ewuniaf
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny...
czytałam wszystko ale nie mam sił odpisywać.... wybaczcie mi...jestem tak zmęczona że ledwie stoje i jeszcze ten ból głowy (aż mi sie ryczec chce)
Miałam byc w pracy na 4 godziny a byłam od 8 do 14. W tym czasie M. był z zakatarzoną Hanią w domu A i Miśka musiał zabrac ze żłobka bo mu katarek znów wrócił.....
Ten dzień nie należał do wyjątkowo udanych. Kocham dzieci i uwielbiam z nimi przebywać ale mając swiadomość że ktos obserwuje to co robie i mnie ocenia robie sie nieco zamknieta w sobie - mniej śmiała i wyszło na to że lepiej radziłam sobie w czwartek kiedy nie zaczełam jeszcze okresu próbnego.... No nic może jutro bedzie lepiej....
Scisakm was wszystkie mocno i życzę spokojnej nocy
czytałam wszystko ale nie mam sił odpisywać.... wybaczcie mi...jestem tak zmęczona że ledwie stoje i jeszcze ten ból głowy (aż mi sie ryczec chce)
Miałam byc w pracy na 4 godziny a byłam od 8 do 14. W tym czasie M. był z zakatarzoną Hanią w domu A i Miśka musiał zabrac ze żłobka bo mu katarek znów wrócił.....
Scisakm was wszystkie mocno i życzę spokojnej nocy

kurcze....no popatrzcie jaka niebezpieczna dla wlasnych dzieci jestem
Moze teraz jak przyjedzie na swoj urlop to tez kanapke dostane 

dlatego ida do przedszkola wyszalec sie,a co najwazniejsze stesknili sie za przedszkolem i ida z checia