Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Vincent widac zasymilowal sie kompletnie w srodowisku szkolnym i podoba mu sie. Cieszy mnie to niezmiernie bo troszke sie obawialam jak to bedzie. Widac na zapas ;-) Fajnie tak jak rano obaj wysiadaja z samochodu i sami dzielnie maszeruja do szkoly, wchodza tymi samymi drzwiami a pozniej w srodku dopiero sie rozstaja kazdy w inna strone. Vincent nie robi zadnych scen, baaa nawet sie za mnie nie oglada i jak oni wchodza to ja sobie spokojnie odjezdzam. Moze fakt ze idzie razem z Oliverem tez pomaga, a moze to ze tyle lat wozil ze mna Olivera i teraz czuje sie jak po promocji ze on sam moze isc do szkoly starszego brata
W kazdym razie jest lepiej niz myslalam i moje obawy bylo kompletnie bezpodstawne. A wiec oficjalnie nie mam juz dzidziusia. Mam duzego szkolniaka ;-)
Świetnie, ze szkoła tak się spodobała. Pamietam jak Maciek szedł pierwszy raz... Miałam łzy w oczach a teraz juz Licealista