolnymi. W tamtym roku jej nie puściliśmy właśnnie z powodu tych duszności,teraz jak bym jej nie puściła to siezapłacze.....
NIc... pojdziemy do lekarza zobaczymy co powie....:tak:
My bardzo czesto jeżdzimy w góry z dzieciakami. NIgdy nie było na wyjazdach nocnych problemów. Z drugiej strony też nigdy nie było z nią problemów o tej porze roku a tu co?? Nagle atak gorszy niż wszystkie od co najmniej roku... Biedna ta nasza córcia. Ciągle tylko powtarza ze ona juz nie chce kaszleć:-(:-(:-(
Testy skórne miała robione jak miała 15 miesięcy i jak miała 3 latka. Nie wiem na ile miarodajne sa te testy ale wtedy wyszło że uczulona na pierze, wełnę i białko mleka krowiego. Za to ujemne były roztocza, kurz, pleśnie i sierści. Choć z tymi sierściami to chyba tez nie do końca tak bo jak kupiliśmy świnkę morską (kasia bardzo chciała zwierzątko- wynajmowaliśmy mieszkanie wiec wzieliśmy mała świnke) to dusiła się cały czas. Oddałam świnke i dziecko przesstało sie dusić....

A pytałaś jakie prace dla twoich dzieci. No ja myślałam o jakiś ogrodowych. Jak macie duży ogród to na pewno jest co robić. Nie wiem, grabienie po skoszeniu trawnika, pielenie....

No a Kasia też lunatykuje. Przychodzi do nas do pokoju rozmawia z nami na niestworzone tematy a potem nic nie pamięta :)

Mama 100% zgadzam się z Weroniczką - jesteś jedyna w swoim rodzaju... I nie poddawaj się, ja wiem ze ci ciezko, ze masz tego dość że cały czas miesiąc w miesiąc nic się nie dzieje....Ja nie bede ci mówić co "powinnaś" zrobić. Ty sama wiesz co jest najlepsze dla ciebie i twojej rodziny. Myśłałaś o Fivet?? Może warto spróbować...
Całym sercem cię wspieram. Naprawde trzymam kciuki. Nic jeszcze nie jest przesądzone. Może @ wcale nie przyjdzie.
Jeśli chodzi o szukanie pracy to wiem o czym mówisz." A ma pani dzieci?? A ile ma pani dzieci?? A mąż pracuję? A ma się kto zająć dziecmi kiedy zachorują?? A zamierza miec pani wiecej dzieci???" Słyszałam to już tyle razy że brak mi słów. W Polsce to chyba jednak jest tak Ze jak chcesz mic prace to nie rodz dzieci.....

No a teraz widze rozmawiacie o depilacji!!! Cholercia ja czasu normalnie nie mam na doprowadzenie się do porządku!!!!

Cała trójka w domu Hania ciągle na mnie wisi michał ciągle coś chce jedynie Kasia sie ładnie bawi

No nic... nikt nie pisze- wszystkie uciekłyście...
Właśnie dzwoniłam do poradni dzieciecej. Nasza pani doktor jest do 12,30 wiec zbieram sie z dzieciakami i jade do lekarza...

Pewnie wróce na bb dopiero wieczorkiem wiec dla wszystkich dużo słonka i radości!!!!

Ostatnia edycja:
Ewunia- a co to Fivet??????????????

i dziękuję za wsparcie :**

tak,ja sobie nogi i bikini woskuję juz wiele lat i bardzo mi to odpowiada-jeśli chodzi o ból to ja juz go nie czuję:)

Zuza smigała na rowerze,ale jest tak grąco,ze wróciłysmy na ogród w cień...na soczek i rozmowy..
pyta sie mnie-mamo,o czym pogadamy?? :)))
uwielbiam te moje dzieciaki:))
wczoraj tak samo pytał mnie Domi...

i rozmawiamy o "życiu" :)))

tak więc biore soczek i smigam na koc pogadać :))

Ewunia- powodzenia u lekarza ..oby Kasia mogła jechać ...&&&

Ewuniaf- rzekomo testy skórne są miarodajne w starszym wieku a młodszym właśnie powyżej 3 lat nawet to się z krwi robi.
Ogród mamy nieduży i zero rabatek. Koszą nawet sami - z przyjemnością:tak::tak::tak:

Upsss posta mi zjadlo wrrrrr

A wiec jeszcze raz:

Ania pojechala dzis na wycieczke do Krynicy ale nie wazne gdzie wazne czym POCIAGIEM :-D a tylko 5 dzieci z 18 jechalo wiec nie lada atrakcja
Krzys jutro jedzie lokalna ciufcia na piknik w gorach
Maciej dostal na urodziny DVD z ulubiona Myszka Miki z play hause disney...i nie mam jak sie dopchac do TV bo oglada na okolo izna juz na pamiec

Mamo tulam Cie kochana i poprawy nastroju zycze, Tys wielodzietna na wskros wiec czemu chcesz nas opuszczac???
A jak nie masz co robic to wpadnij do mnie bo mam ogorki do plewienia...a nie lubie tego zajecia

Ewunia a twoja Kasia korzysta z babyhaler? pomaga w momentach gdy choroba jest zaleczona i trzeba tylko podtrzymac leczenie, wpsikujesz lek dziecko robi 7-10 oddechow i juz. Ja sie bez tego nawet na dzien nie wypuszczam. Flexitide do tego urzadzenia jest tez za 3 zl a berodual okolo 50 zl 60 dawek

Asia zaproszenie wyslane ---> zapraszamy na :ninja2:

Pozdrawiam

reklama
Leika- cześć ,mam nadzieje,ze dzieci juz zdrowe...
jak Twoje samopoczucie...jeszcze troche i połówkowe :)

dzięki za buziaka :)

Ewunia- co to Favit???spróbuję wszystkiego.....

Zuz Inka- dzięki za utulenie...
a u Was juz ustalone,ze za miesiąc zaczynacie???:) a Ty jak długo starałas się o dzieci??? w pierwszych cyklach zachodziłaś ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry