reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Nieźle poziomki, tak zawsze jest: nie mamy wyjścia, ale powiem Ci szczerze, że bałabym się mieć bliźniaki. BARDZO. No ale nigdy nie wiadomo co nam jest szykowane.
Właśnie spaliłam mleko w domu i capi jak nie wiem co wietrzę, ale smród i tak się roznosi po domu:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To moja głupota niestety, zapomniałam, że wstawiłam ciut, malutko do kawy....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem co z tym smrodem zrobić, niestety....:baffled::baffled::baffled::baffled: Zazwyczaj nie mam takich problemów.
A z innych ciekawostek - Arti się rozłożył. Jeszcze ospa mu się na dobre nie skończyła a dziś w nocy prawie 39 st. Sama sobie siły życzę...

reklama
witam się i ja..
Joaś- nie wiem czy wywabić zapach mleka spalonego-wietrzenie i zapach do kontaktu.....
kuchenkę babcia zawsze posypywała solą..

mi narazie ściągnęło się połowę filmu ,ale już wiem o co Ci chodzi Joaś..;(
ehhhhh

Joaś u nas w rodzinie nie ma bliźniaków,nasze s ą jednojajowe więc niedziedziczne.Na szczęście mamy małe szanse na kolejne:biggrin2:

Dziewczyny mam takie pytanko macie tyle dzieciaków z wyboru czy przypadkiem?Jak to było u Was? My mogli byśmy mieć przedszkole ale ciężko ogarnąć dużą rodzinke w Pl rzeczewistości :no:
Pytam z ciekawości:biggrin2:
Mama co ściągasz?

Poziomki cześć kochana :)
u mnie 2 planowana i pracujemy nad 3cim jak wiesz:)

a ściągałam ten film co wstawiła Joaś-OŁÓWEK...smutne bardzo,faktycznie jak człowiek po takim dokumencie docenia co ma i okazuje się,że nasze problemy to żadne problemy...

my już obiadowo więc i Wam smacznego!

witam sie ..
Dominik wczoraj dostał 40 stopni gorączki!
kataru brak
kaszlu brak
gardło ok
w klatce nic nie świszczy
to nie zęby...

nie wiem o co chodzi-ogólnie zdrowy a taka gorączka!!!
na 13 idziemy do pediatry-dzis do pracy nie poszłam..
nie wiem -może to 3dniówka??

Hej kochane.

My po weekendowej imprezce urodzinowej moich maluszków :) Fajnie było, prezentów dużo i goście też dopisali :)

mama mój Staś zawsze tak zwalcza wirusy. Nagle wieczorem dostaje bardzo wysokiej gorączki, po godzinie zaczyna mu powolutku spadać a rano nie ma śladu po wirusie :) Tylko że ja nigdy nie zbijam gorączki dzieciom. Pozwalam żeby organizm sam walczył. Życzę zdrówka dla synka.

Tobie Joaś też zdrówka dla dzieciaczków i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo sił kochana.

Mama05 - raczej to nie trzydniówka - ona teoretycznie do 3 roku życia powinna być... Może jest jak Weroniczka mówi? A w zasadzie pisze :tak: Swoim też nie zbijam gorączki. Taka mam metodę na choroby ;-) Artur dzis w nocy znów 39... Noc zarwana totalnie, ale nie poddaję się :-)
Weroniczka super, że impreza udana!!! Jeszcze raz sto lat dla Jubilatów!!! Dużo zdrowia i uśmiechu :-)

reklama
Weroniczka-Zuzia jak ma gorączke to góra 38 więc jej nie zbijam ,ale przy Dominiku gdzie ma POD PACHĄ 40 stopni to w tyłeczku pewnie miałby ponad 41,5 to każdy lekarz powie,żeby zbijać bo może dostac drgawek a Domi miał już dreszcze i cały sie trząsł więc leki były niezbędne.

Joaś,Leika-może i nie trzydniówka...ale tylko to mi do głowy przyszło..poczekam do wizyty ,mam nadzieje ,że coś się wyjaśni..

Do góry