magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Dziewczynki dla tych co maja blisko do Łodzi i Łodzianek
Od dziś na zakupy do mega Rossmanna - Biznes w Onet.pl
Od dziś na zakupy do mega Rossmanna - Biznes w Onet.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agatulaka gdzie ty dokladnie mieszkasz? 

Szkoda ze tylko 10 dni wolnego dostaja, z czego pewnie 5 bedzie spal jednym ciagiem bo chyba od trzech miesiecy nie dane mu bylo sie wyspac. Juz sie pytal o swoje lozko hahahaha
Jego ojciec leci dwa dni wczesniej i spedzi z nim tam tzw. family day a ja lece na sama ceremonie, tzn w czwartek wieczorem i przespie tam jedna noc bo w piatek wczesnie rano rozpoczyna sie oficjalne zaprzysiezenie i to bardzo wczesnie rano ze nie ma takiego wczesnego samolotu. Moglam leciec jak jego ojciec ale nie chce tych maluchow zostawiac samych na dluzej bo juz rok szkolny sie zacznie w pelni i wolalbym byc przy Vincencie - to dla niego duzy debiut, 8 godzin dziennie w szkole przez 5 dni w tygodniu to duza zmiana emocjonalna dla takiego malego dziecka zwlaszcza po spedzonych wakacjach z siedzaca w domu matka a jeszcze gdybym wyjechala na kilka nocy to calkiem zachwieje mu jego uksztaltowana pozycje w jego mini swiecie. Obawiam sie ze za duzo zmian by mial do przezycia jak na jeden raz. Wolalabym tego uniknac i jakos to musze rozplanowac zeby dla wszystkich mnie starczylo ;-)

bo podłóg innych dzieci dziś, mała naprawdę super sobie radziła. Wiele maluchów ryczało, jak tylko mamy wyszły na chwilę do toalety...(...) ale bym zjadla jakas paste dobra do chlebaagatulka gdzie ty dokladnie mieszkasz?
![]()
pawimi - bardzo udany! Mała się świetnie bawiła i w ogóle na mamę nie oglądała ;-) jeśli wychodziłam na trochę z sali. Jeszcze kilka dni "z mamą" a potem mamy wyproszą na korytarze ;-) Od września pełen etat, cały dzień w przedszkolu. Na szczęście mała ma brata w zerówce, na końcu korytarza![]()

kochane u mnie tyle sie dzialo przez ostatnie 2 miesiace,ze ledwo zylam

jak to zlecialo...
co za duzo to nie zdrowo ;-) Gratuluje awansu, wierze ze masz obawy, to chyba troche takie meskie zajecie co? przynajmniej u nas w wiekszosci raczej mezczyzni trudnia sie maszynami cnc wiec musialas sobie zasluzyc ze szef cie tak wyroznil. Nie martw sie, bedzie dobrze, troche praktyki i sie przyzwyczaisz do nowej funkcji.