izulka15
Fanka BB :)
Hej, kochane
cały tydzień nie mam kiedy siąść do komputera, praktycznie nie chodzi
.
Takie zalatane różnymi sprawami dni, mam nadzieję, ze może jutro pojutrze coś więcej popiszę. Poza tym stęskniłam sie i nie wiem co się dzieje u Was
. Ja tylko wspomnę, że mój mąż reaktywował po moich prośbach swój zespół. A teraz chłopaki wciągnęli mnie do składu
no i są proby. A jeszcze do tego prawie wszyscy razem śpiewamy w kościele i dzisiaj jeszcze była próba na jutrzejszą Mszę.
Ale ściskam Was serdecznie i mocno.
I witam nowe mamusie :-)
Pędzę spać , dobrej nocy
cały tydzień nie mam kiedy siąść do komputera, praktycznie nie chodzi
. Takie zalatane różnymi sprawami dni, mam nadzieję, ze może jutro pojutrze coś więcej popiszę. Poza tym stęskniłam sie i nie wiem co się dzieje u Was
. Ja tylko wspomnę, że mój mąż reaktywował po moich prośbach swój zespół. A teraz chłopaki wciągnęli mnie do składu
no i są proby. A jeszcze do tego prawie wszyscy razem śpiewamy w kościele i dzisiaj jeszcze była próba na jutrzejszą Mszę. Ale ściskam Was serdecznie i mocno.
I witam nowe mamusie :-)
Pędzę spać , dobrej nocy
a wczoraj kuchnię pucowałam.
i ze absolutnie nas na to nie stac, a oboje pracowalismy i naprawde nie zle zarabialismy ale teraz to naprawde przesada....3sztuki, rany nigdy bym niepodejzewała
.Pewnie większość potrzebych nam rzeczy dla małego będzie trzeba kupić jak dostaniemy pieniążki z ubezpieczeniai becikowe.Dobrze że znajomi zaoferowali dać mi łóżeczko.Wózek mam ale spacerowy i myslałam nad kupne miekkiej gondolki .Problem mam tylko z fotelikiem bo nie wiem czy będę miała kase by kupic go przed urodzeniem synka tak bym miała go w zym przewieść.Hmm będę jeszcze musiała zapytac sie kogos z rodziny czy nie będzie miał.Choć kurcze wiekszość ma juz dzieci w wieku moich córek