• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Justyna-tak,Zuza się bardzo garnie do szkoły:)
dziś byliśmy własnie w szkole-obejrzała sobie klasę-zaklepała gdzie chce siedzieć..
poogladała salę komputerową,gimnastyczną,stołówkę,szafkę-otwierała i zamykała...każde dziecko ma swoja szafkę na kurtkę,strój na w-f i inne rzeczy..
przywitała sie z panią woźną...zobaczyła gdzie ma toalety itd....wyszła z mega usmiechem i zapytaniem kiedy już bedzie 1 wrzesnia....:)

Cokies- ukochaj słodziaka Michasia:) jak dzieci sie odnalazły w 1 pokoju??jest oki?

Weroniczka-kurcze,faktycznie drogo jak 36 zł za m...bo bedziesz potrzebowała ze 2 m pewnie+ robocizna to faktycznie-wyjdzie mi cena sklepowa...mam nadzieje,że znajdziesz coś ładnego na mieście...

jesoooo jak u nas goraco..pozamykałam rolety od strony słonka..rosołek gotowy..poodkurzałam dopiero bo wczesniej nie miałam siły...byłam po spozywkę..zapisałam dzieci na bilans 4 i 6 latka...
teraz ide pozmieniać pościel i wstawię pranie to migusiem wyschnie..

hahahaaha-Wisieńka pisałyśmy w tym samym czasie;)) tak dla Zuzy to wydarzenie -niedługo pakujemy plecak-pani wczoraj podała co maja dzieci zabrac na piątek;)
współczuje ,że Mała nie spi w dzień ,ale w takie upały mega ciężko się śpi....
a ja myślę kurka i myślę -mam nadzieje,że teraz my Was odwiedzimy :) bardzo bym chciała.....:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko a powiedz mi czy długo był na bezrobociu tzn. chodzi mi o zarejestrowanie w urzedzie pracy, wiem ze lepiej punktowane są osoby gdzie pracodawca zwalnia pracownika a nie na odwrót

mama dzieci moje szczęśliwe że mają Michasia w pokoju, na noc zabieram do sypialni i śpi w kołysce także na razie ciasno nie jest tzn. nie obijamy się łokciami ale jak Michaś podrośnie to pewnie będzie trza szukać coś większego ale na razie puściliśmy korzenie i jest nam tu dobrze
fajnie że Zuzi się spodobała szkoła bardzo się ciesze, niestety mój Alek nie cieszy się na zbliżający wrzesień :-(

Ostatnia edycja:
mama ty mysl intensywnie, bo po prostu musicie do nas przyjechać:-DRozumię, ze szkoła w porządku i Zuzia zachwycona. Tym lepiej jej tam będzie się zaklimatyzować. U nas dziś schab duszony ale w planach bo przy tym goracu nie chce się gotować. Może pójdziemy do restauracji coś zjesć wieczorkiem. Te wczorajsze konfitury mnie zabiły:-DMaciek tez trochę zdenerwowany szkołą. Nikogo nie zna i pierwszy dzień w Liceum będzie dla niego surwiwalem.No i ja tez pozmieniałam pościel i ide wieszac na balkonie.
Mila śpi:-)
cokis nie wiem ile był dokładnie ale niezbyt długo i przed on prowadził własną działalnośc. Nie wiem czy to takie samo dofinansowanie o jakie wy się staracie. Wszystko ponoć zalezy od gminy. On brał w gminie Bystrzyca Kłodzka, tez dolnośląskie:-)

A my w poniedziałek pierwsze szczepienie. Popłaczę się z kruszynka:-(

mamo u mnie w sklepie nie mieli takiego materiału ale jeszcze jest kilka w których może będzie. A jeśli chodzi o koszt materiałów razem z tym z allegro to zamknę się całkowice w 50 zł + robocizna.

weroniczka pokaż jeszcze raz ten płaszczyk może i ja się skuszę:-)

pawimi właśnie w tv mówią że zbliża się do was huragan Ariel tzn. do wybrzeży USA wschodniej części, nie wiem gdzie mieszkasz ale mam nadzieje że daleko od tej części

Weroniczka to jeśli ten z allegro jest taki ładny i wyjdzie go za 50 zł to zamów kochana ten:))bardzo bym chciała dla Zuzy czerwony płaszczyk w białe grochy....bardzo..a nigdzie takiego nie widzę..

Wisieńka no gorąco dziś okropnie...pościeli i pranie suche na wiór..
na mam wytopione ze 2 kg tłuszczu;)))
dobrze ,że choć wiaterek jest..

Pawimi widziałam w wiadomościach ,że Irena nadciąga na USA.....ma wiać ponad 200km na h to gdzieś koło Ciebie???
kurka te huragany!!

Cokies dzięki-Zuza zachwycona,ale czy zachwyt Jej się utrzyma to się okaże ..choć po wczorajszej rozmowie z wychowawczynią(babeczka koło 50lat) jestem pozytywnie nastawiona...:)
a Alek do I czy II klasy teraz idzie?
fajnie,że wszysto dało sie zorganizować i nie jest Wam ciasno:))
Ty musisz być fajną mamą wiesz
c007.gif
c033.gif

Magda jak się czujesz w te upały??

jA czuję się reelacyjnie bo siedze w domku i nigdzie nie wychodziłam.Rodzinka pojechała na basen kryty.
u MNIE W POKOJU(13 M2) chodzi wiatrak na maxa więc mam małą wichurke na wprost siebie heheheh
Na zakupy pojdę pod wieczór jak upału już nie będzie no i jutro chce zrobic to ciasto nasze watkowe z truskawkami i cięzko będzie jak piekarnik bedzie chodził bo pewnie zraz się gorco zrobi ech le mm taaaaak wieeelką ochote na ciasto że szok!!!!
A do tego jeszcze mniekatar dopadł i chyba jakaś mała infekcja bo nie za teges się czuję:crazy:

Magda to fajnie,że sobie radzisz...
ja pozamykałam rolety po tej stronie gdzie słonko i jakos dajemy radę ,ale w domu mam 25stopni!!:(

u nas na osiedlu radość -kilka domów dalej sąsiedzi po 4 czy 5 latach walki w osrodkach adopcyjnych doczekali się Niuni-Jędrzej 3 m-czy dołaczył do ich rodzinki:)
za godzine ,jak Tom wróci i zje to jedziemy nad jezioro z ekipą sąsiadów..

huragan Irene - tak, ma uderzyc dzis wieczor na polnocna karolina a przez weekend cale wybrzeze wschodnie lacznie w wielkimi metropoliami. Juz wczoraj governer stanu New Jersey kazal sie modlic...To kawalek ode mnie wiec nic mi - mam ndzieje nie grozi ale mam tam cala rodzine i znajomych. Nawet tu z forum jedna czy dwie kolezanko z tamtych stron. Az sie boje tego co sie w weekend wydarzy :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry