Pawimi,
ja mam kochana do Ciebie pytanie z zupelnie innej beczki - czy mozesz mi tak orientacyjnie napisac ile kosztuje u Was KitchenAid Artisan mixer ?
Marze o takim od kilku lat
Kitchen Aid food mixer Kitchen Aid food processor. on eBay (end time 16-Jul-11 13:11:59 BST) ale cena wciaz za wysoka jak dla mnie....
kochana sam mixer kosztuje okolo $300 zaleznie od panujacej mody na kolor, sklep skad kupujesz (bo wiadomo w bardziej ekskluzywnym miejscu ten sam przedmiot jest inaczej podany zatem i drozszy), promocje przedswiateczne itd natomiast przystawki ktore w tym linku wkleilas i sa dolaczone w tejze aukcji okolo $100-150 i zawsze kupuje sie je osobno. Mikser potwierdzam rzecz prawie niezbedna w nowoczesnej kuchni, sama go oczywiscie posiadam od jakis 15 lat i ciagle dziala i wyglada jak nowka - doslownie jak wczoraj zdjety z polki sklepowej. Sprzet niezdzieralny, stoi na czolowym miejscu w mojej kuchni i szczerze? nie wyobrazam sobie go nie posiadac. Kochana moja jak Ty tworzysz te swoje cudenka i slodkosci bez tego sprzetu ?

moj podziw siegnal zenitu bo bylam przekonana ze MUSISZ posiadac odpowiednie osprzetowanie.

Powiem tak, jesli mozesz wziasc w sklepie na niego kredyt to bierz...polecam calym sercem nawet jakbys miala go splacac do usr...nej smierci

komu jak komu ale Tobie ten mikser jest potrzebny.
A tak w ogole to glowka do gory, bo widze ze znowu doly zaliczasz calkiem moze nie potrzebnie.Przetarg przetargiem - nie pierwszy, nie ostatni a jak Ty sie bedziesz zalamywac zaraz na starcie dzialanosci biznesowej to faktycznie daleko z takim podjesciem nie dojdziesz. Porazke prosze otrzasnac i brac sie do dzialania dalej, takich przegranych jeszcze wiele przed Toba a Ty musisz byc silna.
A ja spedzilam milo popoludnie na baby shower swojej znajomej - bedzie miec blizniaki, dwoch facetow a juz maja 18 mc coreczke, wiec szykuje im sie niezly mlyn. Dostala cala mase prezentow i pozytecznych bzdurek. A teraz lece wrzucic cos na grilla bo rodzinka glodna

Milego weekendu;-)