reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na momencik. Miałam gości wieczorkiem. Przyjechała kolezanka z pracy z rodzinką i oplotkowałysmy firmę. Dzis bylsmy na szczepieniu z Emilką. Moja biedna księzniczka płakała intensywnie acz krótko, Paweł ją trzymał a ja łzy w oczach i gula w gardle. Wieczorem marudziła i płakała przed snem, nie ma gorączki i mam nadzieję, ze będzie dobrze:tak:
Ide kłaśc się spac bo wymęczył mnie dzis dzień.Buziaki

Jestem ;)
po kawie i po poustawianiu dzieci-siedzą w swoich pokojach bo wariują od rana;/

Zuz Inka ożesz Ty ;)))))))))))))) gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!
ja też chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczęśliwej ciąży:)) rośnij zdrowo ;))))
ściskam mocno!

Pawimi- o jak fajnie,że już wysłałaś ;))))))
tak już nogami przebieram na te lakiery ,że hoho:))))))
a jak z przelewem..napiszesz mi na PW jaka kwota moja i szefowej??

Weroniczka- myslę ,że podszewka czerwona ;))
no i napisz kochana jakie wymiary potrzebujesz:)))
chciałabym ,żeby płaszczyk był z tyłeczek ;)

Katrina czyli pierwszy dzień zaliczony w pracy:)

Wisieńka dzielna Emi i Ty ;)

Iwet- teraz nasza kolej na ciążę...

smacznej kawki kobietki:)

hej, hej.

Zaraz będę mieć Nadię wiec na szybkiego tylko do mamy. Krzysia jesli mogę zasugerować co do guzików to ładniejsze byłyby większe:sorry::sorry: Te które Ty wybrałaś są dość małe. Ja proponowałabym jakieś okrągłe o szer. 2,5cm. Będzie łatwiej córce je zapinać i będą ładniej wyglądały przy dużych kropkach na płaszczyku:tak::tak::tak::tak:

1. długość ramienia ( od szyi do początku ręki - taka wystająca kosteczka )
2. długość ręki wyprostowanej i zgiętej ( od szyi do nadgarstaka mierzona przez łokieć)
3. obwód szyi
4. obwód ręki ( mierzony zaraz pod pachą)
5. obwód klatki piersiowej ( mierzona zaraz pod pachami)
6. obwód bioder
7.długość płaszczyka ( mierzona od miejsca gdzie łaczy się szyja z ramieniam do tego miejsca do którego ma sięgać płaszczyk)

Załączniki

• dla Krzysi.jpg
    dla Krzysi.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 53
zuz inka gratuluje i życze wspaniałych miesięcy
pawimi dobrze że huragan osłabił swoją siłę

a mnie od wczoraj głowa boli, za dwa dni już do szkoły i przedszkola, będziemy musieli sie zorganizować i opracować system dzienny:-). mój P. jutro składa wypowiedzenie w pracy, dostaliśmy też umowę najmu lokalu do zapoznania się i jutro tez będziemy podpisywać.
w domu robię na raty tzn. korzystam chwile kiedy mały śpi

miłego dnia

reklama
Do góry