reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ale fajnie, światowo sie tu zrobiło :tak: chciałabym tak....
moja trójeczka jeszcze za mała żeby mówić o relacjach, póki co sie kochają ;-)

Mały znowu o 5 zrobił pobudke...

reklama
heloooo!! :):));-)

EM_X- mowilam ,ze dobrze trafilaś:tak:jeszcze wspolne miejsca z Pawimi macie -zawsze bedzie z kim powspominać:-)

ANNA.S- powiedz Fabiano,ze o tej nieludzkiej godzinie wszyscy spią .wspolczuje ,pamietam jak Domi mial taki etap i przez 3 tyg tak sie budzil po 5 to normalnie masakra-jaki dllllluuuugi ten dzień sie wydae:baffled:

JOAŚ- jak tam u Ciebie??w tym tyg zaczynacie malowanie???

SEMPE- jak Andzelika???

ZUZKUS- a Macius juz si???wyszla wysypka??

MALINKA,ANAKLIM,WERONICZKA,MAUREEN,IZA,BODZIO i reszta świty -co u Was??;-):-):-)

dzieci w przedszkolu,ja sniadanko i kawa i ...bb:-D

Cześć Kobietki!!!!

U nas dziś "anglijska pogoda" jak mawia Bartuś. Jest ciemno i mgliście. Gdy wstałam o 6, to się załamałam, że już ciemnica taka :-(. Niestety nadchodzi ten czas ciemnych i krótkich dni :-(. Niestety moje choróbsko nie mija, mam już 3 opryszczki na ustach. Wiem, ze to świadczy o osłabieniu, ale cóż ja mam zrobić. Czuję się okropnie w związku z tym. Wczoraj się poryczałam z bezsilność. Miałam wrażenie, ze nigdy to się nie skończy...
Dziś Marcinek kończy 8 lat. Od 8 lat jestem mamą. Szok. Zleciało.
Bedismall - piękna pamiątka, oj zazdroszczę wypoczynku, zazdroszczę. Ala totalnie pozytywnie :-)
AnnaS - to dobrze, ze się kochają. Moi też
em_x - witaj na "wielodzietnych"!!!!! Dziewczyny mają rację, tutaj raczej zadna Cię nie zniechęci do gromadki :-D Moi kochają się bardzo. Poza naturalnymi róznicami między nimi i w zwiazku z tym z sprzeczkami jest miłość i więź "na zabój". Teraz najciekawszym zajęciem jest przytulanie się do brzucha i czekanie aż mały brat zaszaleje w brzuchu i ich skopie.
Mama05 -jak tam dzionek? humorek dopisuje? oj zazdroszczę tych zakupów, mnie czekają w tym tygodniu :-)

Miłego dzionka kochane!

joaś współczuje choróbska, czułam sie przed porodem podobnie i było mi ciężej z tego powodu, spróbuj zrobić coś co ci pozwoli ciut odpocząć i nabrać choć ciut sił więcej, oczywiście matki a zwłąszcza te wielodzietne mają mnóstwo sił i tak czy siek na pewno dasz rade i będzie w porządku, zobaczysz !!
Przedwczoraj minęło 7 i pół roku mojego macierzyństwa, mamy podobny staż ;)
A wczoraj 5 i pół drugiej, no i w piątek 8 m-cy małego, osz matko jak ten czas za... leci ;)
U nas narazie choróbsko zarzegnane w zarodku, został tylko kaszel (u Oliwii), może sie nie rozwinie
Miłego dnia :-)

AnnaS - Tobie również gratulacje... Ja choruję już 4 tygodnie, nie daję rady, niestety :-( Mam dość, wszystko we mnie pęka.....

