• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie piatkowo-pierwsza;)))) bo Ewunia pewnie jeszcze spi:))))))))

Ewunia- ja też Cię uwielbiam kochana
a194.gif

fajnie,ze sobie podrinkowałaś -należy się trochę luzu wielodzietnej :)))
ściskam .

Pawimi-obiadek widzę pierwsza klasa
c005.gif

ja wczoraj musiałam po dobroci oddac lapka mężowi bo cos do pracy robił i tak nagle zniknęłam
c023.gif

deszczowe buziaki przesyłam ,smacznej kawki zyczę!

ZUZ INKA JAK U CIEBIE???????????Testujesz??????? ja tu z nogi na nogę dreptam
c007.gif
c007.gif

reklama
A ja druga się dziś witam :-)

Dziś mam dzień wolny od Nadii. Siedzę tylko z moją trójeczką :-) Ale też nie za długo bo o 16 odstawiamy ich do moich rodziców na noc a sami wychodzimy z przyjaciółmi do restauracji na miłe pogawędki :-) Ale się cieszę :-) A do tego idziemy do restauracji szwagra więc bedziemy miec zniżki na kawusię i drinki :-)

a ja jak zwykle wtrace trzy eko grosze i powiem ze lecze zapalenia ucha wylacznie bez antybiotykow ;-) Dla mnie lekarz np. pediatra ktory dziecku na dzien dobry wciska antybiotyk na zapalenie ucha bedzie zawsze lekarzem u ktorego odbylam wlasnie ostatnia wizyte w swoim zyciu.

Jak my się świetnie rozumiemy w tych sprawach :-) Popieram w 100 % :-)

Witam i ja piątkowo :))
u mnie dziś placki ziemniaczane i kilka takich dla mnie z cukini i marchewki czyli mega warzywne :))
ostatni dzien wolny potem cały weekend w pracy i bedzie nie miło bo nie zgodziłam się iśc dziś do pracy bo zadzwoniła mi nagle kucharka nie pytajac czy mogę itp będą nawet nie miła powiedziałam ze mam wolne zaplanowane i tyle bo jak by w dzień zadzwonili to moze i bym się zgodziła ale kurde o 20 30 bądz jutro w pracy bo jest ruch a ja musze nadrobić to i tamto a ja kurde jak nadrabiam w tyg będąc sama to jakoś sobie daje rade a ona jest niby tam szefowa hehehehh
więc pewnie czeka mnie nie miły weekend

cokies super foto
Magda twój brzusio tez ekstra
Sempe zdrówka dla synka ale sie mu paskudztwo przyplątało bądz twarda na wyjezdzie
mnie czeka nalot teściów za tydzień :szok::szok:

Witam

Pawimi i ja jestem podobnego zdania co do antybiotyków.Ja mam właśnie taka doktorkę :-) I oje dzieci antybiotyków nie widziały już baaardzo dawno.NA SZCZĘŚCIE STARSZA JUŻ PRAWIE WOGÓLE nie choruje więc wystarcza domowa metoda duuuzo wit C i od lekarza daje groprinosin.Młodsza za to jak choruje to u nas tylko inchalacje ze sterydem Pulmicort działają +lek przeciw wirusowy i CLARITINA którą ma właczoną na stałe.o zawsze pomaga.ntybiotyk to ostateczność.

Cześć,

U nas zimno, szaro-buro i leje... 14 stopni! Super, jak na środek lata!!! :dry:

Madzia - ślicznie wyglądasz, brzuszek okrąglutki i nie taki wielki jak na 32 tygodnie :))

sempe - zdrówka!
I udanego wyjazdu życzę :)

Weroniczka - bawcie się dobrze :))

agatulka - uwielbiam placki cukiniowo-marchewkowe i często je robię w sezonie :tak:

leika uu taka temperatura jest na zewnątrz? bo ja jeszcze nie wychodziłam a w domku jest calkiem ciepło.
Dzisiaj sie nigdzie raczej dzis się nie ruszam jak tak chłodno jest ;-)

witajcie:-)

walcze nadal z gardłem a u Starszego bez zmian i wychodzi na to ze nawet z nami nie pojedzie co mi się wcale nie uśmiecha!!! jak ja mam 18latka na tydzien samego zostawić w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry: chata będzie fruwać:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

akurat ex tesciowa wyjezdza jego ojciec jak zwykle czasu nie ma a moja mama nadal nie funkcjonuje po wypadku ( no własnie chyba Wam nie pisałam - tydzien temu spadła ze schodów nic nie połamala ale zbite ma całe ciało.. najbardziej twarz i noge:no:)

pogoda do dupy, od wczoraj mam w duzym pokoju suszarnie i nic nie schnie!!!! a na dworze leje i leje i leje..

Auto naprawione czekamy na kase z ubezpieczenia....

lece odkurzac i cos na obiad myśleć...

pozdrawiam wszystkie!!

Witam sie i ja kochane,

wciaz mam jakies problemy z netem od wczoraj, nie tylko z forum, wiec to nie tu jest klopot.. teraz jakos ruszylo z kopyta, mam nadzieje, ze uda sie posta wyslac..

Sempe,

oj jak Ci wspolczuje tych wszystkich przejsc, nawet nie wiesz..tulam mocno :tak:
Zycze powrotu do zdrowka Tobie i synowi, oraz zeby maluchy nie podlapaly, tak jak piszesz. Oraz mimo wszystko wspanialego wypadu, dasz rade z nimi wszystkimi, bo Ty dzielna babka jestes i nie takie blahostki pokonywalas :-D
I ciagle czekam na nr konta kochana !!!

Pawimi,

czy mozesz mi poradzic jak wyczyscic eko sposobem ( bo chemiczne dzialaja nie tak jak oczekuje hi hi) baterie prysznicowa ?
Uwielbiam kotleciki z jajek, mniam.

Masz jakies wiesci od swojego synka wojaka ??

Mama05,

jak narazie dopadlam 1 kosmetyczke, ale powiedziala mi, ze szefowa zamawia wlasnie z USA te lakiery, bo ma tam jakies kontakty, wychodzi jej taniej.

Ja ostatnio mialam bardzo malo czasu przed wyjsciem, a wielka chec na ciacho, wiec zrobilam mega blyskawiczne ciasto z rabarbarem i truskawkami, proste i pyszne. Tu przepis :

Pokrojone i doprawione: Najłatwiejsze ciasto z rabarbarem i truskawkami

Cokies,

przepiekne zdjecia, to pierwsze mnie najbardziej zachwycilo :tak:

Magda,

Ty rowniez pieknie wygladasz w ciazy, uroczy brzusio ;-)

Weroniczka,

super takie wyjscie, zycze Wam wspanialej zabawy :tak:

My ostatnio tez mielismy zaplanowana kolacje ze znajomymi ( dla wszystkich czlonkow wolontariatu Time Banking i ich partnerow, wiec mialo nas byc ponad 20 osob), znalazlam nianie do dzieci ( a jestem w tym temacie bardzo wybredna :zawstydzona/y: )a tu klapa.. kolacja odwolana..:-(

Agatulka,

no to faktycznie, zaplanujesz sobie wolne, a tu wyskakuja jak diabel z pudelka, ze masz przyjsc do pracy, wrrr...pewnie bedzie troche nieciekawa atmosfera po weekendzie, ale nie przejmuj sie wcale :tak:

Ewuniaf,

usmialam sie kochana, wyszlo na to, ze zaczelas " pisac bzdury" jak to okreslilas kiedy napisalas do mnie, ze sie martwilas :-D:-D
Jak tam glowka dzisiaj ? Mam nadzieje, ze nie boli ;-)

Uciekam do maluchow, bo jak za dlugo siedze przy kompie, to sie awanturuja :-D
Milego dnia Babeczki :tak:

Maureen jak Ci paczke kolejną zrobie na Twoje zamówienie to Ci podam, pisalam Ci ze 30zł to zadnen koszt tylko przyjemnosc:-) mam nadzieje ze wszytsko Ci się przydało:-) dodatki do ciast może Ci potrzebne?? nie wiem jakie ceny u Was ale jakby co to służe pomocą!:-)

PS ja baterie i krany czyszcze octem:-)

reklama
jestem ,byłam na zakupach spożywczych w Poznaniu...matko jakie kałuże na drogach.....
ale coli i zdrowi dojechaliśmy-byłam z dziećmi..

Maureen- witaj i dzięki za fatygę z lakierami..dogadamy się z Pawimi i bedzie si :)
no i dzięki za przepis na ciacho :)
nadal zaciskam &&&&&&& za rozwój firmy Twojej..

Sempe no trochę nie halo jakby syn sam został....;/
nie wypoczniesz psychicznie bo ciągle myslami bedziesz w domu!...

Leika- witaj ;)

Magda czyli nie fajnie ,ze week,moze byc skopany przez atomsferę ...ale tupet miała,zeby tak pod ścianą Cie postawić-tak pozno zadzwoniła...ale dobrze,ze byłaś asertywna !

Weroniczka- przyjemności na wypadzie z mężem i znajomymi-mmmmmmm..jak miło:)

coś jeszcze miałam napisać i zapomniawszy;/

aaaaaaaaa-gdzie to nasza Ewunia??????
Ewunia-kacyk
c024.gif
c024.gif
c024.gif
:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry