Witam sie i ja kochane,
wciaz mam jakies problemy z netem od wczoraj, nie tylko z forum, wiec to nie tu jest klopot.. teraz jakos ruszylo z kopyta, mam nadzieje, ze uda sie posta wyslac..
Sempe,
oj jak Ci wspolczuje tych wszystkich przejsc, nawet nie wiesz..tulam mocno

Zycze powrotu do zdrowka Tobie i synowi, oraz zeby maluchy nie podlapaly, tak jak piszesz. Oraz mimo wszystko wspanialego wypadu, dasz rade z nimi wszystkimi, bo Ty dzielna babka jestes i nie takie blahostki pokonywalas

I ciagle czekam na nr konta kochana !!!
Pawimi,
czy mozesz mi poradzic jak wyczyscic eko sposobem ( bo chemiczne dzialaja nie tak jak oczekuje hi hi) baterie prysznicowa ?
Uwielbiam kotleciki z jajek, mniam.
Masz jakies wiesci od swojego synka wojaka ??
Mama05,
jak narazie dopadlam 1 kosmetyczke, ale powiedziala mi, ze szefowa zamawia wlasnie z USA te lakiery, bo ma tam jakies kontakty, wychodzi jej taniej.
Ja ostatnio mialam bardzo malo czasu przed wyjsciem, a wielka chec na ciacho, wiec zrobilam mega blyskawiczne ciasto z rabarbarem i truskawkami, proste i pyszne. Tu przepis :
Pokrojone i doprawione: Najłatwiejsze ciasto z rabarbarem i truskawkami
Cokies,
przepiekne zdjecia, to pierwsze mnie najbardziej zachwycilo
Magda,
Ty rowniez pieknie wygladasz w ciazy, uroczy brzusio ;-)
Weroniczka,
super takie wyjscie, zycze Wam wspanialej zabawy
My ostatnio tez mielismy zaplanowana kolacje ze znajomymi ( dla wszystkich czlonkow wolontariatu Time Banking i ich partnerow, wiec mialo nas byc ponad 20 osob), znalazlam nianie do dzieci ( a jestem w tym temacie bardzo wybredna

)a tu klapa.. kolacja odwolana..:-(
Agatulka,
no to faktycznie, zaplanujesz sobie wolne, a tu wyskakuja jak diabel z pudelka, ze masz przyjsc do pracy, wrrr...pewnie bedzie troche nieciekawa atmosfera po weekendzie, ale nie przejmuj sie wcale
Ewuniaf,
usmialam sie kochana, wyszlo na to, ze zaczelas " pisac bzdury" jak to okreslilas kiedy napisalas do mnie, ze sie martwilas

Jak tam glowka dzisiaj ? Mam nadzieje, ze nie boli ;-)
Uciekam do maluchow, bo jak za dlugo siedze przy kompie, to sie awanturuja

Milego dnia Babeczki