Hej dziewczynki.
U nas weekend minął miło. W sobotę byliśmy na zakupach a potem u rodziców na rodzinnym obiedzie i wieczornym spacerze nad Wisłą. A wczoraj byliśmy na rejsie po Wiśle spod Wawelu na Bilany i Kazimierz. Fajnie było tylko niestety prom o estetyce polskiego pkp:/ Ale dzieciaczkom się podobało a to najważniejsze.
Co do płaszczyków to narazie czekam na materiał który zakupiłam na allegro bo był naprawdę tani. Małgosi kupiłam bordowy polar, Tadeczkowi ciemny zielony( ulubiony kolor młodego) a Stasiowi brązowy. Staś chciał czarny ale uznałam że zbyt poważny kolor dla chłopca i doszliśmy do porozumienia:) Jak uszyję to napewno wam wstawię fotki.
Joaś to skoro wyskoczyło ci zimno na ustach to znaczy że masz jakiegoś wirusa. Ja wirusy zwalczam homeopatycznym lekiem Engystol. Jak dla mnie rewelacja. życzę zdrówka i przede wszystkim wytrwałości kochana.
EM_X witaj kochana u mamuś wielodzietnych. Ale fajnie jest mieć znajomego z tak odległego kraju:) I to jeszcze takiego kraju.

Dzien dobry :tak:

ja na szybko, bo mala strasznie jeczy :baffled:

Joas,

zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka kochana :tak:

I najlepszosci urodzinowe dla MARCINKA :tak:

Pawimi,

ale piekna macie pogode, wspaniale :tak:
I jeszcze raz gratuluje Naszej Pani Moderator ;-)

Mama05,

przypomnialo mi sie tak ostatnio jak pisalas o swojej owsiance, a wczesniej bbyl poruszany temat kawy z cynamonem - ja robie swoja w wersji rozpuszczalnej - tzn. normalna kawe rozpuszczalna z mleczkiem i wrzucam do niej pol kawalka kory cynamonowej.. pycha :tak:

AnnaS,

Fabianek ranny ptaszek, moja marcelka ma przeskoki, kilka dni wstaje pieknie o 7, a potem znow bladym switem, tak jak twoj synek, ech.. co zrobic, dajemy rade kochana no nie ?

bedismall,

u nas narazie nie pada, odpukac w niemalowane, a wczoraj troszke slonca wyjrzalo nawet, ale wiadomo jak tu jest na Wyspach z ta pogoda.. W kazdym razie zycze Ci, aby slonko sie pojawilo tuz nad dachem Twojego domu :tak:

em_x,

witam i ja na pokladzie :-)

Weroniczka,

zazdroszcze talentu krawieckiego :)
Super pomysl mieliscie na niedziele z tym rodzinnym rejsem :)

Spadam kobitki, bo malutka juz mnie coraz glosniej wola :-D

JOAŚ- ukochac Marcinka :))))
a Ty kochana-jeszcze pewnie 4 tyg i juz utulisz synka malego i becie Ci lzej-bo pamietam jak to jest na koncówce z brzuszkiem...ale tak jak pisze Ania -dasz rade bo my silne baby jestesmy,ale tule i podaje zieloną herbatke-na chwile relaksu-poczekaj-poszukam ciacha,ja na diece ,ale Tobie cos znajde:))

ANNA.S- no ja Was nie dogonie bo jestem mama 5lat z groszami ,ale tez wciąż pamietam jak Zuza patrzyla sie na mnie zaraz po porodzie....świat stanąl,nikogo kolo mnie nie bylo-choc byl lekarz i 3 polożne i mąż...w tym jednym momencie ,na tą jedną chwile-kiedy stalam sie mamą bylam ja i Zuzanka-matko jaka magia....
i tez sie zastanawiam-losie-5 lat...5 wspanialych,czasem chorobowych ale jednak czesciej wspanialych....

kobietki moje ,napisze Wam bo wlasnie sie dowiedzialam z watku staraczek...ta EM_X okazala sie trollem i wczoraj dostala bana...co za świat ....po co one to robią-mają ubaw a my tu tak milo ja przyjelyśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry